| Ljubav, erotika, seks Stvari intimne prirode. Neke teme zahtijevaju i rječnik koji možda nije za jako mlade (i jako stare). |
 |
|
04.08.2012., 20:18
|
|
|
Orao
Registracija: Feb 2004.
|
Quote:
lilith131 kaže:
khm..
sviđa mi se jedan, svira gitaru u bendu, narafski jako lep čovek
nekaj se mota oko mene, valjda se i ja njemu dopadam (nije zdrav u glavi, ali nije tema)
e sad, kad ga gledam i slušam instant se navlažim, al kad čujem žensku vrisku oko sebe...ajd' nije mi ni to loše, poželjan je bla bla
al nekak se pitam...kaj nisu svi ti svirači onak'...pr..prksmiutoutne ...ovaj kurve? ak je tak nekak, ne znam dal' da se tim bavim il ne..
ak se mogu javit ljudi koji znaju nešt super
|
Znam ja nešt.
Ne kaže se muška kurva, kaže se jebač.
U nekim društvima možeš i ženskaroš, švaler, ako ste mlađe (od 30) onda je još bolje frajer, i slično.
Quote:
Podvodna kaže:
I da, dosta poznatih glazbenika izjavilo je da su počeli svirati zbog ženskih.
|
Jer su inspirirale njihovu umjetničku crtu!
-Stipe
|
|
|
05.08.2012., 10:52
|
|
|
miss Tipfeler
Registracija: Jun 2006.
|
 S obzirom da većina bendova kod nas zapravo predstavlja svatovske mužikaše i slično, umirem od smijeha (mozda malo i uzasa) da su takvi frajeri očito automatski veliki jebači - jer su u bendu.
Kad vidim nekog basista koji bas gitaru digne na prsa i svira, prosto ne znam kako se ne bih bacila na njega odmah
Ja ću radije i dalje samo fantazirati o nedostiznom Richardu Kruspeu
A jesu li svi veliki jebači. Sasvim sigurno nisu svi. Jer drze bas gitaru na prsima. Ali bi li htjeli biti, vjerojatno da, kao i ostali muškarci 
|
05.08.2012., 13:44
|
|
|
Koi No Yokan
Registracija: Feb 2011.
|
Držanje bas gitare na prsima bi također moglo indicirat da je lik, prije nego je krenuo u bend, svirao tamburicu u lokalnom KUD-u.
Prije nego krene uber fama oko muzičara, koji fakat mogu i hoće bit seksi (bina i to) podsjećam vas da se nalazimo u Hrvatskoj i da je riječ o hrvatskoj estradnoj sceni. Hrvatska estrada i vrišteće trganje grudnjaka plejbojevih zečica koje žele seks s basistima su, malčice, u koliziji, jel. ;sandi: ;toni: :elio pisak:
kamon. 
|
|
|
05.08.2012., 13:50
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2008.
|
Quote:
|
Alexa kaže:
Prije nego krene uber fama oko muzičara, koji fakat mogu i hoće bit seksi (bina i to) podsjećam vas da se nalazimo u Hrvatskoj i da je riječ o hrvatskoj estradnoj sceni. Hrvatska estrada i vrišteće trganje grudnjaka plejbojevih zečica koje žele seks s basistima su, malčice, u koliziji, jel. ;sandi: ;toni: :elio pisak
|
a ja ti velim da nije tak... to nije takva mjuza...ovo je više ;cash: ;dylan: jel'
kamon jorself 
|
|
|
05.08.2012., 13:56
|
|
|
Koi No Yokan
Registracija: Feb 2011.
|
A jebiga, to je već seksi.
Kako se zove bend?
Možda ne bi bilo zgorega da ga upoznaš, jer da ti Državni zavod za statistiku sad sastavi elaborat o vjernosti domaćih, NEISPLATIVIH glazbenika, to ti još uvijek neće dat relevantan podatak da li je taj tvoj cowboy ekšli netko tko, u određenoj situaciji, kada je određena razina zagrijanosti u pitanju, monogamnog karaktera na određeno vrijeme.
