Jedno pitanje!
Planiram studirati povijest umjetnosti pa bi htjela nabaviti Jansona. U programu piše da treba dopunjeno izdanje Stanek, Varaždin 2003., a našla sam povoljan oglas istog izdavača, ali 2005. godine. Zna li netko ima li tu kakve razlike??
Slobodno uzmi tu iz oglasa. Ja imam peto izdanje, izdano je 1995., a popravljeno 1997., tako da lako moguće da se radi o istom izdanju (mislim na 2003. i 2005.) samo naknadno prepravljenom.
Jedno pitanje!
Planiram studirati povijest umjetnosti pa bi htjela nabaviti Jansona. U programu piše da treba dopunjeno izdanje Stanek, Varaždin 2003., a našla sam povoljan oglas istog izdavača, ali 2005. godine. Zna li netko ima li tu kakve razlike??
ja sam završila povijest umjetnosti i janson mi je treba samo za prijemni.za nijedan ispit mi nije treba niti mi je bija upotrebljiv.
lipo ga je imat,da.al da je nešto neophodan studentima pov.umj i nije baš.
baš, baš.. pokreneš se konačno, počnem tražit...i evo nađem vijest o sniženju jansona!!!banana!!! i sada, opet čekati nešto ovakvo? šta nitko se nije zasitio knjige da je proda??
baš, baš.. pokreneš se konačno, počnem tražit...i evo nađem vijest o sniženju jansona!!!banana!!! i sada, opet čekati nešto ovakvo? šta nitko se nije zasitio knjige da je proda??