Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Društvo > Usamljena srca
Korisničko ime
Lozinka

Usamljena srca Lonely Hearts Club Band

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 04.05.2013., 22:38   #141
MillionMan
FANFREAKINGTASTIC!!

MillionMan Avatar

Registracija: May 2011.
Quote:
Bored999000 kaže: Pogledaj post
Evo posto sam kroz iskustvo uspio doznati nekoliko pravila sto se tice cura, i ukoliko ih se druzim, dobro ispada, htio sam da skupimo na jedno mjesto sva ta pravila. I mozda i samo mozda, da nam neke djevojke i otkriju svoja.

Npr.
- nikad ne daj previse komplimenata
- koja god tema da je, uvijek pricaj o njoj.
tocno

u prosloj temi sam odgovori vec da njoj sve to u glavi izgleda what a fak - oce me pojebat? ne bitno je to sto se ona oce pojebat, bitno je sto njoj razum obrane kaze

a kad steknes povjerenje onda ti mozda i dopust neke stvari. zato treba pricat gluposti da ona ne primjeti da je ti oces pojebati rijecima

koristi face, osmijeh, ili ono kao vau, ali rijecima nesto drugo kemijaj. kad te prihvati onda joj mozes reci i glupaco skidaj se,,, ona to obozava
da me netko pita sto mislim o nasoj drzavi rekao bi mu sve najgore. jednom rijecju to bi bio uzas. sve sto vam ne drzi vodu, slobodno izglasite negdje, da prosirite svijest uzasa. tko zna mozda kolektivno i upali...
MillionMan is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 17:50   #142
just be
Registrirani korisnik

Registracija: May 2012.
Quote:
Bored999000 kaže: Pogledaj post
Evo posto sam kroz iskustvo uspio doznati nekoliko pravila sto se tice cura, i ukoliko ih se druzim, dobro ispada, htio sam da skupimo na jedno mjesto sva ta pravila. I mozda i samo mozda, da nam neke djevojke i otkriju svoja.

Npr.
- nikad ne daj previse komplimenata
- koja god tema da je, uvijek pricaj o njoj.

evo ti jedno zlatno pravilo"mici se od ekrana i idi vani,iz iskustva receno mnogo puta ces se izgubiti u tome,vjerovatno osramotiti(iako u tome nema sramote takvu ces ti sliku imati)blokirati u razgovoru,itd,itd,itd,itd

kroz to sve ces pomalo skuziti i neke ostale stvari koje nisu tema,i ono bitno za tebe skuzit ces sto prolazi a sto ne,na kakav nacin to pokazujes,i da ne duljim dalje imas u us-a zanimljivu temu u kojoj svatko tko zeli moze izvuci dosta zanimljivih i poucnih postova.

a zenske ti nece reci svoja ajmo reci pravila kako ih ti zoves,jer tu nastupas tičar je upravo u tome.

eto mali,aj sretno

Zadnje uređivanje just be : Jučer at 17:56.
just be is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 18:44   #143
kukurice
Registrirani korisnik

kukurice Avatar

Registracija: Nov 2011.
Uvrnuta tema, nema šta

Nego par puta sam čula da od nekih da ne komplimentiraš previše curu/e. Sad dečki koji su tog mišljenja, hoćete li otkriti tajnu te stavke? Zanima me čisto rekreativno što mislite da ćete izgubit dostojanstvo, postati ranjivi, da će vas gaziti i iskorištavati nakon toga? Nestat će čarolije? vat? ..kakve su to veze bile da mi je znati..
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja