Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Informatička tehnologija > Internet > Web
Korisničko ime
Lozinka

Web Sajtovi

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.02.2013., 01:01   #481
zgdelboy
Registrirani korisnik

Registracija: Jun 2010.
pozdrav

zanima me kako se moze vratiti na youtube-u stari nadimak, onaj prije povezivanja youtube racuna sa google racunom?
zgdelboy is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.03.2013., 11:55   #482
koveonline
Registrirani korisnik

koveonline Avatar

Registracija: Feb 2003.
Jučer bio kod frenda i vidio da mu YT trza i stvar ide ovako:

- nema veze koja je rezolucija, 480p ili 720p
- ima laptop dual core 2,4, dobru internet vezu, CPU ne udara na 100%, RAM-a ima 3 GB...
- stavio sam najnoviji flash i sl. iako ne znam da li to ima veze sa HD-om kad je on u mp4 formatu tako da sam mu skinuo i codece za videa.
- i na kraju, primjetio sam da video trza dok se loadira (tamno siva linija u playeru) Npr. video od 10 min. Play je na drugoj minuti, a loading je dosao do 7 min i play trza. To znači da nije spora veza jer se brže loadira nego što play ide. I kad loading dođe do kraja odjednom play nastavlja normalno bez trzanja.

Ista stvar se događa i sa Vimeom. Jel znate možda do čega je. Palo mi je na pamet da je možda HDD nekako opterećen je YT u isto vrijeme na njega downloada i playa pa možda zato, nemam pojma...
Odgovori s citatom
Old 07.03.2013., 13:54   #483
pattie_boyd
we all have secrets

pattie_boyd Avatar

Registracija: Oct 2010.
ne znam jel itko ima isti problem kao ja, no ja unazad tjedan dana recimo ne mogu uopće gledati cijele filmove, a prije se moglo
pattie_boyd is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.05.2013., 15:54   #484
Hmxhmx
Restepc

Hmxhmx Avatar

Registracija: Apr 2007.
Pošalji poruku preko ICQ korisniku Hmxhmx Pošalji poruku preko MSN korisniku Hmxhmx
http://www.jutarnji.hr/google-krece-...latan/1101320/

Video servis YouTube od idućeg tjedna više neće biti u potpunosti besplatan.
Naime, prema posljednjim informacijama Google kreće s naplaćivanjem pristupa određenim specijaliziranim kanalima na YouTubeu.
Pristup jednom kanalu koštat će 1,99 dolara mjesečno, a primjenjivat će se na čak 50 specijaliziranih kanala.
Čak 45 posto prihoda od preplate išlo bi Googleu , a ostatak autorima tih kanala.
Taj potez, koji se planira već mjesecima, trebao bi pomoći servisu da se financira širi spektar projekata, kao što su televizijski showovi i filmovi, a nije poznato hoće li se možda ovi kanali biti "slobodni" od oglasa koji su u posljednje vrijeme preplavili ovu stanicu.
Prema pisanju Financial Timesa, YouTube mjesečno posjeti oko milijardu jedinstvenih korisnika, a svaki mjesec se pregledavaju sadržaji (filmovi) u trajanju od 4 milijarde sati, dok se na YouTube svake minute uploada oko 72 sata video sadržaja.

Kaj vi mislite o ovome?
Po meni YT zarađuje dovoljno i ovako, a s ovim bi se mogli zajebat.

Ne vidim nigdje koji bi se to kanali trebali naplaćivati, ima netko više inf.?
Hmxhmx is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.05.2013., 02:27   #485
Happy Dejection
Computer Jock

Happy Dejection Avatar

Registracija: Apr 2013.
Pa sasvim je opravdano. Youtube, odnosno Google, ce omoguciti korisnicima da aktiviraju tu uslugu i ako netko misli da ima dovoljno gledatelja koji bi placali njihov sadrzaj, zasto onda ne ukljuciti tu opciju. To je odlican nacin da nekome pomognes da stvara videje, koji su tebi zanimljivi za gledanje.

Mislim da sama ideja iza ovog koncepta je da se naprave kao manje kabelske televizije na youtubu u obliku channela. Oni vec imaju videje koji se placaju, a to su oni filmovi, koje je Youtube prije nekoliko godina uveo.

Mislim da za nas "obicne" gledatelje Youtube se nece ni malo promjeniti.
Old 23.05.2013., 19:21   #486
Zelena salata
Registrirani korisnik

Registracija: May 2013.
Question Autorska prava

stavio sam video na youtube i posto je snimljen bez zvuka preko video upravitelj sam stavio pjesmu i zanima me dali sam prekrsio autorska prava i ako jesam koje su posljedice ?
Zelena salata is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.05.2013., 10:11   #487
Ravine
hangover

Ravine Avatar

Registracija: May 2011.
Pošalji poruku preko Skype korisniku Ravine
nisi, nemas brige
Ravine is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.05.2013., 13:58   #488
Hmxhmx
Restepc

Hmxhmx Avatar

Registracija: Apr 2007.
Pošalji poruku preko ICQ korisniku Hmxhmx Pošalji poruku preko MSN korisniku Hmxhmx
Ravine, a sadržaj videa?

Zelena salata, čak i da si prekršio neće te banat zbog toga. Dobit ćeš nekakvo upozorenje da makneš video.
Hmxhmx is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.06.2013., 19:25   #489
am3
Registrirani korisnik

Registracija: Dec 2009.
Bok,

jel zna netko kako napraviti ovo:
Imam nekoliko videa na Youtubeu, zanima me bi li se moglo nekako staviti link u taj video, ali da ne preusmjerava na drugi YouTube video nego na bilo koju stranicu na internetu, tj. da se može direktno kliknuti na njega, a ne copy/paste .

Probao sam sa LinkedTube.com, ali nešto ne radi, uvijek neki error izbaci ... koristi li više itko taj alat ili možda netko ima neko drugo rješenje?
am3 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.06.2013., 12:24   #490
xxx96
Registrirani korisnik

Registracija: Apr 2011.
Nek mi netko molim vas objasni zašto pobogu ja nemogu vidjeti ovaj video odnosno po čemu to ima dobno ograničenje??
http://zaslike.com/files/8w38ezfyz9cj8j1rtarz.jpg
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja