Crtao sam ga 17 dana, ideju sam smišljao isti broj na kub dana, 4 puta sam se spontano rasplakao dok sam gledao ovaj predivni mjesec, stvarno ne znam što dodati.
Moj uznapredovali stadij inspiracije! Nije, lažem!!! I ovaj strip sam planirao barem 20 dana, samo crtanje je trajalo bar duplo dulje, a spontano samozapaljenje nikad nije bilo bliže nego danas kada sam vidio finalni produkt!
Upravo sam dobio informaciju iz da se "Glas Koncila" sprema otkupiti moj strip! Misliti, misliti, crtati!
Ah dobro, 28 dana do idućeg, uživajte sa ovih 7
moram priznat da je glas koncila izuzetno prestizna novina i nadam se da ces uspjeti i uz don antu bakovica te zivka kustica biti jedan od glavnih propovjednika novog lifestylea
cut the crap - dobar ti je eugen
gadovi, kako su mogli odbit takvog talentiranog majstora. fuj.nema veze, kad se probijes trazit ce te i glas koncila i mak i mi: katolicko glasilo mladih
Btw ne znam zašto se strip zove Eugenid jer Eugen nije u svakom nastavku?
To je kao da roman Povratak Filipa Latinovicza nazovemo Liebach, jer je on, eto, jedan od likova
Sad me nemojte jebat i komentirajte. Zato jer više nije test!
Eugen ulazi u redovnu proizvodnju i nakon 9 testnih izdanja, dolazi do pune snage u najnovijem Tumor stripu!
Ovako, čvrsto i tvrdo sam odlučio da nema novih stripova dok ovo ne postane top tema, dok ne dobijem 30 komentara na rad, dok večernji ne otkupi dosadašnje nastavke, dok mi ne žrtvujete 40 djevica koje će prije smrti proć kroz "obradu", dok ne dobijem 4 aviona i bankovni računa u Švicarskoj sa 1 milijun eura na njemu, dok...etc. etc.
nakon ljubaznih objašnjenja tzv. fora, osjećam se dužnom pohvalit autorove iznimno promišljene i inteligente dosjetke iz kojih se vidi da je u njih uloženo mnogo truda i vremena, a osobito u vizualnom aspektu. posebna pohvala slici ljube ćesića, trebalo bi nam više takvih
hopelessgirl kaže: ja sam ko luđakinja. ja ne kužim onaj 'eugen uči stilske figure'. nikako. već danima razmišljam al ne ide.
Ovo je jedan od 4 stripa koje ljudi ne mogu skužiti.
Žao mi je.
Ok, nije.
Objašnjenje
Spajk u prvoj od tri kaže da mu je teško u životu i moli Eugena za pomoć.
Eugen je Spajkov sluga i on mu se obvezao na to da će mu od sutra ujutro sve biti po njegovom.
Na trećoj od tri vidimo da se Spajk probudio i da vidi da mu je Eugen ostavio samo lijevu šlapu. Ako mu je ostavio lijepu šlapu, mora se dići na lijevu nogu. (usporedi s frazom "ustajanje na lijevu nogu", op.a.)
Eugen je Spajkov sluga i on mu se obvezao na to da će mu od sutra ujutro sve biti po njegovom.
Ako će sve biti po Spajkovom, a Eugen mu ostavi samo lijevu šlapu radi gorenavedenog razloga, koju stilsku figuru prepoznaješ?