Quote:
Rezonanca908 kaže:
Koliko čujem, neki u Styriji se nadaju da će dobiti spor s EPH oko Glory, a onda u 100.000 primjeraka na kioske. 
|
Ne bi me čudilo da, u ovoj našoj državi, i dobiju spor. No, prvo mi nije jasno kome to oni namjeravaju prodati, na tržištu koje većinom drže Glorija i Story i na kojem su mnogi slični, bilo ustaljeni (Mila), bilo novi pokušaji (Viva) uspješno propali.
Drugo što mi nije jasno zašto idu sami sebi u štetu. Story izdaje Adria Media koja je u djelomičnom vlasništvu Styrije. OK, nije nepoznato da izdavačke kuće imaju izdanja koja međusobno konkuriraju, ali to je obično na tržištu na kojem za to ima mjesta. S ovakvim konceptom Gloryja mi stvarno nije jasno što namjeravaju. Ali, baš bi volio da ga izdaju. Da vidimo i to čudo.
U međuvremenu u Večernjem muku muče s mjerama. Koliko je to zaista pola centimetra, 5 ili 50mm? Vrag bi ga znao:
http://i1202.photobucket.com/albums/...ps4b1362b1.jpg
Na jednom portalu sam u naslovu vidio da se Cruise pobunio zbog pola centimetra. Onda na Večernjem vidim da tvrde da je to 50mm, pa odem pogledati što je istina. Da vam uštedim potragu, radi se o četvrtini inča, dakle nešto malo više od pola centimetra. I vrlo daleko od pet centimetara koliko tvrdi 'iv' iz Večernjeg.