Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Društvo > Ljubav, erotika, seks
Korisničko ime
Lozinka

Ljubav, erotika, seks Stvari intimne prirode. Neke teme zahtijevaju i rječnik koji možda nije za jako mlade (i jako stare).

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 07.08.2012., 13:39   #121
instruktorxp
Registrirani korisnik

Registracija: Nov 2007.
imao sam sličnu situaciju,vuko sam za nos jedno vrijeme curu koju sam samo htio potrošit,nakon nekog vremena mi dopizdila gluma i reko da želim samo sex no ofc nije pristala..no dan danas pati za mnom i nada se da ću se predomislit..neću jer mi se ne sviđa za vezu to se od starta vidi dal ti ko odgovara za vezu il ne,nema nekog predomišljanja kasnije,eventualno još moš radit pinokija iz te osobe
evo valjda će autorica izvuć neš korisno iz ovog
instruktorxp is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.08.2012., 13:46   #122
Ego
Egomanijak

Ego Avatar

Registracija: Nov 2002.
Pošalji poruku preko ICQ korisniku Ego
Quote:
Mantis Religiosa kaže: Pogledaj post
pa normalni ljudi nisu ni tada

nije mi jasno, ok nadjes se sa zenskom i jebes je i sve pet, ali jel ti nju obavjestis da ti je samo prilaznica, a ona jadna misli da ti je cura
Monogamna veza je stvar dogovora izmedu dvoje ljudi. Ako netko s kime nikada nisam uopce o tome razgovarao iz vedra neba jednostrano zakljuci da smo mi u vezi, to nije moj problem. Dakle, ne, ne obavjestavam svaku curu s kojom imam ikakav intimniji odnos da to ne znaci da mi je po defaultu cura, kao sto ni sve ljude s kojima imam poslovne odnose ne obavjestavam posebno da nisam njihov zaposlenik dok izmedu nas ne postoji nikakav ugovor...
Ego is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.08.2012., 14:08   #123
malogradjanin
Registrirani korisnik

Registracija: Oct 2011.
Pitanje je gdje leži ta granica "veze i sexa", jer iskustvo mi kaže da ju svatko postavlja donekle osobno. Nekomu je to, da nema drugih partnera sa strane, dok je to nekomu odluka da se zasnuje zajedničko kućanstvo.
Isto tako, i mi sami različite partnere ne mjerimo istim kriterijima. S nekima nam je super da imamo sex, a drugima bismo već na poljubac vezali lanac i kuglu oko noge. Često i od druge strane tražimo više, nego što smo sami spremni u taj odnos uložiti.
Naravno da je najljepše kad ona druga strana dragovoljno učini baš to što od nje očekujemo. Dočim, to mora biti spontano, dragovoljno i iskreno, sve drugo je manipulacija i računica. Ljudi koji su se tu već opekli često pušu u hladno i čuvaju se obveza dok drugu osobu ne upoznaju bolje.
malogradjanin is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.08.2012., 19:04   #124
vaiors
Registrirani korisnik

Registracija: Jul 2009.
Meni su dobre za seks a ne za vezu, samo zene koje su glupe kao kurac a i one dosadne.
vaiors is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.08.2012., 20:06   #125
Anon87
Registrirani korisnik

Registracija: May 2012.
Kaj filozofirate,il se izjebi sa njim il nemoj.i bok.
Anon87 is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.09.2012., 10:00   #126
lottosara
Registrirani korisnik

Registracija: Aug 2012.
Quote:
Mantis Religiosa kaže: Pogledaj post
recimo mene bi totalno odbio na dulje staze tip koji se zapalio na mene tek nakon sto je skuzio kako sam u biti dobra u krevetu
ooo, pa, zašto?? to je čist ok, dok skuži, ili skužite da se dobro kužite, hehe
u seksu, to je nešto najbolje što ti se da dogodit, a onda skužite da
i super funkcionirate na duže stane, nema boljeg!
lottosara is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.09.2012., 14:31   #127
Tze
Registrirani korisnik

Tze Avatar

Registracija: Apr 2012.
FF je, kako je netko rekao, uglavnom najefikasniji nacin za sjebat zenu.

I da, i ja sam uglavnom naletavala na takve i nakon pomnog razmisljanja zakljucila sam da problem uopce nije u meni.

Svi bi danas nesto instant, bez obaveza, bez rizika, bez truda blabla.

NE MEŽE!
Tze is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.09.2012., 14:32   #128
savrsena
Registrirani korisnik

savrsena Avatar

Registracija: Sep 2012.
Quote:
DijeteSreće kaže: Pogledaj post
S obzirom da mi se ovo u zadnje vrijeme sve češće događa, a ja zaista ne razumijem zašto, molila bi u prvom redu dečke da pokušaju odgovoriti na to pitanje..a onda i cure

Zašto, pobogu, svi žele samo sex? Nit' sam taj tip cure, niti želim ff odnose... znači, super sam im za sex, super smo kao prijatelji...ali za nešto više - ne! Pa zaaaaaaštooo?!?

Ne prati me loš glas po gradu, jer ne ulazim u takve odnose...tako da sigurno nisu mogli od nikoga čuti neke gluposti, ne oblačim se kao zadnja fufica, nisam glupa, obrazovana sam...

Evo i konkretni slučaj, zadnji u nizu... super nam je kad smo zajedno, zezamo se, pričamo, smijemo...znači, gledano sa prijateljske strane - sve pet! On zna da mi se sviđa..i da sam luda za njim, ali ne..on bi samo ff odnos (ili čisto prijateljski)

E, pa neću!!!
E pa nemoj
savrsena is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.09.2012., 01:36   #129
SGN 95 EMD
SGN 95 EMD

SGN 95 EMD Avatar

Ako hocu sex bez obaveza,odem u javnu kucu i to je to.
SGN 95 EMD is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.09.2012., 01:40   #130
savrsena
Registrirani korisnik

savrsena Avatar

Quote:
SGN 95 EMD kaže: Pogledaj post
Ako hocu sex bez obaveza,odem u javnu kucu i to je to.
A mozes naci i neku udanu
savrsena is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.11.2012., 13:40   #131
lavicaa24
Registrirani korisnik

Registracija: Apr 2012.
neznam sta bi rekla,,svi smo razliciti.
nedavno sam citala neku anketu i pise da bi se cak 31posto muskarca ozenilo nekim koga ne vole,
oko 21posto bi se ozenilo parnericom koja ih seksualno ne privlaci i trecina njih bi uslo u brak s osobom u koju nisu zaljubljeni..
koliko sam cula ovako od drugih ljudi i muskarca ,nekidan sam bila na kavi s nekikm drustvom i jedan momak svoji 23god govori -prvo cu se izivit sa svim i svacim i onda cu ozenit neku koja nije bas dobra izgledom i koja zna kuhat,zgrozila sam se..i normalno i mogao je slobodno dodat i sevit cu sa strane ,,jadna ta zena sta je ceka...
lavicaa24 is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.11.2012., 16:34   #132
milionas
Registrirani korisnik

milionas Avatar

Registracija: Dec 2011.
Quote:
lavicaa24 kaže: Pogledaj post
neznam sta bi rekla,,svi smo razliciti.
nedavno sam citala neku anketu i pise da bi se cak 31posto muskarca ozenilo nekim koga ne vole,
oko 21posto bi se ozenilo parnericom koja ih seksualno ne privlaci i trecina njih bi uslo u brak s osobom u koju nisu zaljubljeni..
koliko sam cula ovako od drugih ljudi i muskarca ,nekidan sam bila na kavi s nekikm drustvom i jedan momak svoji 23god govori -prvo cu se izivit sa svim i svacim i onda cu ozenit neku koja nije bas dobra izgledom i koja zna kuhat,zgrozila sam se..i normalno i mogao je slobodno dodat i sevit cu sa strane ,,jadna ta zena sta je ceka...
nazalost susrecem i zene,cure koje bih poslije prvoga jutarnjega budjena ravno iz kreveta otisle samnomn pred oltar,e pa i to ne moze....

Veze koje potraju godinu i nesto to je vec onda nesto....
milionas is online now  
Odgovori s citatom
Old 26.11.2012., 12:46   #133
Poison iyv
Registrirani korisnik

Poison iyv Avatar

Registracija: Oct 2011.
E pa vidiš..

Tu ti je širi problem jer ti u ovom društvu nedostaje nešto, jer je država predugo bila u spletu sa privatnim profiterima pa su to ti i takvi koristili da se ne razvija ona prava kultura a to bi bila ona koju su npr u jednoj Njemačkoj razvili tj spolna kultura jer im je to navodno pasalo zato da mogu ljude iskorištavati i jer su to sve bile pomalo frigidne i kulturno i spolno osobe i danas su još u elanu u ovom društvu
Jer naime ovdje ti je u modi lijepo se obući, biti popularna obitelj i držati do svog dobrog glasa pa se oženiti i ako se razvodiš tada to učiniti na što profinjeniji svjetskiji način a zašto...e pa zato što im je niska spolna kultura pa se promiču što više mogu kroz umjetnost i kulturu jedne države, valjda njihove...
Jer ti je tu u modi npr odnos sa muškarcem kad ima djevojka starijim kroz druženje to što više braniti jer se takva djevojka naaziva koristoljubivom i promiskuitetnom osim kad je sve izvana joj brak ili dečko i sl uređeno
E al vam npr to su navodno prenijeli iz Baden Badena ja bih prije rekla iz Moliza i Gradišća kao viših instanci, tu vam je u modi da vam se npr kupi jacuzi kod nekoliko obitelji pa vam onda masa parova obično 2 žene i 2 muškarca iz tih gradova idu zajedno goli na kupanje pa svi leže goli, ona dvojica ispuštaju i to vam se zove naime pristojnost...eto to vam se zove DRUŠTVO BEZ SPOLNE KULTURE koje vam se inače zamisli voli pozivati na dvije zemlje koje su legalizirale bordele i time sve rekle svijetu o tome koju spolnu nekulturu ne žele u svojoj državi i društvu, između ostaloga
Old 26.11.2012., 19:37   #134
Cura27zg
Registrirani korisnik

Registracija: Aug 2012.
A zašto bi ff odnos bio najefikasniji nacin za sjebat zenu?

Barem znam na čemu sam. I svjesno pristajem ili ne pristajem na to.
Bolje nego da mi govori da sam jedina na svijetu, pa saznam da istu spiku prodaje još nekome.... to puno više boli...
Cura27zg is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja