Gobi se baca na prozor i na ulazna vrata i hoće van. Ima ono tipično urlikanje macana kaj se tjera. Nemrem to više slušati i za sutra sam dogovorila kastraciju. Idemo na dug a otvorit ću temu za 100 kn koliko kastracija košta. Da mogu platila bi ja ali... ma nema potrebe stalno o istom. Gobi je osim toga super, oke dobro, rep zarašta, predivan frajer!
Gobač je ostavljen na kastraciji. Znam da ima hrpa hitnih slučajeva ali u biti je i njegova kastracija hitna jer više niko nije trpio nikoga kod mene. Režanja i tučnjave i moj slom živaca.
Ja sam imala samo jednog mladog mačora i jednu mačku koju je izluđivao, pa je to bio cirkus bez kraja. Ti mladi napasnici stvarno izlude sve oko sebe.
Nadam se da će Gobi dobro podnjeti operaciju i brzo se oporaviti, a ostali se vratit u normalu.
Ja sam imala samo jednog mladog mačora i jednu mačku koju je izluđivao, pa je to bio cirkus bez kraja. Ti mladi napasnici stvarno izlude sve oko sebe.
Nadam se da će Gobi dobro podnjeti operaciju i brzo se oporaviti, a ostali se vratit u normalu.
I ja se nadam da ću odahnuti, zapravo, da će svi odahnuti i da će se on i udomiti. Isto tako se nadam da me vet neće morati dugo čekati sa dugom. Danas idem po njega plus kaj vodim svoju pesicu. Čest smo gost tamo ali rijetko idem sa svojima, uvijek su zapravo prisvojenci.
Gobi je super, hvala na pitanju. Nakon kastracije se totalno smirio i ne mjauče više na vratima niti se baca na njih i na prozore. On je stvarno divan mačak ali kod mene neshvačen jer je višak. Sa pesima je i dalje genijalan ali mi ga je žao jer on toliko voli biti sa ljudima a mene nikad nema doma a kada i jesam doma nemre doći na red koliko ih je.
Fakat nam treba novi dom.
Imali nekakav upit prek sms-a. Pitanje je bilo što on slobodno jede? Moja prva reakcija je bila Ha ??? Onda odgovorih: ono što mačke inače jedu. Onda je uslijedio poziv i pitanje dali on mora jesti kupovnu hranu: Ja opet HA??? Imali oni kao mačku koja je imala proljev i morala jesti rižu i piletinu a čak je i od whiskasa imala proljev. Budu oni kao razmislili. Da, molim ne javljati se više na ovaj broj.
Obožavam takve bisere. Valjda misle mačku hraniti porilukom iako je i on kupovan. Ili, možda ga sade pa nije kupovan.
Dalje čekamo nekog normalnog udomitelja koji je spreman potrošiti koju kunu na mačku.
091 944 6821
Još dva poziva ali Jedni su ga čak došli i gledati ali nije mi to bilo to. Mislim, poslije se više nisu ni javili ali kad neko dođe gledati mačku a sa mačkom uopće ne uspostavi odnos, onda to nije to. U Gobija se mora zaljubiti jer je genijalan u svakom pogledu! On se siroti šmajhla o njihove noge a oni stoje ko kipeci. Drugi poziv je vrlo čudan - iz Virovitice a ženska zvala i Pinlu za Izi. Njoj rekla da živi u kući, meni rekla u stanu, njoj da je imala mačka koji je uginuo sa 15, meni mačku sa 17 (dobro spol se može i krivo shvatiti). Njoj spominje unuka meni da je sama... U glavnom ništa! Gobi i dalje čeka i tužan je jer ga nema ko maziti i paziti.
Gobač je od utorka navečer u novom domu! Nisam htjela ništa pisati dok ne prođe par dana plus kaj je njihov pao sa balkona i poginuo nedavno. Uvjetovala sam mrežu i postavili su je iako provizorno ali ne puštaju ga na balkon koji će izbušiti i postaviti prave kukice ili zatvoriti balkon da više ne bude balkon. Oduševljeni su Gobačem (ko nebi bio)! Danas idem u posjetu, dati pusu svojoj bebi i poželjeti mu dug i sretan život. Jest da sam za njega zamislila kuću ali jebi ga, nemreš dobiti sve. Jedini je ljubimac u 60 kvadrata a netko je uvijek doma sa njim tako da nije sam. Mislim da je to njemu super jer nije ovisan o drugim mačkama već o ljudima a to sada ima i svu pažnju samo za sebe.
Sretno Gobi!
Puno hvala spori lori kaj si ga oglasila na face!
Bila kod Gobija, nije me šljivio pol posto i glumatao je po svom novom stanu. Kad sam odlazila i uzimala skiper siroti je pobjegao glavom bez obzira jer je pomislio da opet nekamo ide. Izljubila sam si bebu i mirno otišla. Paze na taj balkon i mislim da će Gobiliju biti super. Ima i penjalicu i igračke i dobio je novu fensi prenosnu torbu jer im je obični skiper bio ružan i podsjećao ih na zatvor. Torbica je iste boje kao Gobi a komad već ima svoje nove fotke u fotiću i zadivljuje frendove koji misle da je neki rasni mačak i dive se njegovoj ljepoti. Uživaj ljubavi!!!
Tema se može zatvoriti.