Idealno mjesto na koje možeš otići na ljetovanje i poslije srat kako su Dalmatinci u kurcu.
Zapravo, idealno mjesto za tak nekaj je Jelačić plac. Onak, dođeš u centar Zagreba i od svih "ae" nemreš čut nijedan "kaj".
"And that is the most important topic on earth: peace. What kind of peace do I mean and what kind of a peace do we seek? Not a Pax Americana enforced on the world by American weapons of war. Not the peace of the grave or the security of the slave. I am talking about genuine peace, the kind of peace that makes life on earth worth living, ..."
što se tiče računa i toga i mene ful živciraju profesori koji daju instrukcije... znam pouzdano da to nisu male cifre koje oni zarade.... znam prof koja naplaćuje sat vremena 80-100 kuna, al je stvarno super prof i ljudi to plaćaju, i ima okvirno 3 ljudi na dan i to ciejli tjedan (7 dana) pa sad vi to izračunajte mjesečnu zaradu + redovna plaća koju dobiej,a koja je dosta manja od ovoga što zaradi instrukcijama... a mi koji radimo i plaćamo porez smo magarci....očito... al stvarno en znam kako bi se to moglo regulirati,al da je nepošteno , je
što se tiče računa i toga i mene ful živciraju profesori koji daju instrukcije... znam pouzdano da to nisu male cifre koje oni zarade.... znam prof koja naplaćuje sat vremena 80-100 kuna, al je stvarno super prof i ljudi to plaćaju, i ima okvirno 3 ljudi na dan i to ciejli tjedan (7 dana) pa sad vi to izračunajte mjesečnu zaradu + redovna plaća koju dobiej,a koja je dosta manja od ovoga što zaradi instrukcijama... a mi koji radimo i plaćamo porez smo magarci....očito... al stvarno en znam kako bi se to moglo regulirati,al da je nepošteno , je
ma ne sekiraj se..kod nas kad imas fakultet onda smijes krast i ne placat porez..svi drugi su lopovi,takav nam je mentalni sklop
ne kuzim ljude koji se ko sardine stiscu po plazama i kupaju u moru di se natapa istovremeno stotine ljudi..fuj
Zasto mislis da ljetujem negdje gdje se stiscem ko sardina na gradskoj plazi samim tim sto je totalno van pametni da idem ljetovat negdje di se nakon plaze nemrem otusirat?
Tko je pricao o tusiranju na plazi?
Kad sam rekla da se hocu istusirati nakon plaze (dakle: nakon dana provedenog na plazi, ne nakon jednog kupanja u moru ), nisam mislila da se tusiram na samoj plazi, nego kad dodem doma.
ne razmisljam o tome gdje se kupas..iznjela sam svoj stav o idealnom godisnjem odmoru i o stednji vode..inace..kad se kupi bocica vode od pola litre za 4,5 kn niko ne prigovara..zanimljivo..trebalo bi malo neku analizu napravit o tome
zapravo, mislim da su je vec markentiski strucnjaci napravili..nije bitno
ne razmisljam o tome gdje se kupas..iznjela sam svoj stav o idealnom godisnjem odmoru i o stednji vode..
Uz implikaciju da svi koji nisu odusevljeni ljetovanju na Silbi jer nema vode se stiscu ko ribe u konzervi na gradskim plazama te sam se nadovezala na tu implikaciju.
mene žifcira što ću uskoro iskesati pravo malo bogatstvo na zube, a neću dobiti račun
mogla bi ali je onda skuplje
dođe mi da furam ovaj image