Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Putovanja > Destinacije i putopisi

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 17.08.2011., 10:52   #161
Quote:
SaintG kaže: Pogledaj post
Ja ti garantujem da ti nisi okusio ni 10% od toga sto pricas.
Davno su prošla vremena kada ste vi od tamo nama nešto garantovali. A ako ćemo već nešto garantirat ja ti garantiram da je najbolje da ostaneš tamo od kuda si i došao.

Quote:
Vegas nije grad koji zivi 24 sata,ocito je da nisi nigdje izlazio jer bi znao da se zurke po klubovima zavrsavaju u 3 pola 4.Ako i jesi navedi mi neki primjer gdje ti to u Vegasu mozes partijati 24h.Vegas jedino sto nudi 24 h je kockanje ali i to izgleda otuzno kad prolazis kroz kazino u 4 ujutro,tek po neki otvoreni sto sa pijanim budalama koje se pokusavaju cupati i poneki idiot za slot masinama.
Kad si tako pametan, daj ti reci koji to grad živi 24 sata?
E sad, dal je idiot onaj koji u 4 ujutro uživa u kockanju, ili onaj koji ga gleda i živcira se, o tome bi se dalo raspravljat.

Quote:
A sto se tice perioda kad sam ja bio nisam mogao birati kao ti jer sam limitiran zbog posla,nismo mi svi besposleni pa da samo razmisljamo kakva je gdje klima.I dalje stojim iza svoga posta da je Vegas velika NO-NO destinacija.
To ti se zove planiranje. Pokušaj malo usavršiti tu vještinu i možda ti pomogne i na poslu pa ćeš biti manje nervozan.
Old 17.08.2011., 13:48   #162
Quote:
Ja ti garantujem da ti nisi okusio ni 10% od toga sto pricas.Vegas nije grad koji zivi 24 sata,ocito je da nisi nigdje izlazio jer bi znao da se zurke po klubovima zavrsavaju u 3 pola 4.Ako i jesi navedi mi neki primjer gdje ti to u Vegasu mozes partijati 24h.Vegas jedino sto nudi 24 h je kockanje ali i to izgleda otuzno kad prolazis kroz kazino u 4 ujutro,tek po neki otvoreni sto sa pijanim budalama koje se pokusavaju cupati i poneki idiot za slot masinama.KATASTROFA.Sto se tice show-ova to je istina vrhunska produkcija,soping je dobar u istocnom i zapadnom autletu,hoteli su vrh kao i restorani,ali sama cinjenica da se nalazis u sred pustinje ti ne daje nikakvu drugu mogucnost nego da provedes cijeli jebeni dan u hotelu,pa za to ne moram ici tako daleko u Vegas,to mogu i u Turskoj,Grckoj,Africi itd...i oni imaju mnogo dobre i jeftine hotele i isto je prevruce.A sto se tice perioda kad sam ja bio nisam mogao birati kao ti jer sam limitiran zbog posla,nismo mi svi besposleni pa da samo razmisljamo kakva je gdje klima.I dalje stojim iza svoga posta da je Vegas velika NO-NO destinacija.
1. Naravno da ti neće valjat kad si doša na 4 dana. Po meni su dva sasvim dovoljna.

2. Kad ti je već bilo dosadno i užasno mogli ste iznajmit auto i jedan dan na Grand Canyon, a drugi u death valley ili uzest izlete. garantirano ti na kraju dana ne bi palo napamet ić po kojekakvim klubovima.

Ali drago mi je da nisam jedini kome su svo ono kockanje i slot aparati išli na k***c. Mada se ne slažem da LV treba izbjegavati. Ali 2 dana u gradu su sasvim dosta; da se vide hoteli, kockarnice, malo prokocka i uživa u sveopćoj jeftinoći. Osobno mi je LA milijun puta bolji a San Francisco da i ne govorimo.
San Francisco is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.08.2011., 13:56   #163
Quote:
pero09 kaže: Pogledaj post
Davno su prošla vremena kada ste vi od tamo nama nešto garantovali. A ako ćemo već nešto garantirat ja ti garantiram da je najbolje da ostaneš tamo od kuda si i došao.

Kad si tako pametan, daj ti reci koji to grad živi 24 sata?
E sad, dal je idiot onaj koji u 4 ujutro uživa u kockanju, ili onaj koji ga gleda i živcira se, o tome bi se dalo raspravljat.

To ti se zove planiranje. Pokušaj malo usavršiti tu vještinu i možda ti pomogne i na poslu pa ćeš biti manje nervozan.

Kad vec zelis razgovarati na takav nacin ja "od tamo" cu ti poruciti da cete vi "od tuda" odakle si ti doci kad tad po garanciju nama kad rasprodate i to malo ostrva i prirodnih ljepota sto imate Njemcima,i ostalima koji vas tako "iskreno" vole.istorija se ponavlja,a mi "od tamo"vise necemo biti naivni kao Karadjordjevici da vas prihvatimo objerucke,da zivite na nasoj grbaci!A sto se tice toga da cu ostati odakle sam dosao,pa naravno jer ja volim svoju zemlju,ali sam istovremeno i stanovnik svijeta

Gradovi koji zive 24h su svugde po svetu ako iskljucis Zapadnu Evropu i Severnu Ameriku,kako bi se reklo u "zemljama treceg svijeta".Sto se tice tvoje konstatacije ko je veci idiot,ja cu ti samo reci,da ocito ne znas apsolutno nista o Vegasu jer da ista znas,znao bi da se svi najbolji klubovi nalaze upravo u hotelima/kockarnicama,i da jedini put do njih je kroz kazino,tako da je nemoguce ne primjetiti idiotizam pojedinih ljudi.

A sto se tice planiranja,to mi je specijalnost,ali ti ocito nista i ne radis u svom zivotu,jer vidim da ne shvatas kako je tesko ostaviti posao u bilo kojem periodu u godini,ja sam sretan da sam ove godine otisao 2 sedmice,cisto sumnjam da cu u narednom periodu moci odsustvovati i sedmicu.Uzivaj u svom zivotu uz moju poruku tebi i slicnima:"Sto manje znas vise se trudis da dokazes da si pametan"!
SaintG is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.08.2011., 14:11   #164
E, da važan savjet:

Ako mislite jest u fast foodovima a imate auto odvezite se u one par blokova dalje od Stripa. Cijene su znatno jeftinije u usporedbi sa onima u kockarnicama. A kad dođete tamo možete odma i u Starbucks jer i tu vrijedi isto.

Za suvenire- nemojte ih uzimat u dućanima unutar hotela; skupi su; imate na vrhu stripa (blizu Circus Circusa i sada već bivše Sahare) Bonaza gift shop, navodno najveći na svijetu. Ima dobrih i originalnih stvari za male novce.
San Francisco is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.08.2011., 21:47   #165
Quote:
Kad vec zelis razgovarati na takav nacin ja "od tamo" cu ti poruciti da cete vi "od tuda" odakle si ti doci kad tad po garanciju nama kad rasprodate i to malo ostrva i prirodnih ljepota sto imate Njemcima,i ostalima koji vas tako "iskreno" vole.istorija se ponavlja,a mi "od tamo"vise necemo biti naivni kao Karadjordjevici da vas prihvatimo objerucke,da zivite na nasoj grbaci!A sto se tice toga da cu ostati odakle sam dosao,pa naravno jer ja volim svoju zemlju,ali sam istovremeno i stanovnik svijeta::
oprosti ali ovo definitivno nije konverzacija na nivou stanovnika svijeta...
glede Las vegasa definitivno mislim da ga treba vidjeti bez obzira dali netko voli taj tip zabave ili ne....čisto zato jer je jedinstven - potpuno drugačiji od drugih destinacija , ujedno je idealno polazište za razgledavanje okolnih znamenitosti
sapporo is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.08.2011., 22:07   #166
Nije Vegas za sve.
Old 18.08.2011., 11:06   #167
Quote:
Toma Sawyer kaže: Pogledaj post
Nije Vegas za sve.
ma slažem se ...još bi i dodao da nije forum za svakog....pogotovo turizam
sapporo is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.08.2011., 11:47   #168
Quote:
....
Nisam bio u Vegasu tak da tu nemrem niš komentirat, ali čega si ti sve nadrobio to je čudno, zakaj je vruće u pustinji, a pa možda zato kaj je to ipak pustinja, kurve su skupe, a da nema malo dalje od centra i van skupih klubova onih jeftiniji i možda neuglednijih, ono tipa saki saki fajv dolars faki faki ten dolars, žene očekuju da ih se časti i velika je vjerovatnost da ostaneš na suhom bez obzira na to koliko love potrošio, a kaj kod tebe platiš jednu kratku i lupaš sve puno kockarnica i podređeno tome, a daj mi reci kako je nastao Vegas i koja je zapravo njegova najpoznatija stvar, 0-24 ludnica, pa to se tak kaže ne, isto ko NY ilitiga velika jabuka/centar svemira/grad koji nikada ne spava ....i kako mu još sve ne tepaju, viš ja nisam iz toga zaključio da je to astronomski veliki plod stabla jabuke koji pluta u svemiru i nastanjen je ljudima koji svi odreda pate od nesanice treba bit bogat da bi uživao, meni se čini da je to pravilo za cijeli Svijet "vi" nećete više prigrliti nas pa da "mi" živimo na vašoj grbači, to mi je presmiješno da bi komentirao, idem plakat sad zbog te spoznaje, a ti vidi jel postoji ikakva šansa da se ipak "Vi" predomislite i još jednom nam oprostite i prigrlite nas u svoje naručje jer eto "mi" ovdje svi gorimo od želje da to bude tako.
Old 18.08.2011., 13:14   #169
Quote:
Buda83 kaže: Pogledaj post
Nisam bio u Vegasu tak da tu nemrem niš komentirat, ali čega si ti sve nadrobio to je čudno, zakaj je vruće u pustinji, a pa možda zato kaj je to ipak pustinja, kurve su skupe, a da nema malo dalje od centra i van skupih klubova onih jeftiniji i možda neuglednijih, ono tipa saki saki fajv dolars faki faki ten dolars, žene očekuju da ih se časti i velika je vjerovatnost da ostaneš na suhom bez obzira na to koliko love potrošio, a kaj kod tebe platiš jednu kratku i lupaš sve puno kockarnica i podređeno tome, a daj mi reci kako je nastao Vegas i koja je zapravo njegova najpoznatija stvar, 0-24 ludnica, pa to se tak kaže ne, isto ko NY ilitiga velika jabuka/centar svemira/grad koji nikada ne spava ....i kako mu još sve ne tepaju, viš ja nisam iz toga zaključio da je to astronomski veliki plod stabla jabuke koji pluta u svemiru i nastanjen je ljudima koji svi odreda pate od nesanice treba bit bogat da bi uživao, meni se čini da je to pravilo za cijeli Svijet "vi" nećete više prigrliti nas pa da "mi" živimo na vašoj grbači, to mi je presmiješno da bi komentirao, idem plakat sad zbog te spoznaje, a ti vidi jel postoji ikakva šansa da se ipak "Vi" predomislite i još jednom nam oprostite i prigrlite nas u svoje naručje jer eto "mi" ovdje svi gorimo od želje da to bude tako.

