Quote:
vgsl kaže:
Gle, jasno je meni da nije uvijek moguće od prve pronaći problem, ali zbog nekih drugih usputnih loših iskustava nastojim rješenje pronaći na ovaj način - nadajući se da je netko imao isti (ili barem približno sličan) problem, pa da postupim na način kako je taj postupio.
Ipak, stojim i dalje iza onoga da više ne idem nikome tko mi ne da pratiti što će raditi po autu. Za to nema nikakvog opravdanja osim prikrivanja muljaža. Danas su rijetki servisi koji će čovjeku omogućiti praćenje rada na autu, i još pokazati vlasniku što ne valja na autu te pitati istog želi li da mu se dio promijeni (npr. Fiatov servis u Varaždinu).
A filter? Je li ga nisi mijenjao zato što nisi htio ili zato jer ga na svom autu nemaš? Ovo pitam zato jer neki francuzi nemaju filter nego ono sito ispod zadnjeg sjedala (npr. Peugeot 206 1.4 ima takvo sito).
|
postoji zakon koji brani da ti švrljaš po radioni dok se na autu radi.
kod mene filter goriva postoji (scenic rx4 iz 2000.) ali nikad nije mijenjan, čak ni dok je auto održavan kod ovlaštenog (do 200 000 km)
Quote:
vgsl kaže:
Btw, ovo se ne događa dok je motor vruć, nego kad je vani vruće. Znači, da ga taj dan i nisam uopće palio opet će biti verglanja ako je vani visoka temperatura (nakon tog verglanja svako slijedeće paljenje je bez problema, ali ako opet odstoji na suncu par sati ista stvar). Čim je vani malo hladnije tog verglanja nema.
A injektori su testirani u 2 servisa i oba su tvrdili da su sva 4 u redu.
|
svejedno.
isprobaj jer ta radnja isključuje "čok".
s obzirom da auto ipak upali relativno brzo, rekao bi da nije do struje (a možda i je, slaba bobina). a tlak goriva izmjeriti prije takvog paljenja....koristilo bi.