ide se na smc-a naravno.. a i na lajbahe, ne tolko zbog glazbe nego zbog pojava... vjerojatno radi reda i na darkvude.. ostalo je ćesme (uvijek ostavljam demo bendovima da me ugodno iznenade, pa valjd ce se zalomiti bar jedan, prosle godine ama bas nista...osim septice naravno, al njih ne trpam u taj kos)
mainscream kaže: ide se na smc-a naravno.. a i na lajbahe, ne tolko zbog glazbe nego zbog pojava... vjerojatno radi reda i na darkvude.. ostalo je ćesme (uvijek ostavljam demo bendovima da me ugodno iznenade, pa valjd ce se zalomiti bar jedan, prosle godine ama bas nista...osim septice naravno, al njih ne trpam u taj kos)
ja sam jednom davno pijan cuo pola pjesme red roostersa i ostalo mi u dobrom sjecanju
altf4, vukovarski srbi 'mastovitog' imena i nisu bas nesto... poslusao jednom - prenemaganje tipa 'jao majko sto nam je los ovaj grad, svi smo mi krivi' itd.
ostale bendove ni ne znam... ali ih je pun Q iz tuzle
e da.. a zasto ta vatra jos uopce postoji a kamoli cinjenice sto svako malo bas nas gnjavi... svijetu je i previse jedan leteci odred, sta nam je taj drugi trebao...
kakav to bend iz italije? znam da su prije par godina u osijeku (rock clubu) svirali neki talijani sa frontmanom hermafroditom i da su bili strasno dosadni kvazi-emo... nadam se da to nisu oni
mainscream kaže: kakav to bend iz italije? znam da su prije par godina u osijeku (rock clubu) svirali neki talijani sa frontmanom hermafroditom i da su bili strasno dosadni kvazi-emo... nadam se da to nisu oni
Pošto u Italiji vjerojatno postoji više od dva benda, nadam se da nije riječ ni o tima, niti o onima što su svirali u Koprivnici prije Turksa i bili najgori bend u povijesti svega.
np Costello - Big Boys
e da sad sam si razbistrio um.. da to su oni i katastroficni su
ima li dobrog benda u italiji??? ma svi su oni sminkeri, mafijasi i nogometasi.. sveto trojstvo
mainscream kaže: kakav to bend iz italije? znam da su prije par godina u osijeku (rock clubu) svirali neki talijani sa frontmanom hermafroditom i da su bili strasno dosadni kvazi-emo... nadam se da to nisu oni
RATTI DELLE SABINE iz Torina.
moj bivsi dolazitaman visok za mrkvu
da ali on nikako nije "njene velicine"
People threw everyhing from insults to watermelon, beer cans, ice, and sandwiches at us. Parents emptied their ice-chests so that their families could throw their lunches. Afterwards I enjoyed a lunch of delicatessen sandwiches which I found still in their wrappers.
ma nije do njega, mrkva mu taman malo poviše struka dodje
People threw everyhing from insults to watermelon, beer cans, ice, and sandwiches at us. Parents emptied their ice-chests so that their families could throw their lunches. Afterwards I enjoyed a lunch of delicatessen sandwiches which I found still in their wrappers.