Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Moda

Moda Za one koji žele biti u trendu. Podforum: Dizajneri

Odgovor
 
Tematski alati Opcije prikaza
Old 31.05.2013., 20:13   #61
Quote:
babooshka00 kaže: Pogledaj post
New Sexy Women Stylish Lace Slim Party Clubwear Spoon Neck 3/4 Sleeve Mini S/M/L

LINK
zanima me dal se moze obuc grudnjak a da se ne vidi odozada tj. dal ovaj ovaj dio na lađima sa tkaninom prekriva gudnjak?
__________________
Svaki zaljubljeni muškarac ponaša se isto. Svaki muškarac koji nije zaljubljen ima svoj izgovor.
I to je jedina istina.
https://www.youtube.com/watch?v=jZTzI-_8vCQ
baby-deluxx is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.05.2013., 20:19   #62
ebay
Women's girl ROUND NECK Short Sleeve Fashion summer T-Shirts Top Many design
http://www.ebay.com/itm/130857789338...84.m1439.l2649

selerova slika:


moja slika:


nisam komunicirala sa selerom. maja je stigla za nekih 20 dana.

moje mjere zanemarivo odstupaju od selerovih. klik za mjere.

ja sam 90-66-92, 62kg na 172cm i nisam baš nešto široka, ali mrvicu mi je uska u ramenom dijelu.
tutlek sam za odrediti materijal, ali intuicija mi govori da u ovom pamuku ima plastike. no, kako uobičavamo reći na ovom topicu - s obzirom na cijenu, maja stvarno ima super super prolaznu ocjenu.

ebay
Silver PAIDU Stainless Steel Mens Crystal Rhinestone Quartz Wrist Watch Q0831
http://www.ebay.com/itm/121112197610...84.m1439.l2648

selerova slika:


moja slika:


i još jedna (moram skratiti narukvicu) pa klik za još.

nisam kontaktirala selera. sat je došao za tjedan dana zaštićen finim prozirnim folijama i savršeno umotan i zašuškan.

izbidala sam ga za cijela 4$ i imam samo riječi hvale.
__________________
little piglet ebay <3

Zadnje uređivanje ish-mish : 31.05.2013. at 20:34.
ish-mish is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2013., 00:04   #63
Quote:
ish-mish kaže: Pogledaj post
moje oduševljenje nije poljuljalo ni to što je kapa velika i nekako čudna onak, morat ću učiniti nešto s njom jer ne znam kako je namjestiti na glavi... podsjeća na dječju pelenu i stvarno je šivana za glavate med. sestre.
moram ispraviti samu sebe
kapa je zakon, samo je nisam znala namjestiti kako treba haha : papak :

__________________
little piglet ebay <3
ish-mish is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2013., 10:22   #64
Quote:
babooshka00 kaže: Pogledaj post
New Sexy Women Stylish Lace Slim Party Clubwear Spoon Neck 3/4 Sleeve Mini S/M/L

LINK



shippano: 13.05.2013
stiglo: 31.05.2013

Recenzija: Predivna haljina, predobro stoji i sve, za tu cifru jako jako zadovoljna, JEDINO, size chart nije točan, (za dužinu haljine), uzela sam L za koji piše da je 88cm duga, a ja sam izmjerila cca 70cm, a baš sam tražila da bude dulji model haljine, ne znam dosta sam visoka pa mi je to bilo važno, ugl moje preporuke
Slika zaista nije potrebna jer je haljina identična ko ovoj na slici, ne smrdi, super je šivana, par končića virilo al sve se sredilo
UPDATE:
evo ipak slikice
nisam mogla slikat niti na jedan bolji način
i da, boja je drugačija neg na slici, tu više vuće na ljubičastu, ali zapravo je navy plava, još mi je i bolja uživo
visoka sam 182cm i dođe mi malo ispod guze


