Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kućni ljubimci > Plava šapa > Udomljavanje mačaka
Korisničko ime
Lozinka

Udomljavanje mačaka Felis catus

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 27.06.2012., 23:02   #1
pinkybrit
Registrirani korisnik

pinkybrit Avatar

Registracija: Jun 2009.
Unhappy S.O.S. Macke u nevolji!!! :(

Dragi prijatelji zivotinja,

dakle ovako stoje stvari. Hitno mi treba pomoc oko udomljavnja 14 ( da, toliko) macica starih oko 1,5 mj. Problem je slijedeci, macici su pronadjeni kao potomci najvjerojatnije macka lutalica koje su se motale po parkingu i garazi jedne pekarnice. Pronasli su ih radnici te ih zbrinuli u kutije te ih svakodnevno hrane, ali jasno vam je da tamo nemogu ostati, pogotovo kad malo porastu jer nebi smjeli biti u blizini pekarne, a i postoji mogucnost da nastradaju. Ja ih nemogu udomiti jer imam 4 macke udomljene i 2 psa, nemam prostora niti financijskih sredstava. Macici su zbilja krasni te ih ima svakakvih boja, od crno bijelih, boje pepla, zutih, tigrasto, tigrasto-bijelih... Zvali smo neke udruge za zbrinjavanje zivotinja al su nam rekli kako ne zbrinjavaju macke. Molim vas da mi pomognete, ako vec nemoze nitko sam udomiti kojeg macica, da mi da neki kontakt udruge koja bi bila voljna udomiti ih... Molim Vas, jos jednom, pomozite, jer je njihova sudbina crna ukoliko ih netko ne zbrine.
Old 28.06.2012., 08:40   #2
peggy-nely
Registrirani korisnik

peggy-nely Avatar

Registracija: Dec 2007.
Ajoj, koji kaos... Ja ih ne mogu udomiti jer imam svoje, ali nadam se da će se netko javit. Držim fige!
peggy-nely is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.06.2012., 08:46   #3
Spori Lori
crazy cat lady wannabe

Spori Lori Avatar

Registracija: Sep 2010.
Pinkybrit, fale neke ključne informacije - u kojem gradu su mačići?
Ako su u Zagrebu, ja ih mogu doći fotkati jer za udomljavanje ili privremeno zbrinjavanje fotke su najvažnije ... možeš mi se javiti na pm.

Što je s mamama? Njih sve treba sterilizirati inače će se to sve ponoviti za par mjeseci.

Pošalji poruku moderatorima da ti temu prebace na plavu šapu, ovo je sad akcija zbrinjavanja. Na udomljavanju se tema otvori kad su mačići zbrinuti i spremni za novi dom.

I dodaj kontakt broj.
Old 28.06.2012., 16:29   #4
pinkybrit
Registrirani korisnik

pinkybrit Avatar

Quote:
Spori Lori kaže: Pogledaj post
Pinkybrit, fale neke ključne informacije - u kojem gradu su mačići?
Ako su u Zagrebu, ja ih mogu doći fotkati jer za udomljavanje ili privremeno zbrinjavanje fotke su najvažnije ... možeš mi se javiti na pm.

Što je s mamama? Njih sve treba sterilizirati inače će se to sve ponoviti za par mjeseci.

Pošalji poruku moderatorima da ti temu prebace na plavu šapu, ovo je sad akcija zbrinjavanja. Na udomljavanju se tema otvori kad su mačići zbrinuti i spremni za novi dom.

I dodaj kontakt broj.
hej, oprosti, radim ovo prvi puta... Nisam znala gdje se obratiti pa pokusavam na bilo koji nacin... Macke su tri i idu na sterilizaciju, sta se tice njih, njima je dobro. Uhranjene su i zdrave. Ali macici su problem... Inace radi se o Zapresicu, to je blizu Zagreba. Poslat cu moderatorima poruku.
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Old 28.06.2012., 20:29   #5
Spori Lori
crazy cat lady wannabe

Spori Lori Avatar

Registracija: Sep 2010.
oh super, danas sam bila u Zaprešiću
ne idem tako često tamo.. uglavnom, fotke su najbitnije, svakog mačića pojedinačno fotografirati i identificirati im spol, staviti ovdje slike i onda ćeš vidjeti što dalje...

užasno je teško naći smještaj, trenutno je poplava mačića
Old 29.06.2012., 16:58   #6
pinkybrit
Registrirani korisnik

pinkybrit Avatar

Quote:
Spori Lori kaže: Pogledaj post
oh super, danas sam bila u Zaprešiću
ne idem tako često tamo.. uglavnom, fotke su najbitnije, svakog mačića pojedinačno fotografirati i identificirati im spol, staviti ovdje slike i onda ćeš vidjeti što dalje...

užasno je teško naći smještaj, trenutno je poplava mačića
fotografirat cu ih, postaviti po forumu, fejsu itd... pa vidit sta ce biti
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja