jel bi mi mogao netko promjenit nick iz a7x u littlesevenfold ?
Ne, nije sličan sadašnjem nicku.
zapravo je littlesevenfold dulja verzija a7x je samo kratica,a oboje je opet referenca na bend...a meni biste olakšali povezivanje bloga i voruma... lijepoooo najljepšeee molim
A gle, kao što ni ja nisam to dvoje povezao, neće povezati ni većina forumaša, osim onih koji prate spomenuti bend. Samim time, to onda nije korekcija, nego velika promjena.
Zadnje uređivanje Blood Dima : 13.05.2013. at 18:07.
zapravo je littlesevenfold dulja verzija a7x je samo kratica,a oboje je opet referenca na bend...a meni biste olakšali povezivanje bloga i voruma... lijepoooo najljepšeee molim
A gle, kao što ni ja nisam to dvoje povezao, neće povezati ni većina forumaša, osim onih koji prate spomenuti bend. Samim time, to onda nije korekcija, nego velika promjena.
aaaaa daj svejedno nisam neki epic vorumaš sam se vrmazam po kućnim ljubimcima i nemam prekršaja i daaaaaaaaaaajteeeeeeee
ne da mi se iz početka,a fkt mi dosta da svi misle da sam muško
Kao što ti je kolega Blood Dima već odgovorio, takva drastična promjena nicka nije moguća.
Kao što ti je kolega Blood Dima već odgovorio, takva drastična promjena nicka nije moguća.
jeste neki
dobro mogu dobit neke sotonske brojčeke bar da me počnu shvaćat ozbiljno xD
ili da mi strpate recimo entityofa7x =D eeee more onda to?
Ajde, bar si zadržala sadašnji nick, iako takav ti je nick da je teško moguća bilo kakva korekcija, a da se nick bitno ne promijeni.
Može Entityofa7x, za promjenu se javi Nici.
Zadnje uređivanje Blood Dima : 15.05.2013. at 20:23.
dobro mogu dobit neke sotonske brojčeke bar da me počnu shvaćat ozbiljno xD
ili da mi strpate recimo entityofa7x =D eeee more onda to?
Ajde, bar si zadržala sadašnji nick, iako takav ti je nick da je teško moguća bilo kakva korekcija, a da se nick bitno ne promijeni.
Može Entityofa7x, za promjenu se javi Nici.
hvala