Zadnje uređivanje babooshka00 : 01.06.2013. at 10:27.
babooshka00 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2013., 15:19   #65
6Pcs/Lot Free Shipping 2013 Fashion Good Quality Cotton Short Sleeve Women T Shirt Lady Vest
http://www.aliexpress.com/snapshot/232913176.html
Sellerova slika: http://i01.i.aliimg.com/wsphoto/v0/7...-Lady-Vest.jpg

Moje slike:






Majičice su free size, inače nosim naš 38 (UK10 ili S veličinu), u prsima su ok, ali su dosta kratke, tako da ne preporučam curama višim od 160cm. Šavovi su ok, iako bi mogli biti i bolji. Imaju elastina, materijal je fin i mekan. Stigle u roku od 3 tjedna od plaćanja.

2013 New arrival Summer Blouses for women High quality Chiffion Shirts Zar Floarl Printed Shirt
http://www.aliexpress.com/snapshot/232913179.html
Sellerova slika:
http://img.alibaba.com/img/pb/961/35...351961_448.jpg

Moja slika:


Uzela sam veličinu M. Virilo je par končića, ali ništa strašno. Stigla je u roku od 3 tjedna od dana plaćanja. Jako je lijepa uživo Etiketa ZAPA
Damianna is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2013., 16:26   #66
Quote:
baby-deluxx kaže: Pogledaj post
zanima me dal se moze obuc grudnjak a da se ne vidi odozada tj. dal ovaj ovaj dio na lađima sa tkaninom prekriva gudnjak?
ne prekriva, vidi se, al ako pogodiš boju grudnjaka i haljine, neće se uopće ni skužit
babooshka00 is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.06.2013., 00:26   #67
Roll On Catridge Depilatory Wax Heater Waxing Kit Hair Removal EU Plug 220V-240V

http://www.ebay.com/itm/170926825912...84.m1497.l2649



kupila prema recenziji i nisam pogriješila..jutros kupila patrone u dm-a za 20 kn i odmah se depilirala sve preporuke!
došao za 2 tjedna, u kutiji zapakiran s onim zaštitnim pucketavim bobuljicama zaboravih sad kako se zove


Head Scalp Massager Hair Brushes Hairbrushes Hair Brush Comb
http://www.ebay.com/itm/261209158814...84.m1497.l2649


također kupljeno prema recenziji...ja sam zadovoljna..inace imam ricastu kosu pa mi je problem raščešljavat ju ali ovo mi je zakon! isto sve preporuke
naručeno isti dan kad i ovaj aparatić i došlo skupa s njim isti dan
moje slike nisu potrebne jer su proizvodi zaista identični
__________________
U M F
daenerys92 is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.06.2013., 18:49   #68
FASHION NEW Britpop Women Purse Handbag messenger Satchel Shoulder Bag BG-0046
http://www.ebay.com/itm/FASHION-NEW-...gs&var=&hash=i

Naručana 24.04., stigla 10.05., nisam komunicirala sa sellerom.



Moja slika:
(klik na sliku za povećanje)

Veličini - true to size, kako je navedeno na ebayu. Što se tiče true to picture sitaucije - nema veze jedno s drugim. Od sellerovih slika samo ova na kojoj žena u cvrenoj miki majici drži torbu prikazuje torbu koju ćete dobiti.

Dakle - i nije baš Mulberry Alexa... Malo je reći da sam bila razočarana kad je stigla, još onako spljoštena i sfrkana u koverti. Očiti problem - sjajan materijal. Miris je bio ona užasna kineska plastika, ali izluftalo se nakon par dana i sad ima neutralan miris. Nisam bila oduševljena ni ovim crnim "šavovima" na spojevima materijala. Nakon početnog poriva da je instantno bacim u smeće, objesila sam je na vrata sobe i tako se nekako navikla na nju. Model mi se i dalje sviđa, iznutra ima solidnu crnu podstavu i par džepića te cif na vrhu (kad se prevrne ovaj "poklopac") i nosit ću je, ali osobno je ne bih ponovno kupila jer za taj novac (cca. 120,00 kn) se kod nas mogu nabavit ljepše torbe sličnog modela.
starfishy2 is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.06.2013., 19:21   #69
1. IME I LINK
Cotton Collar Lapel Parrot printing Shirts Rivet Blouses Perspective Long Sleeve
http://www.ebay.com/itm/400418521214...84.m1439.l2649

2. DOSTAVA I SELLER
Seller : arrowhunt - komunikaciju nisam imala nista posebno, jer je sve bilo uredu...
Sto se tice brzine dostave , nevjerojatnih 10 dana kao nikada do sada.

3. SLIKA PROIZVODA



ako netko želi moju sliku može mi se javiti u inbox, al nisam stavila jer je kosulja potpuno jednaka

4.MJERE
Inace nosim M velicinu i mislila sam da sam narucila 38, no narucila sam 36 ali kako je kosulja kao kosulja malko sira meni je i 36 dobra .

5. RECENZIJA
Kosulja je po meni vrhunska, materijal je kao svila mekan sto me jako iznenadilo i sa cime sam odusevljena. Nisam jos uvijek nasla ni jednu manu sve je kao na slici i stvarno je kosulja odlicna. Etiketa koju sam dobila na kosulji je asos sto sam se ja jako iznenadila.
Cijena i kvaliteta kosulje je smjesna jer mislim da bi kod nas takva kosulja puno vise kostala...


1. S M L Women's Fashion V Neck T-Shirts OL Style Long Sleeve Stripes Top Blouse J
http://www.ebay.com/itm/310613951772...84.m1439.l2649

2. Seller : moodlovesince1723 - nisam imala potrebu komunicirati jer je sve super proslo. A dostava takodjer za nevjerojatnih 10 dana..

3.

4. Proizvod sam uzela L, zasto ne znam ni sama, kosulja je po mjerama iz tablice , i rukavi su mi malo siroki a sto se tice duzine super je jer sam htjela malo duzu...

5. Kosulja je jako lijepa, materijal je neki malo hrapav, znaci nije kao predhodna svilen. ja sam zadovoljna za te novce kosulja je super, ono u sredini na preklapanje mi se otvara konstantno tako da cu si ja tu umetnuti sa unutarnje strane dva gumba...
LittleGirl is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.06.2013., 00:00   #70
Quote:
Good evil kaže: Pogledaj post
ima koja curka ovu majicu http://www.ebay.com/itm/Skull-Punk-S...item4166c5dee3



Ako bi mi bila voljna izmjeriti dužinu, mjereno od naprijed po sredini. Ili čisto informaciju dal se može profurati ko mini tunika na tajice, s obzirom da sam visoka 170cm?
Imam ju ja. Ne da mi se sad ić mjerit točno, ali uglavnom, ja sam 150 visoka i dođe mi ko mrvicu duža majica, al ju ne mogu na tajice furat kao tuniku, ne prekrije mi guzicu. Tako da bi tebi na tvoju visinu bila još kraća. Ali u svakom slučaju preporučam, majica je odlična, jako mekana, kvalitetan materijal i ne gužva se kad se opere. Doduše, ja ju perem na ruke jer se bojim da mi se resice na leđima ne zapetljaju u mašini, ali kad se osuši je ravna skroz, ko da je speglana. Stvarno, za tu cijenu je odlična.

edit: grozna slika, al evo, tu se vidi dokud mi dođe http://www.pohrani.com/f/2k/81/2R6PDAYW/1/dscn2237.jpg
TheEmpress is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.06.2013., 00:08   #71
[QUOTE=LittleGirl;45311057]1. IME I LINK
Cotton Collar Lapel Parrot printing Shirts Rivet Blouses Perspective Long Sleeve
http://www.ebay.com/itm/400418521214...84.m1439.l2649

možeš li mi eći po kojim mjerama si se ravnala, u tablici ima samo jedna mjera a tri veličine! i možeš li napisati mjere od 36 broja, hvala zi
Kokki is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.06.2013., 00:21   #72
Ebay
S M L Women's Fashion V Neck T-Shirts OL Style Long Sleeve Stripes Top Blouse J
http://www.ebay.com/itm/310613951772...84.m1439.l2649

