Muški kutak Za poklonike piva, daljinskog, verbalnog šovinizma i ostalih muških spika...
Podforum: Pivnica |
 |
|
18.07.2012., 01:30
|
|
|
petak 13
Registracija: Dec 2010.
|
Quote:
le directeur kaže:
Jako je kritična ova mlađa populacija, negjde između 15-21 god. Kolko sam samo vidio debelguzih klinki na moru, to je prestrašno. A i sad u gradu gledam pa to je užasno. Još kad žvače nekaj masno ili ždere one čipseve i raznorazne bejkrolse i slično, a ono ruka masna, guzica masna, sve visi, odvratno. Jedna takva je jučer ispred CityCentra bila. Baš mi zgadila dan. Ono , ako njoj ne smeta šta je tkva, smeta meni koji je nemrem ne vidit.
|
i sad ti ko za kurac debela ne izlazi iz glave jel  
|
18.07.2012., 09:51
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2008.
|
i hiće drkicu na nju moleći boga da nitko ne sazna 
|
|
|
18.07.2012., 12:50
|
|
|
Banned
Registracija: May 2004.
|
Onak ozbiljno, mislim da je težina postala velik problem i muškaraca i žena. Zato jer svi vole sjedit i ne kretat se, te žderat "puno i u velikim količinama", kako bi reko gospon Klajn.
S obzirom da redovito gledam cure po tramvaju i po ulici, primjećujem da ima dosta debelih, no uglavnom prevladavaju one koje nisu jako debele ali svakako imaju 5-10 kila viška.
općenito nije tu stvar ni debelo-mršavo, jer i puno mršavih cura izgleda žalosno. fora je u kretanju vježbanju, nema ljepše nego vidjet lijepo zategnuto žensko tijelo, da vidiš kak cura na rukama i nogama ima lijepo oblikovane duge mišiće... naravno, lako je upisat se na neke treninge, kupit DVD s fitnessom renate sopek i ne znam što, ali većina ih ne odradi ni prvi trening, a kamoli nešto drugo. debljina na nekoj osobi mi niej samo gadna fizički, već mi dovoljno govori o njenoj psihi, mentalnom sklopu i načinu života. frend je imao curu koja je imala valjda tonu i pol - zanimljivo da ni na jednoj cugi nismo mogli sjedit dulje od pol sata jer "moramo ić do pekare il fast fooda jer je ona gladna". naravno, ženska "mrzi i prezire sve sportove jer je to glupo". ono.... ima 22 godine i nije u stanju napravit 2 trčeća koraka. žalosno!
|
18.07.2012., 15:58
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2008.
|
da si zvadil kitu, vidio bi i jaguarov skok, ne samo trčeće korake.
za svaku takvu aktivnost treba i adekvatan poticaj. 
|
|
|
19.07.2012., 14:12
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2011.
|
|
|
|
19.07.2012., 14:47
|
|
|
čoban & budala
Registracija: Jul 2012.
|
Quote:
hoggar the terrible kaže:
|
Ja hićem drkicu na debele i ko mi kaj može. Cica je zagarantirana. Bitno je da ima ženi nalik shape u toj debljini, tj. da nije Obelix-like shapeana.
|
19.07.2012., 14:50
|
|
|
čoban & budala
|
Znači, takove se skupljaju u, oko i pored Konzuma. Fala na informaciji, uodma' danas idem u Super Konzum jer bi'će da se tamo skupljaju Super debele.
Također, bih bio izrazito sretan kad bi mi se sve neobelix look like debele i super debele žene svijeta danas javile na pp. E'o, počeo sam gledat' u notifikacije u gornjoj desnoj ćoši.
|
19.07.2012., 15:13
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2012.
|
a i ti došo na mk tražit žemske 
|
|
|
19.07.2012., 17:45
|
|
|
čoban & budala
|
Pun mi inbox ko lubenica mjesec iznad Bosne, pa ti vidi Difference :-)
|
19.07.2012., 18:13
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2012.
|
Ne! Cuga ekipa pije pivu ispred Konzuma na ćošku,a žene punjene ljubavlju su ispred Prehrane,glođu krafne i poljevaju se mlijekom od čokolade i dobacuju uvrede mršavicama,a meni dobace "di si šećeru" uz oblizivanje gornje usne.Bucke su zvonka radost i meni se mogu javiti da ih mažem kremom sad po vrućini da ne izgore.
Quote:
Guy Gadbois Dva kaže:
Znači, takove se skupljaju u, oko i pored Konzuma. Fala na informaciji, uodma' danas idem u Super Konzum jer bi'će da se tamo skupljaju Super debele.
Također, bih bio izrazito sretan kad bi mi se sve neobelix look like debele i super debele žene svijeta danas javile na pp. E'o, počeo sam gledat' u notifikacije u gornjoj desnoj ćoši.
|
|
|
|
19.07.2012., 19:51
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2012.
|
šta je ovo...mk posto ko oglasi na us 
|
|
|
19.07.2012., 20:43
|
|
|
čoban & budala
|
Ma fuj, ne volim ti ja te debele što žderu i piju. Samo one debele od hormona priznajem.
|
19.07.2012., 21:52
|
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
hoggar the terrible kaže:
|
Na one masne ko slonice sigurno ne.
Ženska s oblinama je uvijek poželjnija nego neka vješalica za kapute, ali je ženska s 20-30 pa i više kila viška uvijek manje poželjna, pa čak i od vješalice za kapute.
Jbg, gadi mi se vidit mladu debelu slonicu koja uz to ždere, bolje rečeno, proždire krafne i kroasane umjesto da napravi nešto za svoj izgled ili još važnije za svoje zdravlje. 
|
|
|
20.07.2012., 03:33
|
|
|
petak 13
Registracija: Dec 2010.
|
Quote:
le directeur kaže:
Jbg, gadi mi se vidit mladu debelu slonicu koja uz to ždere, bolje rečeno, proždire krafne i kroasane umjesto da napravi nešto za svoj izgled ili još važnije za svoje zdravlje. 
|
jebeš zdravlje  a ko ju pita za zdravlje ako ne izgleda dobro 
|
21.07.2012., 00:46
|
|
|
najbolji
Registracija: Nov 2009.
|
Quote:
le directeur kaže:
gadi mi se vidit mladu debelu slonicu koja uz to ždere, bolje rečeno, proždire krafne i kroasane umjesto da napravi nešto za svoj izgled ili još važnije za svoje zdravlje. 
|
ja sam znao jednu koja je komadiće krafne tunkala u šećer u prahu koji je pao sa krafne, kao kad ja kad tunkam kruh u maslinovo ulje
ja kad jednom u par mjeseci uzmem dvije krafne onda otpušem sav šećer jer mi je preslatko, a ona u tome uživa,
biće da joj je to bilo najbolje

|
|
|
21.07.2012., 02:26
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2011.
|
Quote:
Krkimir kaže:
ja sam znao jednu koja je komadiće krafne tunkala u šećer u prahu koji je pao sa krafne, kao kad ja kad tunkam kruh u maslinovo ulje
ja kad jednom u par mjeseci uzmem dvije krafne onda otpušem sav šećer jer mi je preslatko, a ona u tome uživa,
biće da joj je to bilo najbolje

|
tako se i jedu krafne kako ona jede. inače to nije krafna.
|
|
|
21.07.2012., 19:12
|
|
|
Consigliere
Registracija: Oct 2011.
|
Bas gledam po plazi zadnjih tjedan dana,90% ih je debelo,salasto,kilavo,mlohavo,celulitno 
Time has passed, and I have loved many women. And as they've held me close... and asked if I will remember them I've said, "Yes, I will remember you." But the only one I've never forgotten is the one who never asked...
|
|
|
|
Sponsored links
|
|
Advertisement
|
|
 |
|