Dolly se pretvorila u pravu ljepoticu. Prošlo mi je mačića i mačaka, al njeno krzno (namjerno ne kažem dlaka) je nevjerojatno, al nevjerojatnooooo mekano. Mekaniju macu nikad nisam vidjela. I ne samo da joj je dlaka tako mekana, ona je sva mekana.... rastezljiva i podatna

Rekoh joj sinoć da ću je zimi nosit oko vrata umjesto šala

Obožava se maziti, ona dođe sama i jednostavno te natjera da je maziš... ma ne možeš odoljeti onim velikim okruglim okama i molećivom "mau" toliko tihom da ga jedva čuješ... legne na ruke ko mala beba sa sve četiri nogice u zraku i prede, prede, prede....
Nevjerojatno je koliko ona voli ljude i vjeruje im...
Inače je dobrica. Znamo da 70% mačjeg života prođe u spavanju, e pa njen postotak je čini mi se i viši

Ofkors, ko i svako mače njene dobi i ona se igra, ima "napad" tamo negdje oko 8 - 9 navečer, smijeha napretek jer si ugrabi neku od igračkica i onda ju ganja po stanu, reži na nju, šutira je... uglavnom igra se sama

Osim s mačkama totalno se socijalizirala i sa psima. Spava Belli u krilu, mazi se s njom....
Ma Dolly je pravo malo mačje čudo
eh da, ono što mi je fascinantno... pričaš joj a ona vrti glavicom... ko pesonja