Mislim sta da ti kazem covjece Neki ljudi na ovom forumu kao da ne zele da cuju nesto realno iz prve ruke.Ja i dalje stojim iza svoga misljenja da je Las Vegas jedno veliko sranje,nisam se pokajao sto sam otisao da vidim i to,ali definitivno znam da se tamo necu vratiti.Dosta me ljudi pita kako je Vegas sranje.E to je nesto o cemu ja upravo govorim,zamka na koju sam i ja pao,mediji toliko plasiraju taj isti Vegas da covjek iako je svjestan da je sranje opet nekako dobije zelju tamo da ode zato sto je to u podsvjesti.Zato mnogi ukljucujuci i tebe ne mogu da se pomire sa realnoscu.Kad odes tamo jednoga dana shvatices o cemu sam ti pricao. do tad gledaj filmove i reality shows
SaintG is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.08.2011., 13:50   #170
Kao što rekoh ne mogu ništa pričati o LV jer nisam bio, pa je glupo tvrditi da se ne mogu pomiriti sa realnosti, osobno me takvi gradovi ne privlače, ali dozvoljavam da postoje ljudi koji vole neon, široke aleje obrubljene palmama, novac svugdje vrišti, sve je novo i moderno, silikoni i ten, bjesni automobili...., možda na kraju takva slika i nije realna, ali promocija/marketing je sastavni dio turizma, ekonomije općenito, a amerikanci su u tome definitivno najveći stručnjaci, izumitelji cijelog područja usudio bi se reći...

Dakle imaš pravo na svoje mišljenje i poštuj tuđe, nekome tipa tebi LV ne vredi pišljiva boba, a nekome drugome to je san snova, obećana zemlja, isto se može reći za gradove ili zemlje poput Londona, Pariza, Caira, Dubaia, Tajlanda, Tunisa, Rima, Berlina, Kambodže....da sad ne nnabrajam, sukus je netko će u tim mjestima naći sve što mu treba, netko drugi će se vratiti sa gorkim okusom u ustima i žaljenjem što je uopće potrošio vrijeme/novac na tu destinaciju.

Ukusi se razlikuju i to je jednostavno tako, no dozvoli da tvoje mišljenje nije Biblija i da ako ikada odem (ja ili bilo tko drugi) u Vegas možda kad se vratim budem imao potpuno drugačije mišljenje od tvog, a onda opet možda budem dijelio tvoje.

A što se tiče filmova i reality produkcije, gledam ih koliko i svaki prosječan čovjek uključujući tebe, a dovoljno sam odrastao da sam procijenim neke stvari tak da
Old 20.08.2011., 21:10   #171
[QUOTE=SaintG;35291645]Kad vec zelis razgovarati na takav nacin ja "od tamo" cu ti poruciti da cete vi "od tuda" odakle si ti doci kad tad po garanciju nama kad rasprodate i to malo ostrva i prirodnih ljepota sto imate Njemcima,i ostalima koji vas tako "iskreno" vole.istorija se ponavlja,a mi "od tamo"vise necemo biti naivni kao Karadjordjevici da vas prihvatimo objerucke,da zivite na nasoj grbaci!A sto se tice toga da cu ostati odakle sam dosao,pa naravno jer ja volim svoju zemlju,ali sam istovremeno i stanovnik svijeta
Palici is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.08.2011., 21:18   #172
,da zivite na nasoj grbaci!A sto se tice toga da cu ostati odakle sam dosao,pa naravno jer ja volim svoju zemlju,ali sam istovremeno i stanovnik svijeta

ha ha ha. odavno nisan čuja nešto retardiranije. mi živimo na grbači likova iz kragujevca, požerevca i ćačka. kad nabrojiš te gradove odma ti na pamet padnu rudna bogastva, turistički potencijali, industrija koja takvu lovu proizvodi da omogućava siritinji iz Dubrovnika, Splita, Primoštena, Rovinja da živi na grbači ekipe iz prebogate srbije.
dečko, odma uputnicu za psihijatra i na ličenje.
a šta se tiče las vegasa. grad ka grad samo malo više glamura i to je to.
Palici is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.11.2011., 20:53   #173
Evo za sve koji imaju sreću da su sada tamo...

Prodajem deal sa Groupona koji nisam stigao iskoristiti.
http://www.groupon.com/las-vegas/dea...and-restaurant

Mislim da je 100kn fer cijena Primam uplate preko paypala

Super hrana, super kokteli i odličan ambijent!
građevinar is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.12.2011., 10:59   #174
Kako je ova tema zamrla , pa zar je recesija pogodila i kockare . Ne sad ozbiljno idem u 3 mjesecu u LV pa bi jos uz put kad sam vec preko bare obisao jos neki grad npr. San Francisco ili nesto slicno sto nije predaleko za odvest se autom ili avionom al da ne pljunem previse na kartu. Ako imate nekakav prijedlog ili ste imali slicnu rutu molim za neku ideju pa da slozim plan puta.
BundyR is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.12.2011., 11:16   #175
Autom ti je poprilično daleko do SF, malko bliže je LA. Svakako se isplati otići do Death Waley, Mono Lake, Taho Lake... Ako želiš do SF, bolje avionom, s tim da imaš par aerodroma u okolici, SF International, Oakland... Pogledaš Suthwestern, JetBlue...
nukac is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.12.2011., 13:07   #176
Sve ovisi koliko vremena imas i koliko se volis vozati autom, bilo bi steta kad si vec tamo ne otici do Grand canyona, putem do tamo predjes preko Hoover brane sto je isto stvarno zanimljivo za pogledat, preporucam obilazak helihopterom iz LV-a, je skuplje ali se isplati i nemoras tamo spavati nego te vrati nazad i imas vise vremena za Californiju, kao sto ti je Nukac rekao ako ces autom ici SF je poprilicno daleko, spusti se dolje do Los Angelesa ali ti ja preporucam direktno a ne preko Death Valleya jer tamo stvarno nemas sta vidjet zanimljivog, em sto se vozas nekoliko sati vise, pentras se autom preko dvije planine na kojima neki dijelovi ceste nisu bas sigurni, mislim nije to neka velika opasnost ali stvarno je dosadnjikavo, ima 2,3 turisticke tocke putem, ja sam bio na jednoj i bas nista spektakularno... sam Los Angeles nije nista posebno ali odes do Santa Monice, pa se provozas autocestom 1 preko Malibua do Santa Barbare, ili na drugu stranu do Newport Beacha, to su sve super mjesta puno bolja od samog LA-a. Ako te jos sta zanima pitaj ja sam u proljece imao malo vecu turu po tim krajevima uglavnom autom pa mi je jos sve svjeze u glavi pozz.
megasvk is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.12.2011., 13:55   #177
Quote:
megasvk kaže: Pogledaj post
Sve ovisi koliko vremena imas i koliko se volis vozati autom, bilo bi steta kad si vec tamo ne otici do Grand canyona, putem do tamo predjes preko Hoover brane sto je isto stvarno zanimljivo za pogledat, preporucam obilazak helihopterom iz LV-a, je skuplje ali se isplati i nemoras tamo spavati nego te vrati nazad i imas vise vremena za Californiju, kao sto ti je Nukac rekao ako ces autom ici SF je poprilicno daleko, spusti se dolje do Los Angelesa ali ti ja preporucam direktno a ne preko Death Valleya jer tamo stvarno nemas sta vidjet zanimljivog, em sto se vozas nekoliko sati vise, pentras se autom preko dvije planine na kojima neki dijelovi ceste nisu bas sigurni, mislim nije to neka velika opasnost ali stvarno je dosadnjikavo, ima 2,3 turisticke tocke putem, ja sam bio na jednoj i bas nista spektakularno... sam Los Angeles nije nista posebno ali odes do Santa Monice, pa se provozas autocestom 1 preko Malibua do Santa Barbare, ili na drugu stranu do Newport Beacha, to su sve super mjesta puno bolja od samog LA-a. Ako te jos sta zanima pitaj ja sam u proljece imao malo vecu turu po tim krajevima uglavnom autom pa mi je jos sve svjeze u glavi pozz.
Ovako 6 dana sam u LV, a onda planiram ostat jos bar 5-6 dana da malo vidim i nesto drugo kad sam vec tamo. Istocnu obalu sam kolko tolko apsolvirao (makar me full puca da opet odem makar na dan dva u NY ) pa bi malo istrazio ovaj dio. Sto se tice voznje autom moram ti priznat da mi to nije neki gust vozikat se 5-6 sati dnevno,ali ako mi je to jeftinija (prakticnija) solucija od aviona prezivjet cu .
LA me nekako bas i ne privlaci makar je on ako se ne varam najblizi LV, pa ako nema nista pametnije zasto ne.

Mozes li mi molim te reci preko koje si agencije isao na Grand c. helikopterom te kolko te taj "sport" dosao po osobi.
BundyR is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.12.2011., 14:54   #178
Quote:
megasvk kaže: Pogledaj post
spusti se dolje do Los Angelesa ali ti ja preporucam direktno a ne preko Death Valleya jer tamo stvarno nemas sta vidjet zanimljivog, em sto se vozas nekoliko sati vise, pentras se autom preko dvije planine na kojima neki dijelovi ceste nisu bas sigurni, mislim nije to neka velika opasnost ali stvarno je dosadnjikavo, ima 2,3 turisticke tocke putem, ja sam bio na jednoj i bas nista spektakularno...
100 ljudi, 100 ćudi pa evo i moj komentar da se BundyR lakše odluči za rutu ...meni je Death Valley bio baš impresivan i bilo bi mi žao da i to nisam vidjela. Istina da se duže voziš i da imaš feeling da nikad nećeš doći do civilizacije, ali vrijedilo je.
sara4 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.12.2011., 16:54   #179
Mi idemo u sijecnju za LV i tamo smo 4 dana, rentamo auto i na 3 dana u LA i nakon toga autom do SF na 4 dana. U LV cemo do GC s agencijom. Prvo smo mislili helicem no ovo nedavno rusenje me obeshrabrilo pa cemo na jednodnevni izlet na GC South Rim. Staje se i na Hoover brani.
Old 28.12.2011., 23:27   #180
Quote:
BundyR kaže: Pogledaj post
Ovako 6 dana sam u LV, a onda planiram ostat jos bar 5-6 dana da malo vidim i nesto drugo kad sam vec tamo. Istocnu obalu sam kolko tolko apsolvirao (makar me full puca da opet odem makar na dan dva u NY ) pa bi malo istrazio ovaj dio. Sto se tice voznje autom moram ti priznat da mi to nije neki gust vozikat se 5-6 sati dnevno,ali ako mi je to jeftinija (prakticnija) solucija od aviona prezivjet cu .
LA me nekako bas i ne privlaci makar je on ako se ne varam najblizi LV, pa ako nema nista pametnije zasto ne.

Mozes li mi molim te reci preko koje si agencije isao na Grand c. helikopterom te kolko te taj "sport" dosao po osobi.
cura i ja smo bili tokom boravka u LV jedan dan u GC sa busom u west rim, nakon LV rentali auto i isli do San Diega(voznja kojih 5h ali nije nikakav bed), 2 dana SD pa autom do LA, tamo bili 1 dan i vratili auto i avionom isli u SF(milsim da je karta bila oko 200-300kn) na 3 dana i od tamo se vratili doma
Weah23 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 03:18.