Implicira li sad cijela ova tema na nešto vrlo zanimljivo ?
tema je započela u temi o 2012 ali ju je mod premjestio, s razlogom je u toj temi od mene početa priča o masi fotona
dakle, zaključili smo da prema standardnom modelu foton imam masu gibanja i nikad ne miruje stoga uvijek ima masu
i sad tu jedan einstein govori da se ništa što ima masu ne može gibati brzinom c ?
-radi se o gibanju a ne mirovanju i nemožeš tu svrstavati masu mirovanja ako uopće dijeliš nešto što zamišljajš masom frika Einstejnu !
(Einstein nekad ne razumije osnove matematike, čitajte njegovu knjigu)
ali koja je razlika mase gibanja i mase mirovanja ?
jasno da razlika postoji ali to su dvije iste mase i volumeni, gibao se on ili ne
čestica određene mase ako se može gibati brzinom c, može i ona mirovanja iste mase
mi zapravo niti ne znamo što je masa, to je samo nešto što drži stabilnim newtonovu i einsteinovu teoriju, ali to
još uvjek ne postoji
zapravo, ima li smisla da zbog higgsovog bozona koji daje neko svojstvo česticama koje kao fizička veličina ne postoji i zbog toga su spinovi čestica takvi da graviton uđe i nestane u fotonu promjenivši mu spin, štu mu mijenja opet vlastitu masu (nešto što ne postoji) i energiju i time pada u gravitacijsko polje
ili ima više smisla reči da je oko zemlje prostor kojega zemlja krivi kao plahtu ?
pa oko zemlje i ima nešto čestica
ali što je sa večim udaljenostima ?
može se svesti da je svemir vakuum ali on se ne može kriviti
teorija relativnosti objašnjava svemir ali to ne mora značiti i ne znači da je točna. matematika je točna ali smisao je pogrešan
ne postoji gravitacija, ne postoji gravitacijsko polje, ne postoji graviton, ne postoji higsov bozon
zapravo zakoni svih njih postoje jer nam objašnjavaju nešto ali svi su oni jedno koji čine zakon kojeg nam ne pružaju preko wikipedija i sl
a to je elektromagnetni superfundament, koji opisuje zakone svih svojih elektromagnetnih osobina a to su ono što oni nazivaju gravitacija i fundamentalne sile
a sve osobine i karakteristike njih čine različiti dipolni momenti u elektromagnetnom superfundamentu
oni to skrivaju jer je to vrlo močno oružje
i tesla govorio da je u svemiru em dominantan
CERNOM vam mažu oći i traže higgsove bozone (daju vam sjeno da tražite igle kojih u njemu nema), ja ne znam što rade ali duboko sam uvjeren da je to nekakav elektromagnetni projekt
on je završen 2008 kad je bila največa navala za podzemna skrovišta među elitom, kad je završeno ono na sjevernom polu, kad je počela ekonomska kriza, kad je došla svinjska gripa tj cijepivo protiv nje, kad su u japanu počeli extremni potresi
kad su počele malo jače zime s više snijega, kad su počele suše (još tad se nije pričalo toliko o njima)
i točno tad oni vama traže higgsov bozon ? tu hipotetsku glupost ?
jeste li vi slijepi ili sam ja retardiran ?
(moje skromno mišljenje je da u cernu budući je magnetizam dominantan u svemiru pokušavaju djelovati na sile planeta, možda ga žele pomaknuti ?, možda zadržati od poleshifta, jer masa je moment u magnetizmu ? nešto žele jer im se ne sviđa da sile planeta ostanu onako kave jesu ili čemu vode.)
dajte razmislite malo bolje o tome

znanost je velikim djelom prevara