Tak i ja isto.
Evo, sutra polažem prvi predmet i cijeli dan buljim u jednu stranicu i nikak da se pomaknem.
Ja imam nekakav osjecaj da sam potpuno spreman, a zapravo ce me to kostati. Prosle godine sam bio skroz nespreman i posrecilo mi se. Daj Boze da bude i ove tako.
Med. lab. dijagnostika i radiologija na ZV-u su mi 1. i 2. izbor. Treci mi je poslovna ekonomija u zg.
Želim ti da upadneš na prvi izbor i da ne upišeš poslovnu.
Ja učim politiku trenutno, a hrvatski ću od sutra nastavljati ponavljati. Matišu radim već dugo i nekako me nje nije strah, a engleski će mi se valjda posrećiti.
Hehe, hvala, nadam se da cu upasi na ZV.
I ja tebi zelim puno srece na maturi te da upisea poslovnu (ako s ne varam to ti je prvi izbor)
Pig ti je skroz lagan, ja sam ga prosle godine polagao, ponovio dan prije malo i ostvario 70%.
Mene matisa, hrv i eng brinu, valjda ce nam se posreciti ove godine.
skinite mi maturu s vrata....ubijte me
napravite nekaj
ja ovo nemrem
doma također ratno stanje, ja ne znam kak budem to sutra riješila
oču umreti
Suosjećam se.
U petak je fizika, nisam riješio niti jedan test, ali ajde, barem sam prva 3 razreda ponovio. Moram pročitati Kratki izlet, Crnog mačka i Ruke, hrvatski mi je ostalo pola gramatike za ponoviti. Kemiju sam relativno spreman, a engleski u životu nisam napisao esej u 75 minuta bez rječnika i ikakvih pomagala, a da ne govorim o rješavanju testova (tješim se ''bogatim'' vokabularom i time što rasturam gramatiku, iako nje na testu ni nema).
Kraj svega toga matematika je pravo olakšanje. Užas.
matematiku ni dirnula nisam
ni nemam namjeru iskreno, idem na blef...samo prva dva razreda su me derali s tim-kaj bude bit će, hebajga
hrvatski-hmmm pet knjiga samo pročitanih, pouzdam se u sažetke i dobro pamćenje i činejnicu da sam majstor u nagruvavanju gluposti kaj se eseja tiće, gramatika bude na blef i eci-peci-pec
engleski budem rasturila, imam C1 razinu već tak da nije bed
a filozofiju se bumo igrali pogađanja, ionak ju ne sluša u školi, al' svaki bod je bitan
sve u svemu-turistički idem..
jedino me PLU za ujutro hebe -.-
Hehe, ja citam neke skripte na kompu i slusam muziku. Pa onda malo idem vidjet sta ima na fejsu, pa odigram tamo koju igru. Jos samo 6 dana do hrvatskog.