Onako, jesi probala s njim otić na sok/pivo i vidjet da li vam se vlastite mentalne nestabilnosti podudaraju? 
|
|
|
05.08.2012., 14:09
|
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Alexa kaže:
A jebiga, to je već seksi.
Kako se zove bend? 
|
a ha ha, kak da ne 
Quote:
Možda ne bi bilo zgorega da ga upoznaš, jer da ti Državni zavod za statistiku sad sastavi elaborat o vjernosti domaćih, NEISPLATIVIH glazbenika, to ti još uvijek neće dat relevantan podatak da li je taj tvoj cowboy ekšli netko tko, u određenoj situaciji, kada je određena razina zagrijanosti u pitanju, monogamnog karaktera na određeno vrijeme.
|
ma znam, glupa sam
Quote:
Onako, jesi probala s njim otić na sok/pivo i vidjet da li vam se vlastite mentalne nestabilnosti podudaraju?
|
popili smo mi već dosta pivica, al ne znam koji mi je...nekog kurca izmišljam zamišljam..vatevr 
|
|
|
05.08.2012., 17:17
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2011.
|
Sviram gitaru u bendu (nekoliko njih), odsvirao fakat puno koncerata i ni na jednom nisam ni bario ni nista
ali na zadnjem sam upoznao jednu i sad smo vec dugo u vezi 
|
|
|
05.08.2012., 18:10
|
|
|
Registrirani korisnik
|
i jel ženske onak luđački vriskaju dok sviraš?
zakaj nisi zbario? nisi htio, nisi imao vremena, volje, živaca, nešto peto?
|
|
|
05.08.2012., 19:11
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2011.
|
Quote:
lilith131 kaže:
i jel ženske onak luđački vriskaju dok sviraš?
zakaj nisi zbario? nisi htio, nisi imao vremena, volje, živaca, nešto peto?
|
vriste
nisam takav tip nit zelim imat posla s takvim zenskama 
|
|
|
05.08.2012., 19:26
|
|
|
miss Tipfeler
Registracija: Jun 2006.
|
Quote:
Alexa kaže:
Držanje bas gitare na prsima bi također moglo indicirat da je lik, prije nego je krenuo u bend, svirao tamburicu u lokalnom KUD-u.
Prije nego krene uber fama oko muzičara, koji fakat mogu i hoće bit seksi (bina i to) podsjećam vas da se nalazimo u Hrvatskoj i da je riječ o hrvatskoj estradnoj sceni. Hrvatska estrada i vrišteće trganje grudnjaka plejbojevih zečica koje žele seks s basistima su, malčice, u koliziji, jel. ;sandi: ;toni: :elio pisak:
kamon. 
|
Hahaha, ok, ako je svirao tamburicu, ali bas gitara je drugi par opanaka. Ko da im je netko ukrao pola metra one trake za vješanje po sebi.
A ovaj drugi dio koji si napisala - uuuupravo tako 
|
05.08.2012., 21:41
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2012.
|
Eto ja ću ti reć. Sviram u rock bandu. Odsvirali stotinjak koncerata po čitavoj HR i izvan. Naravno neću reć u kojem. Al nismo baš demo, low level. Ajmo reć da smo dost traženi.
Istina je, na koncertima ima svega i svačega. Komadi nam i sami prilaze. Al sve je stvar karaktera. Kad sam u vezi ne švrljam. Ako sam solo naravno da neću odbit. Jedan član je u vezi i jebe sve redom. A drugi član je u vezi cijelo ovo vrijeme dok sviramo i niti jednom nije prevario curu iako ga komadi objljeću. Znači sve je to od osobe do osobe. Nemoj nikako generalizirati. Ako je ok dečko budi s njim. Nitko ti ne brani da ideš s njim na koncerte, makar će to živcirat njegove band mates. Nemoj postat nova Yoko Ono! 
|
|
|
|
Sponsored links
|
|
Advertisement
|
|
 |
|