Idem u Zadar ovih dana. Pa me zanima imate li koju preporuku gdje se moze korektno pojesti, a da nije (pre)skupo.
Lokacije
- do tamo - Rijeka pa Jadranska magistrala
- Zadar i okolica (Petrcani)
- nazad - Gospic/Smiljan, pa dalje stara cesta kroz Liku, ako dobro pamtim to prolazi uz Plitvice
Dakle npr, tjestenine/pizze, przene lignje, tunin odrezak, divljac
Ako se dobro sjecam, u Zadru, na trgu pet bunara, tj uz njega ste nesto bili preporucivali, al ne sjecam se kakve su se tamo cijene spominjale? Imam hunch da je bilo skuplje nesto?
Na povratku (utorak) su mi pale na pamet Rastoke, al ne znam do kad rade (ne ocekujem prije 19-20 biti tamo), nisam tamo nikad jela, al mislim da se i to spominjalo, samo ne znam u kojem svjetlu... Ima i bivsa Plitvicka kraljica (nikako da upamtim novo, nekakva vila mislim da je, ako uopce jos postoji), to je pizzerija, no radije bih nesto inovativnije...
Iza Novog Vinodolskog je preporucen neki riblji, naravno, zaboravih, mjesto je Klenovica ako nisam fulala...
Voljela bih cuti jos koju ideju/backup plan ako netko ima inspiracije...
Sve tri lokacije su bitne, jer ne znam jos finalni plan puta, a ako cemo dvaput po istoj cesti, bilo bi fora probati razlicitu lokaciju.
I da, divljac, negdje, da nije veliko skretanje s puta, je mnogo dobrodosla medju prijedloge
-- phone --