Politička poruka ovogodišnje, treće gay-parade bit će protest zbog netolerancije Crkve prema LGTB populaciji te zbog općeprisutne transfobije. Potvrdila je to Sanja Kajinić, glasnogovornica Organizacijskog odbora LGBT Pridea 2004., manifestacije koju ove godine organizira lezbijska udruga Kontra.
Ove godine su dakle pederi odlucili dirnuti u ono sto znaju da nam je najsvetije i to najsvetije nam zele uprljati svojom bolescu. Umjesto da se ljece oni zele zaraziti cim vise zdravih Hrvata, a mi cemo to bespomocno gledati jer ce ih opet cuvati policija.
Nije stvar u tome, nego kako su se obezobrazili da sad idu napadat crkvu javno, ko da je crkva organizirala paradu protiv pedera...u stvari to nije losa ideja, mozda bi heteroseksualci trebali organizirati paradu protiv nasilja pedera prema nama svima ostalima.
HrvojeHorvat kaže: Nije stvar u tome, nego kako su se obezobrazili da sad idu napadat crkvu javno, ko da je crkva organizirala paradu protiv pedera...u stvari to nije losa ideja, mozda bi heteroseksualci trebali organizirati paradu protiv nasilja pedera prema nama svima ostalima.
A čime te ugrožavaju homoseksualci, braco? Jel te netko naguzio?
kako ti znas kad nisi osjetljiva pederska dusica? ili?
Oni su drugaciji od nas normalnih, pa ti to ne mozes znati osim ako nisi jedan od njih...ako pederi napadaju crkvu, napadaju i mene, a ja se onda ne osjecam dobro.
HrvojeHorvat kaže: kako ti znas kad nisi osjetljiva pederska dusica? ili?
Oni su drugaciji od nas normalnih, pa ti to ne mozes znati osim ako nisi jedan od njih...ako pederi napadaju crkvu, napadaju i mene, a ja se onda ne osjecam dobro.
Oni su dečec, puno normalniji od tebe. Svejedno, preporučam da se organiziraš sa ostalim "normalnim" prijateljima i da napravite svoju paradu. To vam nitko ne brani.
A ako te pederi ugrožavaju, izvoli prijatelji, imaš psihijatre koji liječe takve stvari.
Vilim C. kaže: Ma cekaj, ali ti nisi jedan od poznatijih interpersonalnih homofoba na ovim prostorima? Ili se desila ljubav, pa si se prometnia u homofanatika?
Šta, jesam? Po tvojim nezavisnim istraživanjima? Meni gay parada nije smetala, nit će mi smetati. Tebi?
walter kaže: Oni su dečec, puno normalniji od tebe. Svejedno, preporučam da se organiziraš sa ostalim "normalnim" prijateljima i da napravite svoju paradu. To vam nitko ne brani.
A ako te pederi ugrožavaju, izvoli prijatelji, imaš psihijatre koji liječe takve stvari.
Kako mogu biti normalni od mene ako se ... jel da, u guzicu i to jedan drugoga, kako to moze biti normalnije od mene.
A kakve veze imaju psihijatri sa napadom na Isusa i Crkvu? Da mozda ne bi trebali srusiti Crkve samo zato jer se pedirama tako diglo?
I nemoj mi govoriti decec, jer takve bezobrazluke od balavaca ne trpim.
HrvojeHorvat kaže: Kako mogu biti normalni od mene ako se ... jel da, u guzicu i to jedan drugoga, kako to moze biti normalnije od mene.
Da čitaš stručnu literaturu novijeg datuma, shvatio bi da je to normalno. Ali ne moraš, nitko te ne tjera. Vjerujem da tebe i literatura ugrožava. Možeš napraviti paradu protiv literature, nitko ti ne brani. Možda srušiš cijelu psihologiju, tko zna.
walter kaže: Da čitaš stručnu literaturu novijeg datuma, shvatio bi da je to normalno. Ali ne moraš, nitko te ne tjera. Vjerujem da tebe i literatura ugrožava. Možeš napraviti paradu protiv literature, nitko ti ne brani. Možda srušiš cijelu psihologiju, tko zna.
To su napisali pederi kako bi sami sebe obranili pred drugima. Bozja rijec se slusa, a ne covjecja, a Bog nigdje nije rekao da je guzenje brata svoga normalno...ta onda bi i incest u tom vasem sodomijskom svijetu bio normalan...jel znas zasto je Sodoma i Gomora bila spaljena sumporom do temelja? Zbog sodomije, razvratnistva i svega sto nam se danas dogadja.
HrvojeHorvat kaže: To su napisali pederi kako bi sami sebe obranili pred drugima. Bozja rijec se slusa, a ne covjecja, a Bog nigdje nije rekao da je guzenje brata svoga normalno...ta onda bi i incest u tom vasem sodomijskom svijetu bio normalan...jel znas zasto je Sodoma i Gomora bila spaljena sumporom do temelja? Zbog sodomije, razvratnistva i svega sto nam se danas dogadja.
Nije ovo kume parada incestoidnih, nego homoseksualaca. Isto tako, nije ni parada popova pedofila. Nemoj miješati pojmove.
postoje dobri temelji da se ta odvratna posast proglasi bolescu. zasto nebi onda organizirali parade oboljelih od aids-a, karcinoma, parade i bankete razlicitih psihijatrijskih ustanova??
Ne razumijem kako vam se je uspjelo isprati mozak tako uspjesno...pederluk je bolest, da je normalno zdravo stanje onda bi svi bili takvi...a da smo svi takvi onda bi izumrli...zar se od "normalne" stvari moze izumrjeti?
HrvojeHorvat kaže: Ne razumijem kako vam se je uspjelo isprati mozak tako uspjesno...pederluk je bolest, da je normalno zdravo stanje onda bi svi bili takvi...a da smo svi takvi onda bi izumrli...zar se od "normalne" stvari moze izumrjeti?
čuj, SuperHrvoje
mene vrijeđaju ti kao ti, što svojataju Hrvatsku, Hrvate, Crkvu, Supermana......da samo ti njih pravilno tumačiš, znaš, i samo si ti-baš ti-ispravan, a oni koje ne misle kao ti- Sodoma i Gomora.
homoseksualizam je izvorno maslo Crkve, nemoj da ti nabrojim sve od Starog zavjeta pa nadalje, a o rimokatoločkim kardinalima i nižem svećenstvu-guzičarima i sam znaš cijelu priču.
tu je plus i child molesting, guženje malih dečkića, pipanje curica itd... bolje neka se Crkva pokrije i šuti, kad već ne propovijeda univerzalnu ljubav.
ps. nisi li se zapitao, otkud tvoj gnjev i strah? to je prvi znak da si prikriveni homić. ali nije to strašno, vjeruj! možeš ti i gore.
__________________ 'It's not about the years in your life, but the life in your years.' So I think I am not going to count the days or the years from now onwards but the moments which have made me feel alive
moderatori!!!!!!!
hoću da prijavim da je gay-parada skrenula s trga ovdje na ovaj topic, i sad već ima nekoliko tu pedera, koji me napadaju, hoće me guzit na pravdi boga (plus seljačka sloga) dva pedera glupa do bola, hoće guzit Walla!
__________________ 'It's not about the years in your life, but the life in your years.' So I think I am not going to count the days or the years from now onwards but the moments which have made me feel alive
konstruktivan prijedlog: zašto ne otvorite podforum
'latentni i/ili homofobični'
Znaci svaka rasprava koja nekima ne odgovara, oni ju pocnu spammat, omalovazavat i trazit da se prebaci u Ludu kucu, jos jedna pobjeda pedera protiv razuma....
Ja ko prvo nisam nikad imao namjeru napadati pedere na cesti, niti verbalno, samo nek mi se klone sa ociju i ne mjesaju mi se u zivot, ali eto, poceli su mi se mjesati u Crkvu koja je dio mog zivota, zasto da sutim i trpim takav bezbrazluk? Zato jer vi ne mozete cuti da se govori nesto protiv pedera? A njima je dopusteno blatiti po necem sto je meni sveto...svasta...
HrvojeHorvat kaže: Moje je misljenje, da ako ima puno kradljivaca u drzavi, to ne znaci da te kradljivce treba i ozakoniti.
moje misljenje je da 2+2=4
dakle.. kakve to veze imy s gej populacijom?
He's in his own world
And he's daydreaming
He'd rather be doing something else now
Like ciggarettes and coffee with the underbelly
His life's on the line with anxiety now
And she had enough
And he had plenty
Baron Samedi kaže: Hrvoje, si ti cuo da drzava sankcionira samo prijestupe PROTIV DRUGE OSOBE ILI DRUSTVA?
S izuzetkom pokusaja samoubojstva?
E, homoseksualci KONSENZUALNO ulaze u spolni odnos... i drzava tu nema sto raditi...
Sto ako 16-godisnje djete pristane na spolni odnos sa 50-godisnjim pedofilom?
a sto se tice drzave i spolnog odnosa, pa nisam ni rekao da ima sto ulaziti drzava...ali sto oni imaju meni dirati crkvu, zna se sto je Bog rekao o svim spolnim odnosima, a koji nemaju veze sa razmnozavanjem (cak i izmedju muskarca i zene)...zar jedan peder zeli meni rusiti crkvu, zato jer se on ne uklapa u tu sliku...pa ne uklapa se ni peder u moju sliku pa sam ga sve do sad trpio...
Baron Samedi kaže: Skrecem vam SVIMA pozornost da se u clanku NE GOVORI o napadu na CRKVU KAO INSTITUCIJU, nego samo na JEDAN stav HKB-a, onaj o homoseksualcima?
Nego, baš me zanima... Kojem se to stavu točno protive?
Jel' stavu o homoseksualizmu kao bolesti ili stavu da ne treba dozvoliti brak homoseksualaca.
I općenito, vrlo mi je zanimljiv pristup da se protestnim mimohodom napadaju nečiji stavovi.
Stavovi se mogu napadati argumentima, dokazima (kojih ne može biti) kako homoseksualnost nije bolest, i kako je dobro da se homoseksualcima dopusti brak (to sam pobio na nekoliko mjesta na IMF-u). Ali protestni mimohod znači pokušaj agresivnog nametanja svojih stavova društvu, pokušaj političke intimidacije.
Ti si sigurno neki liberal. Fuj fuj to!
Ništa ti ne razumiješ!
HrvojeHorvat kaže: Sto ako 16-godisnje djete pristane na spolni odnos sa 50-godisnjim pedofilom?
Ovako:
DO 16 ti ako se prasnes s nekim, RODITELJI mogu tuziti tipa bez da te ISTA pitaju.
16 je tzv. konsenzualna granica. Tj, tebe se na sudu PITA sto se dogodilo, je li bilo konsenzusa, i to se uzima u obzira, ali RODITELJI I DALJE MOGU TUZITI TIPA.
18 je TVOJA odgovornost da tuzis tipa i TEBE se sve pita.
Tako da ako 16-to godisnje "dijete" se prasne s 50-to godisnjim muskarcem - to je njen problem AKO JE KONSENZUALNO, ali ga RODITELJI SMIJU TUZITI.
SUD zatim donosi odluku na osnovu iskaza I NJE I RODITELJA I NJEGA.
Sto znaci: PRAVO ti je malo razlicito od MORALA.
Quote:
a sto se tice drzave i spolnog odnosa, pa nisam ni rekao da ima sto ulaziti drzava...ali sto oni imaju meni dirati crkvu, zna se sto je Bog rekao o svim spolnim odnosima, a koji nemaju veze sa razmnozavanjem (cak i izmedju muskarca i zene)...zar jedan peder zeli meni rusiti crkvu, zato jer se on ne uklapa u tu sliku...pa ne uklapa se ni peder u moju sliku pa sam ga sve do sad trpio...