Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Društvo > Svijet oko nas
Korisničko ime
Lozinka

Svijet oko nas Za one koji poštuju prirodu...
Podforum Poljoprivreda

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 27.09.2012., 17:34   #81
nusazvrk
Registrirani korisnik

Registracija: Oct 2006.
Neznam sto zelis napraviti. Rijesiti zivota psa ili ljude. No ono sto ti pokusavam reci je da npr. ti mozes svojim autom mene umalo zgazit na pjesackom. Ja imam izbor izvadit zolju iz torbe i raznjeti i tebe i auto ili prepisati registraciju, traziti podatke od osobe koja je to vidjela i bila bi svjedok te krenuti mucnu bitku sa sustavom u nastojanju da ljudi cija placa je iz mjeseca u mjesec sigurna, istu i zarade. Na tome ima masa tema u podforumu gospodarstvo, ne mozda ovako napisana no to je to. Dakle, sjedni nekome od nadleznih na kicmu!!! Nastoj jos nekoga od susjeda uzeti uz rame i dosadjuj. Dosadjuj gore od ovoga sto tebi dosadjuje pas koji laje.
Mora vam biti jasno da nitko tko je dobio ugovor o rad,u a samo jos vise, ugovor na neodredjeno u drzavnoj firmi ne ide odradjivat svoj posao sa entuzijazmom. Vecini uopce nije jasno koliko je taj posao i njegov rezultat bitan za funkcioniranje drustva. Oprosti, ja psa neznam, tebe neznam, vlasnike neznam. Ja tu nemam nikakvu osobnu empatiju. No pretpostavljam da ti radis. Da si ti anestezilog. Da cu sutra ja leci na tvoj stol, a kako se tebi spava, jer ne spavas vec 3 mjeseca jer pas laje, dat ces mi sredstvo koje ce biti nedostatno za moju operaciju i probidit cu se na pola ili dat ces previse i necu se probuditi uopce. Koji god posao da radis je djelom nesto sto ja koristim. Ovaj primjer sam dala samo zato sto ga u pravilu svi ljudi razumiju. No svaki posao je od NASUSNE potrebe za drustvo, za mene. Stoga, mozemo preci na PP, mozemo na email, mozemo skupa sastavit prijavu. Mogu i ja nazvati. Ja cu se izloziti ako ti neces iako ja sam puno ranjivija od tebe jer trenutno imam na skrbi 5 pasa, 10 macaka i 3 kokos ( osim kokosi, sve ostalo je tudje, ostavljeno, napusteno)i. I meni mogu stati na ranu. Ako nemas zivotinju bilo bi super da se suprodstavis sustavu. Ja sam im unatoc svojima slala prijave, ne mali broj. Prijavljivala one koji nisu cjepili pse...koji brutalno zlostavljaju iste...no nista...ipak ne posustajem..nemoj ni ti. Ako nas bude vise postic cemo nesto. Budem li pisala samo ja, plus ja sam u posjedu zivotinja ja ispadam luda baba. Ako nas ima i posebno ako su u to ukjuceni ljudi koji nemaju veze sa zivotinjama, onda to ima vecu tezinu, a time i vecu vjerojatnost da se promjeni.

Zadnje uređivanje nusazvrk : 27.09.2012. at 17:45.
nusazvrk is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.12.2012., 06:33   #82
Xbot Alliance
Registrirani korisnik

Xbot Alliance Avatar

Registracija: Sep 2009.
Quote:
Cruces kaže: Pogledaj post
Inače se držim onoga što sam rekao al ajde,jednom neću propast

Zašto me pitaš koliko sam gladnih nahranio,pa ja redovito dajem i za crkvu i za crveni križ novaca,istina nekad više,nekad manje(nisam uvjek u istoj financijskoj situaciji),bila je akcija davanja stvari u ruksaku za djecu u africi koja im mogu dobro poslužiti i tu sam sudjelovao.
I zato draga moja,možda tipkovnica trpi svašta ali nemoj da ti mozak bude brži od jezika,ja radim cjeli dan i ne sjedim u udobnoj fotelji.
Daj kaj lažeš ti si dao kao nešto!! ,dao si popu lopovu lovu i ponosiš se time ko fol znaš li kako bi te gledali da si to reko u nekom društvu ovako doslovce
Daj reci šta je bilo u cekeru da nije možda prase za male kuvajćane!?
Xbot Alliance is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.01.2013., 15:29   #83
muffgek
Registrirani korisnik

Registracija: Jan 2013.
" U sjećanje na pse i mačke ubijene u lipnju 2012. "

http://www.youtube.com/watch?v=sJLtJfl_Rds
muffgek is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.01.2013., 14:55   #84
luna_park
Registrirani korisnik

luna_park Avatar

Registracija: Sep 2010.
Tužba protiv Udruge prijatelja životinja

Najnovija vijest je da vrli veterinarski inspektori za vrtoglavih 150.000 kuna tuže Udrugu prijatelja životinja za nanošenje duševnih boli. Gle čuda, znači da i njih može boljeti duša!? No što ćemo s duševnim bolima vlasnika udomljenih ljubimaca koje su po kratkom postupku usmrtili?
Advertisement

Advertisement
Sponsored links

Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja