Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Društvo > Ljubav, erotika, seks
Korisničko ime
Lozinka

Ljubav, erotika, seks Stvari intimne prirode. Neke teme zahtijevaju i rječnik koji možda nije za jako mlade (i jako stare).

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 26.06.2012., 19:06   #21
big app
Registrirani korisnik

Registracija: Jan 2012.
Quote:
Carpe Diem!!! kaže: Pogledaj post
Shvati sebe, poštuj sebe, pa će te i drugi poštovati. Nemaš mu šta vraćati istom mjerom, to te samo ostavlja u tome svemu. Okreni se i daj sebi druge šanse.
Pa poštujem ja sebe, izdržim i ne javljam mu se, nisam mu čestitala rođendan. Ali što to znači kad me vidi na chatu i obavezno se on meni javi, a ne mogu mu onda ne odgovoriti. Uznemirava me i ne da mi mira da krenem dalje. A ja mislim da ne mogu biti tako bezobrazna i reći mu nemoj mi se više javljati, jer ipak nemam razloga za takvo nešto. Ne mogu se sad ljutiti na mrtvo ime na njega jer nije dečko za vezu nego vjerojatno nešto između....
big app is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.06.2012., 13:04   #22
high_voltage
huxley

high_voltage Avatar

Registracija: Oct 2007.
nemaš što od njega tražiti niti očekivati idi dalje,piši kući propalo...
Old 27.06.2012., 20:01   #23
big app
Registrirani korisnik

I ja sve više mislim da je vrijeme da se čim prije maknem. On se meni dosta javlja, ali da me bar pozove na kavu da malo uživo razgovaramo o svemu, ali ne daj Bože da se to desi. A ja njega više neću zvati nakon onog odjeba s njegove strane...
big app is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.06.2012., 20:13   #24
Rebeka Dora
Registrirani korisnik

Rebeka Dora Avatar

Registracija: Jun 2012.
Quote:
big app kaže: Pogledaj post
Javljam se jer mogu reći da sam totalno razočarana u ljubav. Nikad nisam imala sreće u ljubavi. Prije sam bila s jednim dečkom i samo problemi s njim- o tome sam već i pisala ali nebitno. I nakon toga dečka konačno upoznam nekoga normalnoga, mirnoga, divnoga i počinjem vezu s njim. sve je bilo super, da bi se u jednom danu sve preokrenulo...
Tako ti je to u životu, samo nemoj izgubiti vjeru u ljubav.

Ja sam u svojih 26 godina isto imala loša iskustva, nedavno sam prekinula 2-godišnju vezu jer "njemu treba prostora, on sa svojih 29 godina još nije spreman za nešto tako veliko kao što je zajednički život, njemu treba labavija veza"... i tu smo se gadno posvađali i prekinuli. Ali ja i dalje vjerujem u ljubav, vjerujem da će doći onaj pravi. Nakon nekoliko kretena sigurno dolazi jedan kvalitetan muškarac (poslije kiše dolazi sunce). Sad se planiram odmoriti, idem sama na godišnji, lijepo ću bit posvećena samoj sebi... a kad se vratim, možda naiđe i onaj pravi.

Bolje ti je biti sama, nego s nekim zbog koga se ne osjećaš dobro. Opusti se, uživaj u životu, a ljubav će kad tad doći.
Rebeka Dora is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.06.2012., 08:36   #25
plavusica99
Registrirani korisnik

Registracija: May 2012.
Quote:
Rebeka Dora kaže: Pogledaj post
Tako ti je to u životu, samo nemoj izgubiti vjeru u ljubav.

Ja sam u svojih 26 godina isto imala loša iskustva, nedavno sam prekinula 2-godišnju vezu jer "njemu treba prostora, on sa svojih 29 godina još nije spreman za nešto tako veliko kao što je zajednički život, njemu treba labavija veza"... i tu smo se gadno posvađali i prekinuli. Ali ja i dalje vjerujem u ljubav, vjerujem da će doći onaj pravi. Nakon nekoliko kretena sigurno dolazi jedan kvalitetan muškarac (poslije kiše dolazi sunce). Sad se planiram odmoriti, idem sama na godišnji, lijepo ću bit posvećena samoj sebi... a kad se vratim, možda naiđe i onaj pravi.

Bolje ti je biti sama, nego s nekim zbog koga se ne osjećaš dobro. Opusti se, uživaj u životu, a ljubav će kad tad doći.
možda i prije
plavusica99 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.06.2012., 08:59   #26
slafko
wicked wizZard

slafko Avatar

Registracija: Dec 2002.
Quote:
Nakon mjesec dana veze, veli mi taj dečko da sam ja predobra za njega, njega muči prošlost i ostavi me, ali je inzistirao na prijateljskom odnosu.
Ovo ti je super ako želiš bit druga violina i zanimljiva mu samo kad nema di drugdje za umočit.
"And that is the most important topic on earth: peace. What kind of peace do I mean and what kind of a peace do we seek? Not a Pax Americana enforced on the world by American weapons of war. Not the peace of the grave or the security of the slave. I am talking about genuine peace, the kind of peace that makes life on earth worth living, ..."
slafko is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.06.2012., 09:10   #27
daru
Registrirani korisnik

daru Avatar

Registracija: Nov 2006.
Quote:
malena615 kaže: Pogledaj post
Ja se nalazim isto u trokutu

Dvije sam godine u vezi, i navodno me voli, sve odlično bla bla.
Prošle godine se zalomilo da je izašao sa bivšom van i nije mi rekao.
Bilo je velikih svađa jer mi je na početku veze rekao kako nije u kontaktu s niti jednom bivšom, da su samo otišli van kako bi popili pivu, nema tu ničega. Mene je to jako smetalo jer mi je rekao da ide van s kolegom s fakulteta, pa ako je bilo tako nevino ne vidim zašto je slagao. Nisam ljubomorni tip. Ok, bila je ta jedna kava, prošla, zaboravili, pomirili se, no big deal, bit će pametniji drugi put.
A sad sam saznala da je nedavno bio opet s njom na kavi a meni prešutio ne znam 100% da li me vara, ali to prešućivanje kavica s jedno te istom bivšom me počelo izluđivat, ne znam kako da se postavim?
ma vražji trokut! Čovjek popio kavu s bivšom. Zašto je rekao da nema kontakta na početku veze? Jer - nije imao... u 2 godine kolko ste skupa, SRELI se ljudi i - popili kavu! Kraj svijeta!
Nisi ljubomorni tip, ali - radiš DRAMU oko toga - e pa ZATO ti nije rekao... da izbjegne DRAMU. Muški su ti čudne biljke i često muljaju kad pretpostavljaju da bi MOGLI imat problem, što se često i - ispostavi TOČNO. Na prvu loptu si mu napravila fajt (kad ste se mirili nakon tog - znači da ste se i SVAĐALI oko toga, je l?), na drugu - nema šanse da ti više kaže, pogotovo zato jer očekuje OPET fajt (s razlogom... eto... OPET ti smeta). Vremenski razmak od LANI do NEDAVNO je prilično DUG između te dvije kave - da bi petljao s njom. Da hoće BITI s njom - bili bi na tim kavama ČEŠĆE. Ovako - jednom godišnje se nađu, poćakulaju šta je s kim, i - svatko na svoju stranu...
JESI ljubomornaaaa! Dakle - popričaj s njim BEZ siktanja kroz zube "gdje si bio, šta si radio, zašto si bio..." ... pa onda kad objasniš DA NISI ljubomorna i da SMIJE ići s njom na kavu, i da ti je JEDINO bed što mulja, pa nek drugi put KAŽE da ide s njom, a ti ćeš mu onda dat SVOJ BLAGOSLOV za tu kavu - vidi da l će REć ili - neće...

Quote:
zeljkozg kaže: Pogledaj post
najvažnija stvar u vezi je odnos - komunikacija ....

počni ti s bivšima izlaziti ali reci da ideš s kolegicama, frendicama na kavu....
najvažnija je - komunikacija u kojoj I TI PRESTANEŠ - komunicirat
Old 28.06.2012., 10:40   #28
čokokukix
Šef svijeta.

čokokukix Avatar

Registracija: May 2012.
Ostavi se ti njega, svi znamo da poslije bilokakve veze rijetko tko uspije ostati dobar prijatelj, čast izuzecima, ja ne poznajem niti jednog takvog.

Ljeto je, druži se s prijateljima, izlazi van, upoznat ćeš nekog tko će te cijenit i ne bediraj se.
Old 28.06.2012., 10:45   #29
daru
Registrirani korisnik

daru Avatar

Registracija: Nov 2006.
Quote:
čokokukix kaže: Pogledaj post
, svi znamo da poslije bilokakve veze rijetko tko uspije ostati dobar prijatelj,
Prosvjetli i mene Ja ne znam.

Ovisi što smatraš pod "DOBAR" prijatelj. Da se svaki dan nalaziš i lomiš od sumraka do zore skupa svaki vikend, ili - da se nađeš koji put slučajno, koji put namjerno - recimo svakih nekoliko mjeseci ili jednom-dva put godišnje na kavi - pa promelješ pol ure i - odeš doma? S ovim prvim se - slažem... da obično baš ljudi ne ostaju TOLIKO bliski i povezani nakon veze da se non-stop druže i budu BEST FRIENDS. Al ovo drugo - ne znam zašto NE pogotovo kad prođe neko određeno vrijeme od te veze (5, 10, 15 godina kasnije... ) i kad uzburkani osjećaji ostanu - daleka povijest.
Old 29.06.2012., 10:44   #30
zabogi
Banned

ja neznam i nerazumijem ljude koji mogu patit za drugim ljudima

ja sam imao par veza,ništa sad ozbiljno,ali onako veze od par mjeseci,možda godinu dvje,nikad nisam patio za bivšom.
neznam nikad nisam ni bio baš zaljubljen ludo,onako imao sam cure,svađe su inače bile oko sitnca,većinom slične svađe drugih parova,da nejdem detaljno.

ja sam tip koji voli jednom!samnom ako si dobar onda te prihvatim,samo jedna sitna greška i zamjerka,kod mene si pao skroz neznam da si svetica,više ja i ti nemamo šta.
zato ja neznam kako to možeš trpit ili imaš malo slabiji ego pa si,osjećajna i osjetljiva previše pa praštaš sve čak i kad te preve ludom,neznam traži drugog i td...tog tipa nerazumijem,kao ni tebe da ga možeš tolko volit.
ja volim jednom,hoćeš nećeš,nemoj muljat,imaš svoj život i principe,idi bivšem.
zabogi is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.06.2012., 11:32   #31
big app
Registrirani korisnik

Pa nije sad da ja tako jako patim nego mi je teško. Vidim da imam neka očekivanja zato jer mi ih bivši dečko daje. On se meni i dalje javlja, govori mi kako mu nije svejedno, da mu falim, a opet po pitanju toga ništa ne poduzima. Ne znam kako da to velim, ali stvarno se vidi na tom dečku da je zbunjeni i da niti sam ne zna što hoće, a do sad sam skoro stalno bila ja nekak inicijator, uvijek sam poduzimala prve korake, ali ovaj put neću. On je mene ostavio, nek on sad i popravlja stvari. A da sam osjećajna i dosta osjetljiva to jesam...
big app is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.06.2012., 12:15   #32
pastirica007
Registrirani korisnik

pastirica007 Avatar

Registracija: Feb 2010.
Quote:
Pa nije sad da ja tako jako patim nego mi je teško. Vidim da imam neka očekivanja zato jer mi ih bivši dečko daje. On se meni i dalje javlja, govori mi kako mu nije svejedno, da mu falim, a opet po pitanju toga ništa ne poduzima. Ne znam kako da to velim, ali stvarno se vidi na tom dečku da je zbunjeni i da niti sam ne zna što hoće, a do sad sam skoro stalno bila ja nekak inicijator, uvijek sam poduzimala prve korake, ali ovaj put neću. On je mene ostavio, nek on sad i popravlja stvari. A da sam osjećajna i dosta osjetljiva to jesam...

pronađi novog tipa, odmah ćeš vidjeti kako će znat kako da te potraži, kad vidi da je zaboravljena igračka.
pastirica007 is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.08.2012., 17:49   #33
malacrnaa
Registrirani korisnik

Registracija: Jul 2011.
Wink

Quote:
identična stvar i sa mnom i sa mojim bivšim..ali jedna riječ je dovoljna-MASKA..da je njemu stvarno još uvijek stalo itekako bi poduzeo nešto..ne vjeruj mu ništa..ja sam bila istog mišljenja kao i ti dok se nisam sama uvjerila da je kretenčina kakvog nema, kakvim god da se prije pokazivao i dokazivao..takav se NIKADA neće promijeniti, vjeruj mi..

i ovaj dečko ti dobro kaži..voli samo jednom, imaj svoje principe i ne daj da te drugi zajebavaju..otkantaj ga, zaslužila si boljeg koji će itekako poduzimati ako mu je doista stalo i koji te neće pustiti samo tako ako te stvarno voli.
malacrnaa is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.08.2012., 18:15   #34
benny
U umu je snaga

benny Avatar

Registracija: Apr 2006.
Lokacija: Lutalica u potrazi za istinom i pravdom- nepopravljivi optimista
Stvar je čista kao voda na izvoru.
Ovisi mu na bivšoj djevojci a ti bi trebala poslužiti kao event. rezerva ili kao privremeni seksualni objekat dok ne odnovi vezu sa svojom bivšom.

Da li želiš gubiti vrijeme sa njime omalovažajući sebe, svoje potrebe i svoju budućnost kao i ispostavljati svoju psihu teškoj probi a koja se može završiti kao ožiljak na povjerenju do suprotnog pola koji će ti smetati i donositi probleme dugi niz godina ovisi o tebi a u stvari od tvoje sadašnje psihološke zrelosti.
Old 12.08.2012., 18:26   #35
nevergoodenough
Registrirani korisnik

Registracija: Jul 2012.
Idiot, stavi crveni ruž i ne daj da te rade... (mislim da je ovo neka cajka)
Old 12.08.2012., 18:54   #36
malacrnaa
Registrirani korisnik

Registracija: Jul 2011.
Quote:
nevergoodenough kaže: Pogledaj post
Idiot, stavi crveni ruž i ne daj da te rade... (mislim da je ovo neka cajka)
ahahahhahaha odnjela te votka D
malacrnaa is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.08.2012., 00:44   #37
nevergoodenough
Registrirani korisnik

Registracija: Jul 2012.
Quote:
malacrnaa kaže: Pogledaj post
ahahahhahaha odnjela te votka D
Sram te bilo. Sad i anđeli štikle nose ppapapapa
Sponsored links