Zapravo da, ako indoktrinacija nije ostavila trajne posljedice, što je često slučaj, a može se javiti i reakcija na indoktrinaciju, u smislu prihvaćanja suprotne indoktrinacije...
To je normalno, baš kao što je normalno da se jave i borbe protiv nje, odnosno reakcije na nju. Kada dva puta razmislim, ne pitam se više "šta je sve danas indoktrinacija," već "šta sve nije indoktrinacija."
Nešto poput informbiroa...
Zato sam se bio puvukao...
Jel' sad ti ne vjeruješ da mi je stvar sa indoktrinacijom djece dokazana?
Lijepo napišem da sam se povukao a ti opet.
Evo, povlačim se još jednom.
Ćao!
@-islamic- nemoj prodavati maglu. Mislim da neko reče jednom da ti SVIJEST objasniti možeš. Ovaj i ovakvi slučajevi u hr su problem sudstva koji se mogu i moraju popravljati. Grozote koje se dešavaju u Islamu su izuzev nekoliko zemalja od vremena i navika vašeg poslanika. F. Chief ti je istinu napisao i o kršćanskom licemjerju i muslimanskom pravilu. "Ona" žena je na svom osobnom životu to iskusila. Takve sudbine se u milijunima broje. Googlaj pa ćeš naći. Theo van Gogh ništa kriv u svojoj zemlji masakriran u ime Muhamedovo. Po svemu sudeći Isus Krist je bio u pravu kad je prorokovao dolazak vuka u janjećoj koži.
Bas tako, googlaj pa ces naci, sve ono za sto si me pitao, na sto sam te i uputio... A sto je s nevinim Palestincima, Afganistancima, ljudima u Srebrenici itd itd... Ma znas sta? Ne moras odgovarati, nema veze, zapeo si jos na fetvama, na nepoznavanju svega gore navedenog, dokazao da ne pratis temu, da te ne zanima sto govorim - tako da... eto, imas svoj stav
Quote:
F. Chief kaže:
Ona to zapravo i jest, zaostala 'kršćanska' zemlja, jedina je razlika između Hrvatske i Afganistana u tome što su kršćani licemjerni, pa ubijaju usprkos svojem Bogu, dok muslimani ubijaju u ime svog Boga...
Zao mi je sto si samo izignorirao dio o "pojavi" u npr. Saudijskoj Arabiji... A u tome je kljuc... A vjerujem da si ti dobro shvatio poantu ovih primjera sa zlocinom - nije poanta toliko u religiji, samo u interesu, interes je danas daleko jaci u indoktriniranju ljudi i samo se skriva iza religije, a religija nije tome kriva... Primjer tih ljudi na tom videu... Dodaj im njihovu vlastitu poremecenu samosvijest (ego koji upakiraju u "religijski osjecaj") koja je gradjena godinama raznim agresijama sa svih strana, blokiran je svaki pozitivan utjecaj, agresori sa svih strana rusili skole, ubijali ljude, oduzimali nacin zivota i dobijes na kraju To sam ti prikazao kroz slucaj Patriot Acta i slicnih (ne mogu naci taj post)... Pa, daj prijatelju, zar stvarno tebi moram objasnjavati povijest, sociologiju i tako dalje??? Ti bar to razumijes velikim dijelom... Zato mi je zao onog ignoriranog dijela...
Pozz
Bas tako, googlaj pa ces naci, sve ono za sto si me pitao, na sto sam te i uputio... A sto je s nevinim Palestincima, Afganistancima, ljudima u Srebrenici itd itd... Ma znas sta? Ne moras odgovarati, nema veze, zapeo si jos na fetvama, na nepoznavanju svega gore navedenog, dokazao da ne pratis temu, da te ne zanima sto govorim - tako da... eto, imas svoj stav
Zao mi je sto si samo izignorirao dio o "pojavi" u npr. Saudijskoj Arabiji... A u tome je kljuc... A vjerujem da si ti dobro shvatio poantu ovih primjera sa zlocinom - nije poanta toliko u religiji, samo u interesu, interes je danas daleko jaci u indoktriniranju ljudi i samo se skriva iza religije, a religija nije tome kriva... Primjer tih ljudi na tom videu... Dodaj im njihovu vlastitu poremecenu samosvijest (ego koji upakiraju u "religijski osjecaj") koja je gradjena godinama raznim agresijama sa svih strana, blokiran je svaki pozitivan utjecaj, agresori sa svih strana rusili skole, ubijali ljude, oduzimali nacin zivota i dobijes na kraju To sam ti prikazao kroz slucaj Patriot Acta i slicnih (ne mogu naci taj post)... Pa, daj prijatelju, zar stvarno tebi moram objasnjavati povijest, sociologiju i tako dalje??? Ti bar to razumijes velikim dijelom... Zato mi je zao onog ignoriranog dijela...
Pozz
Nemaš ti meni što spominjati Afganistan i Palestinu. Za imanje mojih roditelja u Bosni mogao sam 3 kuće u Zg napraviti. Tamo imamo prekrasnu kuću gospodarske zgrade, vrhunskt vodu, zemlju...za tri onakva imanja jednu kuću u Zg ne mogu kupiti. Kome da se žalim. Srbina kojeg vidim da ga krivim. Srebrenica je tuga, ali ne moja sramota. Ostavi ih u miru...za ostalo, bolje hrkljuš igrat.pozdrav!
Nemaš ti meni što spominjati Afganistan i Palestinu. Za imanje mojih roditelja u Bosni mogao sam 3 kuće u Zg napraviti. Tamo imamo prekrasnu kuću gospodarske zgrade, vrhunskt vodu, zemlju...za tri onakva imanja jednu kuću u Zg ne mogu kupiti. Kome da se žalim. Srbina kojeg vidim da ga krivim. Srebrenica je tuga, ali ne moja sramota. Ostavi ih u miru...za ostalo, bolje hrkljuš igrat.pozdrav!
zaboravih te upitati, koliko se vas forumskih muslimana ovdje, osobno poznajete? Znaš li fiadra?
Mama, tata, zašto ste dozvolili da me ovaj svećenik udavi? Jeste li takve poslušne ovce koje ne mogu zaustaviti nekoga koji drži vaše dijete ispod vode?
I nemojte da započnem o vašem besmislenom, autoritarnom, pedofilski skrivajućem, nacističko-štakorsko-linijskom, anti-progresivnom, mizogenom, ljudski žrtvujućem, misterioznom kultu.
Šteta što ovo malo moje pameti ne mogu podijeliti s ostatkom svijeta, jer, mama, tata, pustili ste da me svećenik udavi dok ste stajali i promatrali.
Zbogom.
P.S. Nema raja. Samo ono malo života što sam proživio.
Quote:
Mommy, Daddy, why did you let that priest drown me? Are you such obedient sheep you can't stop someone holding your child underwater? And don't get me started on your bullshit, authoritarian, industrialized pedophia, Nazi Ratline, anti-progressive, misogynistic, human sacrifice, mystery cult. To bad I can't share my wee wisdom with the rest of the World because, Mommy, Daddy, You let a priest murder me as you stood and watched. Goodbye. PS there is no Heaven. Just the little life I had.
Privatne stvari Zao mi je sto nista nisi odgovorio, a imanje nije najbitnije u zivotu, ali mi je svakako zao svakoga tko nezasluzeno izgubi imanje.
googlo ja. Neka Cikla briše moje postove i poruke šalje. Valjda ljubavne. Ne čitam- ja za ljubav nisam stvoren... Palestina? Bila domovina Mandejaca...imam dojam da su moji dojmovi jači od učenja tvoje medrese. Usudim se tvrditi. Na jesen te izazivam na propitivanje. Ti si uzmi fiadra za mentora ja ću ponizno zamoliti forumaša EliEliLamu. Za mentora. Hebiga mi smo laici vi profići.pozdrav buraz!
Pa sekularni Izrael je u polu-ratnom stanju. Oružje posvuda.
A djeca su jako radoznala i vole imitirat roditelje i dodirivat oružje. To je posvuda tako. Nema nikakve veze sa religijskom indoktrinacijom. Ona arapska djeca koja uzvikuju uspaljene antisemitske slogane - e to jest indoktrinacija, najgore vrste. Uspoređuješ neusporedivo.... zašto?
Teško je reći da mislim da može imati loše posljedice, nije da ih učite da se drogiraju tamo, ali da li može čovjeka učiniti (makar malo) povučenijim u sebe no što bi trebao biti... Pa da. No kad odrasteš nekako sve to dođe na svoje.