Isti seller i ista košulja kao kod LittleGirl,samo s nekim "sitnim" razlikama.
Stigla za 10 dana!Nosim L,naručila L.Navedene mjere u tablici nisu točne(bar kod ove moje) i to mi je super jer mi više odgovara...Ramena 41cm,rukavi 63,prsi 54,dužina naprid 62,zada 74,materijal svilenkast(na etiketi piše 100% mulberry silk),ovaj dio s preklopom se ne otvara jer ima kopćice. E sad ajte budite pametni s ovim kinezićima...isti seller,ista košulja,ista vel
Prezadovoljna,košulja vridi svaku lipu!

Sarita 17 is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.06.2013., 11:41   #73
2013 new style retty Metallic Lady Hollow Rose Flower Elastic Hair Band Headband

http://www.ebay.com/itm/300903593542...84.m1497.l2649



poslano 19.5, stiglo 3.6
Ja sam jako zadovoljna s ovom gumicom/trakicom/ukrasom za kosu. Nije ona uzasna zuta ruzna zlatna boja, vec je bas kao na slici.
Dovoljno se rasteze za moju ne bas malu glavicu.
Nije potrgano, fino je bilo zapakirano, izgleda mi poprilicno cvrsto
i uglavnom ja sam jako zadovoljna
ja sam platila 1.80 $, znaci kod mene je free shipping

evo moja slika
[IMG][/IMG]
__________________
<3 "Ja savrseno zivim u savrsenoj lazi, imam sve sto ima cijenu...a srce svoje trazi" <3
***Recenzije blog
đinđiber is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.06.2013., 12:25   #74
100 pcs Hair Removal Depilatory Nonwoven Epilator Wax Strip Paper Roll Waxing
http://www.ebay.com/itm/261208704450...84.m1497.l2649


super trakice..jako su čvrste..sve pohvale...trebalo im 15 dana da dođu
nema potrebe za sliikom jer su iste kao na slici


New Summer Womens Chiffon Fabric Flower Flat T-Strap Thongs Sandals Shoes
http://www.ebay.com/itm/230980243192...84.m1497.l2649

stigle za 15 dana također...nema potrebe za mojom slikom jer su iste kao na slici od Deea...cvijet je također malo svjetliji kao u nje..čvrste su zadovoljna sam
inače nosim 39 i uzela sam 39 i malo mi prstići vire preko sandala..nekih par milimetara...ništa strašno i dalje ih mogu nositi ali isto bi volila da su br veće...tako ako ne želite da vam prstići strše naručite broj veći
__________________
U M F
daenerys92 is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.06.2013., 14:32   #75
ebay
1 Pair Europe Simple Hollow Fluorescent Water Droplets Club Wear Dangle Earrings
http://www.ebay.com/itm/380641414724...84.m1439.l2649



Recenzija: naušnice su super, metalne su, nisu teške, ok napravljene, ali seller mi je poslao zelene umjesto žute. Očito su to te žute, ali nije to ta boja sa slike. Inače plaćene 23.5., došle 3.6.
Gear is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.06.2013., 16:54   #76
Ebay
New Arrival Fashion Lady Punk Tassel Fringe Women Handbag Shoulder Bag
http://www.ebay.com/itm/121033374761...84.m1439.l2649



Fantastična torba!
Uzela sam beige, boja je ista kao na slici. Jako kvalitetno šivana, resice uredne,
sve iste dužine. Dva su reda resa (jedne ispod drugih). Veličina odgovara napisanim. Dobila sam i dugi remen.
Podstava kvalitetna, ciferšlusi rade. Malo smrdi, ali ništa strašno.
Naručila sam ju 15.5., došla je 3.5.
I ja sam ju platila 18,44, vidim da je sad skuplja.

Moje slike:

Melemka is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.06.2013., 18:35   #77
1x Set US Flag Style Sexy Women Bikini Swimwear Swimsuit Summer Beachwear -#D93
http://www.ebay.com/itm/121087654734...ht_2823wt_1247



naručila ga 24.5. stigao jučer - 3.6.,
8 radnih dana

Komunikacija sa sellerom je bila izvrsna, par puta sam poslala nekakav upit u svezi shippinga, u roku odmah je odgovarao i bio jako ljubazan

Kupaći je stigao u ovom:


imao je zaštitnu foliju na donjem dijelu.
slike kupaćeg (uzela sam s tuđe recenzije jer je isti takav, s istog linka kupljen kao od daenerys92) : http://www.forum.hr/showpost.php?p=4...postcount=8975

Donji dio se veže pa se tu ne moze jako fulati.
Gornji dio nije izvrnut kao na slici, već ga se dobije s jedne strane obrnutog (di su te spužvice) i sam moraš jednu stranu izvrnut na sebi da se dobije taj twisted efekt. Odostraga se ne veže, već se ubacuje kukica u tkaninu.
Također sam dobila naramenice.

Materijal nije onaj klasični s kupaćih kostima, malo je drukčiji, al dobar je.
Uzela sam vel. M (i inače nosim M, ne znam si mjere u grudima, bokovi su mi 86;
piše u tablici da je M 33-36 inchi što je od 83cm do 91cm)
Kad ga obučem, nisam toliko zadovoljna njime. ne stoji mi kao curama na slici nije mi tako dobar push up efekt, kao da sam fulala veličinu jer osjećam da ga na leđima u duljini tkanine imam viška i da bi mogao skliznut.
probala sam ga zavezat, al razlika je u samo par cm, što mi je nedovoljno da ga uspijem zavezat.
Kad stavim naramenice, puno je bolji "osjećaj" i mislim da i košarice dobiju bolji oblik.
Dolje je dosta plitak od naprijed, al odozada mi je sve ok.
Što dulje sam bila u njemu, to sam se bolje osjećala, tak da je za dobiveno cijena

slike mi je bed stavljati, al mogu poslati ak netko hoće na PM.

Zadnje uređivanje *soul*mate* : 04.06.2013. at 18:56.
*soul*mate* is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.06.2013., 19:35   #78
Quote:
Melemka kaže: Pogledaj post
Naručila sam ju 15.5., došla je 3.5.
Došla je 3.6.
(ne znam više ni koji je datum)
Melemka is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.06.2013., 12:29   #79
Vidla sam da su cure ove hlače već recenzirale, ali evo i moj komentar...

http://www.ebay.com/itm/300820782732...84.m1497.l2649

S obzirom da mi prijateljica ovakve stvari naručuje nisam sa sellerom uopće komunicirala...
Hlačice su jako slatke i iste ko na slici.
Po sellerovim mjerama savršeno bi mi odgovarao L, ali kako su cure već pisale da je zgodnije narućiti veće, ja sam to učinila. Dakle XL.
Hm, dosta su mi uske, tj, u svakom slućaju bi morala koju kilu skinuti da bi ih mogla normalno nositi.
Skroz su mi uske i napete.
A kako su mi uske, tako se ona čipkica pomakne gore, pa se vidi onaj svilenkasti dio koji je proziran.

Evo fotka:







Eto, pa na dijetu )
Amac is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.06.2013., 13:47   #80
amac - mozes li molim te napisati svoje dimenzije, posto dam i ja tu negdje oko xl pa da ne narucujem ako ce me puno zatezati.
Unaprijed hvala
__________________
<3 "Ja savrseno zivim u savrsenoj lazi, imam sve sto ima cijenu...a srce svoje trazi" <3
***Recenzije blog
đinđiber is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor


Tematski alati
Opcije prikaza

Kreni na podforum




Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:12.