Slično mi je bilo u smislu ponašanja partnera, tako da razumijem da ti nije lako..
No, ja mislim, da bez obzira što joj je frendica bila u posjeti da je htjela, ona bi te nazvala i još bi se nje "riješila" bez problema.
To što je s tvojim frendom završila-- uh!
Loše je što se nekoj osobi otvorimo, mislimo, imamo osjećaj da nas ona "pozna", da smo bliski, a u velikom broju slučajeva (zato nisi ni prvi ni zadnji) pokaže se da je to sve skupa bio jedan balon koji smo mi stvorili koji se odjednom raspuknuo.
Mislim da još nisi u fazi da vidiš da sve što je ta žena tebi predstavljala, si ustvari ti stvorio u svojoj glavi. Ona to - sigurno - nije !
Ali, ipak boli.. jer mi smo mislili - krivo..Što si se više otvorio- više boli . I to sam prošla..
Ovo je za tebe važno, ima svoj smisao. Ljudi su ti pokazali pravo lice. Zahvali za to. Period tuge će proći.
A ono što ti od srca želim je da naiđeš na žensku osobu koja će te voljeti svim srcem. U međuvremenu, savjet - čini dobra djela. Postani još više vrijedan ljubavi.
Sretno !
hvala na ljepim savjetima i podrsci. puno mi znaci
Quote:
LittleDreamer kaže:
i sori ako pisem nesmislene odgovore al ti pises tako ksajdfvhgtuikjn-ne recenice da ja citam po pol sata i ne kuzim nista.
Rijetko sam na ovakvim podforumima, upravo zbog toga što nismo na istoj frekvenciji i što nepričamo istim jezikom
mozda i jesu kvarna roba. ja vec jesam pokvaren zbog prijasnjih događanja u mom zivotu ali ovo sad sto mi se dogodilo,shvatio sam da ne patim za njom toliko koliko za osjecajem sigurnosti. itd sto sve spada u to.