Natrag   Forum.hr > Sport > Košarka

Košarka Loptost radovanja pod obručima

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 15.09.2017., 23:55   #1601
Quote:
barhan kaže: Pogledaj post
stariji ljudi cesto naglo otkriju vjeru.
alal im vera.
Imran is offline  
Old 15.09.2017., 23:58   #1602
Quote:
VrangeL_1917 kaže: Pogledaj post
Ja ne videh, jel u levo il u desno?
Sve po ps-u

https://www.youtube.com/watch?v=mFb0UEDYyKQ

Jel pevas Gorane?!

Kakvo finale jbt... dal moze bolje... ko god da pobedi, bice i vise nego zasluzeno...

Mi cemo naravno da bodrimo nase... ostali ce Janeze... i tu nema ljutnje, igrali su najbolji basket, sve su pobedili, mala su zemlja bez uspeha... ako nas pobede, mozemo samo da im cestitamo, bez gorcine... puni fairplay, bez kukanja ko nam fali...

Samo Jovke da vaskrsne, bez njega nije bas nemoguce, ali premnogo tesko... Bogdanovic uz svo kidanje u odbrani, i trpanje u napadu ne moze jos da se trosi u prevodjenju lopte... a druga opcija je Sveti Vasilije, koji je danas grunuo onu trojku kao grom iz vedra neba...

Meni je srce na mestu... sta god da bude... bozija je volja...
DzonziBG is offline  
Old 16.09.2017., 00:01   #1603
https://www.youtube.com/watch?v=W1qnfMAa23Y

"Vas dvojica ste cuvali Shveda..."
"Izvrsno smo ga cuvali,dao je samo 30 poena"
Defke is offline  
Old 16.09.2017., 00:01   #1604
Quote:
DzonziBG kaže: Pogledaj post
Sve po ps-u

https://www.youtube.com/watch?v=mFb0UEDYyKQ

Jel pevas Gorane?!

Kakvo finale jbt... dal moze bolje... ko god da pobedi, bice i vise nego zasluzeno...

Mi cemo naravno da bodrimo nase... ostali ce Janeze... i tu nema ljutnje, igrali su najbolji basket, sve su pobedili, mala su zemlja bez uspeha... ako nas pobede, mozemo samo da im cestitamo, bez gorcine... puni fairplay, bez kukanja ko nam fali...

Samo Jovke da vaskrsne, bez njega nije bas nemoguce, ali premnogo tesko... Bogdanovic uz svo kidanje u odbrani, i trpanje u napadu ne moze jos da se trosi u prvodjenju lopte... a druga opcija je Sveti Vasilije, koji je danas grunuo onu trojku kao grom iz vedra neba...

Meni je srce na mestu... sta god da bude... bozija je volja...
Idi bre Džoni di njih nađe!

Da te pita čika Vrangel nešto! Sećaš se Indijanapolisa? Sećaš se kako smo tad igrali? Sećaš se priče da ćemo da "izduvamo" posebno kad smo dobili Amere u četvrtfinalu? I šta bi na kraju....???
VrangeL_1917 is offline  
Old 16.09.2017., 00:04   #1605
Quote:
frane mafia kaže: Pogledaj post
Kakve su ono majice ili jesi ili nisi među srbima
marketinski slogan Lav piva
J.R.E is offline  
Old 16.09.2017., 00:05   #1606
Sad malo van domena košarke, mala pikanterija. Devojka/žena Bobija Marjanovića je jednom za medije rekla da je to bila "ljubav na prvi pogled"! Isuse, Budo, Alahhu i Šivo!
VrangeL_1917 is offline  
Old 16.09.2017., 00:05   #1607
Quote:
Defke kaže: Pogledaj post
Uh, nije moglo bez kidanja zivaca na kraju ali izgurasmo
Kapa dole Shvedu, covek je sam dao pola ruskih poena, da je uslo jos par pri kraju sam bi nas dobio.
Kapa dole i Bogdanu sto je ko pravi vodja krpio kada je pocelo da propusta.
Kapa dole Bobiju koji je bio sifra u igrici kada nista drugo nije.
Kapa dole Micicu sto je konacno zaigrao.
Lucic, treci covek tima, Bjelica 2.

Spektakl u najavi u nedelju. Ako i Jovic bude igrao, bice egal. Bez njega, bojim se da nam ponestaje kombinacija, a za ovakvu Sloveniju nam svaka treba.
+1

ali Guduric me iz takta izvadio, zahvaljujuci njegovom "igrom" Rusi se vratili (dobro sto je otiso od Zvezde)
pezetka is offline  
Old 16.09.2017., 00:07   #1608
Quote:
Sad malo van domena košarke, mala pikanterija. Devojka/žena Bobija Marjanovića je jednom za medije rekla da je to bila "ljubav na prvi pogled"! Isuse, Budo, Alahhu i Šivo!
zalutala je u svlacionicu.

nego, cuo sam da je kum Rasko Katic. koja diverzija
Old 16.09.2017., 00:08   #1609
Quote:
Idi bre Džoni di njih nađe!

Da te pita čika Vrangel nešto! Sećaš se Indijanapolisa? Sećaš se kako smo tad igrali? Sećaš se priče da ćemo da "izduvamo" posebno kad smo dobili Amere u četvrtfinalu? I šta bi na kraju....???
Kako da se ne secam... bili smo cetvrti u grupi, jedva uhvatili cetvrtfinale... tamo Ameri na domacem terenu... neka sarena NBA postava, ali i dalje jaki... zabiberili smo im sa kamatom...

U finalu... vise srece nego pameti... Bodiroga je na mislim -7, 2.5 minuta do kraja uzeo sve u svoje ruke, igrao je sam... dohvatili se nekako produzetka, uz onaj glupi Divcev faul koji sva sreca nije svirao sudija... opravdano su se Argentinci posle zalili, ali jbg... nama su to vratili u Turskoj protiv Turaka posle u polufinalu...

Sa Jovicem, mislim da fifty - fifty... bez njega... 10-20%... mozda i manje... necu da baksuziram, verujem u pobedu, ali smo bas sakati jbg...
DzonziBG is offline  
Old 16.09.2017., 00:11   #1610
"Krvarimo burazeru za ovu Srbiju sve radimo" Tm by Stefan Jović!

https://www.youtube.com/watch?v=mfBGJCwO6Xg
VrangeL_1917 is offline  
Old 16.09.2017., 00:12   #1611
Quote:
Kako da se ne secam... bili smo cetvrti u grupi, jedva uhvatili cetvrtfinale... tamo Ameri na domacem terenu... neka sarena NBA postava, ali i dalje jaki... zabiberili smo im sa kamatom...

U finalu... vise srece nego pameti... Bodiroga je na mislim -7, 2.5 minuta do kraja uzeo sve u svoje ruke, igrao je sam... dohvatili se nekako produzetka, uz onaj glupi Divcev faul koji sva sreca nije svirao sudija... opravdano su se Argentinci posle zalili, ali jbg... nama su to vratili u Turskoj protiv Turaka posle u polufinalu...

Sa Jovicem, mislim da fifty - fifty... bez njega... 10-20%... mozda i manje... necu da baksuziram, verujem u pobedu, ali smo bas sakati jbg...
Igraće Jović! Fifti fifti u najgorem slučaju!

EDIT: ja sam gledao to četvrtfinale sa drugarom, pred kraj je uzeo 10 miligrama bensedina!
VrangeL_1917 is offline  
Old 16.09.2017., 00:16   #1612
Kad da bidnemo optimisti ako ne u finalu. U svakom slučaju pobeđuje trener iz Srbije, Beograda.
VrangeL_1917 is offline  
Old 16.09.2017., 00:18   #1613
Lepo bi bilo pobediti naravno..zlato, šampioni Evrope ovi momci to zaslužuju ali kako bih rekao boli me tuki za finale dal ćemo da dobijemo ili ne. Medalja je tu kako god da okreneš, SLovenci takođe zaslužuju zlato jer imaju opasnu ekipu, timsku košarku igraju i simpatična ekipa su sveukupno. Nek daju sve od sebe, nek odigraju najbolje što mogu za kraj ali ja i jednima i drugima želim sreću u utakmici.

Medalja je tu i gledaću opušteno finale... ako pobedimo super ako ne svaka im čast na ovom uspehu svakako. Bilo koja druga ekipa da je došla bez 7 važnih i to baš važnih igrača muku bi mučila da prođe i grupu ovde, čak i "najbolji tim milenijuma, galaksije i univerzuma" Španija tako da kapa dole momcima šta god urade. Bio bih srećan da su dogurali i do četvrtfinala a ne finale.
out of space is offline  
Old 16.09.2017., 00:19   #1614
Quote:

Koje su to budale, majko mila.

Ako ne bude mogao Jovic bas ce biti tesko, Bogdanovic ce morati da ubaci 25+ i ostatak da odigra na nivou i jos da njih ne ide sut bas onako preko 50% za 3.
Shadow dancer is offline  
Old 16.09.2017., 00:21   #1615
Quote:
out of space kaže: Pogledaj post
Lepo bi bilo pobediti naravno..zlato, šampioni Evrope ovi momci to zaslužuju ali kako bih rekao boli me tuki za finale dal ćemo da dobijemo ili ne. Medalja je tu kako god da okreneš, SLovenci takođe zaslužuju zlato jer imaju opasnu ekipu, timsku košarku igraju i simpatična ekipa su sveukupno. Nek daju sve od sebe, nek odigraju najbolje što mogu za kraj ali ja i jednima i drugima želim sreću u utakmici.

Medalja je tu i gledaću opušteno finale... ako pobedimo super ako ne svaka im čast na ovom uspehu svakako. Bilo koja druga ekipa da je došla bez 7 važnih i to baš važnih igrača muku bi mučila da prođe i grupu ovde, čak i "najbolji tim milenijuma, galaksije i univerzuma" Španija tako da kapa dole momcima šta god urade. Bio bih srećan da su dogurali i do četvrtfinala a ne finale.
To je to!
Nema dalje. Ko je mogao da pretpostavi da će Srbija i Slovenija da igraju finale evropskog prvenstva!?!? Prvo EX-YU finale u istoriji evropskih prvenstava.
VrangeL_1917 is offline  
Old 16.09.2017., 00:24   #1616
Quote:

Sjajan je Jovke... Nislija, juznjacka krv... taj ce da pogine u finalu...

https://www.youtube.com/watch?v=I3xA0Y4hBm4

Idemo po zlato, pa da ih ponovo docekamo...

Vracam se sad iz grada, svako ko je prosao pored mene, svi o basketu... neke devojke, klinci, cak i jedna starija zena...

U nedelju ces moci go da se skines i prosetas bulevarom u toku utakmice, niko te nece videti

Kako je ovde, tako je i u Sloveniji, mozda jos veca lozana... tako i treba, u slavu basketa...
DzonziBG is offline  
Old 16.09.2017., 00:30   #1617
Quote:
Sjajan je Jovke... Nislija, juznjacka krv... taj ce da pogine u finalu...

https://www.youtube.com/watch?v=I3xA0Y4hBm4

Idemo po zlato, pa da ih ponovo docekamo...

Vracam se sad iz grada, svako ko je prosao pored mene, svi o basketu... neke devojke, klinci, cak i jedna starija zena...

U nedelju ces moci go da se skines i prosetas bulevarom u toku utakmice, niko te nece videti

Kako je ovde, tako je i u Sloveniji, mozda jos veca lozana... tako i treba, u slavu basketa...

Ja u nedelju moram u stari kraj, čeka me ekipa iz Ćesarije.

Elem, Sale kaže da su Slovenci apsolutni favoriti. Gospodin, pride opušta svoju a prebacuje pritisak na protivničku ekipu. Kad sam gledao Ruse protiv Hrvata pomislio sam, lele samo da nam ovi ne dođu opet. Oni došli opet i prošli. Slovenci su definitivno iznenađenje i to prijatno ali nemoj da budemo preterano skromni. Biće neizvesno a to je najbitnije. Ako pobede Zmajčeki kapa dole, zaslužili su ali opet sve mi nekako miriše na Indijanapolis!
VrangeL_1917 is offline  
Old 16.09.2017., 00:32   #1618
Najduhovitiji ikad komentar nekog iz Hrvatske na B92:

"Mi smo susjedi prvaka Evrope a tko ste vi?" :-)

VrangeL_1917 is offline  
Old 16.09.2017., 00:39   #1619
Quote:

Ja u nedelju moram u stari kraj, čeka me ekipa iz Ćesarije.

Elem, Sale kaže da su Slovenci apsolutni favoriti. Gospodin, pride opušta svoju a prebacuje pritisak na protivničku ekipu. Kad sam gledao Ruse protiv Hrvata pomislio sam, lele samo da nam ovi ne dođu opet. Oni došli opet i prošli. Slovenci su definitivno iznenađenje i to prijatno ali nemoj da budemo preterano skromni. Biće neizvesno a to je najbitnije. Ako pobede Zmajčeki kapa dole, zaslužili su ali opet sve mi nekako miriše na Indijanapolis!
Sale zna znanje... cista psihologija, i da smanji tenzije i ocekivanja kod puka...

U svacionici ima da im motivise da izadju spremni kao dobermani... lako je nama bilo da osvajamo medalje sa svim onim timovima... za pola ovih mucenika to je prilika da se upisu u besmrtne...

Ono sto stvarno moze da sjebe Slovence, je da pregore u zelji... oni su prvi put na ovakvom mestu, a nama je trece finale u 3 godine, gde smo gubili samo od NBA Amera na svetskom i olimpijadi... to moze i ne mora da znaci...

Ako sve to Slovenci prejebu, i odigraju kao protiv Spanaca... kapa dole... nema tu sta osim da im cestitas...
DzonziBG is offline  
Old 16.09.2017., 00:44   #1620
Quote:

rofl:

"Gde Gagi? - Eno, ga, prati Šveda, još ga čuva. otišao sa njim i u svlačionicu" Ahahah, car! I Milosavljević koji je zadatak shvatio ozbiljno Nemoj samo da se ukrca sutra u avion za Moskvu 
pezetka is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:13.