Jel zna tko možda koliko se ljudi ove godine prijavilo za Kadete?
I da, ima li tko da je prijavio Fakultet kemijskog inženjestva i tehnologije...smjer Kemija i inženjerstvo materijala?
između ostalih sam prijavio i taj smjer ali mi je zadnji na popisu trenutno
Ma živio sam u domu sa frendom koji studira baš taj smjer,navodno završava preddiplomski ove godine i naravno jedan je od boljih studenata.Opću i anorgansku kemiju rastura što je stvarno pohvalno na tom faxu,ali stari moj taj lik uči 4-5 sati po danu izuzev još što ima koje kakve dodatne stvari za napravit.
Uz medicinu i FER jedan od najtežih,a da ne govorim još i pmf-u.
Kemija i inženjerstvo materijala? Koliko je meni poznato na tom faksu je najteža "čista" kemija ( ne znam kako se taj smjer zove )
Ali uz strojarstvo, fer, medicinu, veterinu, građevinu, pravo pričati da je ovo jedan od najtežih fakseva u ZG je pomalo smješno
Kemija i inženjerstvo materijala? Koliko je meni poznato na tom faksu je najteža "čista" kemija ( ne znam kako se taj smjer zove )
Ali uz strojarstvo, fer, medicinu, veterinu, građevinu, pravo pričati da je ovo jedan od najtežih fakseva u ZG je pomalo smješno
Da,baš taj smjer.Dobro,izvini onda, možda samo nisam dobro upoznat sa svime,ali i dalje stojim iza ovoga haha Ma koda je bitno,ako voliš učiti i ako si dovoljno uporan završit ćeš šta god to bilo