Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Društvo > Lijepa naša
Korisničko ime
Lozinka

Lijepa naša Gradovi i sela Hrvatske - Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Babina Greda...

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 17.05.2013., 14:30   #6961
Jajo23
Registrirani korisnik

Registracija: May 2013.
Quote:
sonja:) kaže: Pogledaj post
pa valjd jesu, sve se to svede na isto, ide se cim vise za novcima, stedi na svemu a ponajvise na kvaliteti i onda dobijes sto dobijes. zato ja neidem po restoranima neg jedem sta mi mama skuva

mi tu, al iz mekija (prica se sve i svasta) i el pasa (za njih nisma ni cuo lose rijeci) me ne mogu istjerat
Jajo23 is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2013., 15:26   #6962
sonja:)
Registrirani korisnik

sonja:) Avatar

Registracija: Sep 2008.
Quote:
Jajo23 kaže: Pogledaj post

mi tu, al iz mekija (prica se sve i svasta) i el pasa (za njih nisma ni cuo lose rijeci) me ne mogu istjerat
ma na kraju nikad neznas, al ne treba se time opterecivat, dok ne zavrsim u bolnici dobro je
ovo za Slavonsku, jebiga, zamjerili su mi se, ispali su đubrad i iskreno, nije mi jasno kako oni jos rade a duzni su i bogu i vragu, al ajde briga me, samo ih nebi preporucila nikome eto. ako netko zeli jesti slavonskih specijaliteta, ima i boljih restorana samo koji kilometar van grada tako da ....

ovo za Mek, meni je lega radio u Mekiću tu u Zg. sta jest jest, to jest realno smece od hrane, al da tamo mora sve po špagi, mora, i toga se baš pridržavaju i to mi je okej. svi dobiju plaću na vrijeme, rade ko konji ali i zarade jbg. sva ona neka pravila o stajanju pomfrija i hambija i svakakvih nekakvih caka ima, toga se moras pridrzavat ili letis van i to je to. nije da hvalim, ali barem ima nekog reda tamo
Old 17.05.2013., 15:33   #6963
Jajo23
Registrirani korisnik

Registracija: May 2013.
Quote:
ma na kraju nikad neznas, al ne treba se time opterecivat, dok ne zavrsim u bolnici dobro je
ovo za Slavonsku, jebiga, zamjerili su mi se, ispali su đubrad i iskreno, nije mi jasno kako oni jos rade a duzni su i bogu i vragu, al ajde briga me, samo ih nebi preporucila nikome eto. ako netko zeli jesti slavonskih specijaliteta, ima i boljih restorana samo koji kilometar van grada tako da ....

ovo za Mek, meni je lega radio u Mekiću tu u Zg. sta jest jest, to jest realno smece od hrane, al da tamo mora sve po špagi, mora, i toga se baš pridržavaju i to mi je okej. svi dobiju plaću na vrijeme, rade ko konji ali i zarade jbg. sva ona neka pravila o stajanju pomfrija i hambija i svakakvih nekakvih caka ima, toga se moras pridrzavat ili letis van i to je to. nije da hvalim, ali barem ima nekog reda tamo
Ima puno takvih restorana i poslodavaca, al to ocito prolazi samo u RH.
A meki? Znam da je smece, al ciz je ciz ne mogu si tu pomoci
Jajo23 is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2013., 15:53   #6964
L3go
Remember Sunday

L3go Avatar

Registracija: May 2007.
Quote:
gle, klopa je super, ako neznas sta sve rade s njom. if ju nou vot aj min
Mislim da je i bolje da ne znam
Old 17.05.2013., 17:13   #6965
Lord of Terror
Perverted Wormthrall

Lord of Terror Avatar

Registracija: Sep 2011.
Eh, kad bi ja znao sto sve stavljaju u hranu u koju jedem, mislim da vise nikad nebi nista ni pojeo. Neznanje je blagoslov.
Old 17.05.2013., 23:00   #6966
La felicidad
..ne,nisam iz Zagreba -.-

La felicidad Avatar

Registracija: Mar 2012.
Osječki humanitarci - ako netko ima odjeće,obuće,hrane... bilo čega što bi drugima dobro došlo... bilo bi lijepo kad bi se javio Novac se ne skuplja!
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja