jedna obavijest za sve koji ne prate XDA forum i za one koji nisu informirani: CM7 Alpha 9 za naš mobitel je na pragu i lansiran je novi JB ROM koji bi trebao biti najučinkovitiji od svi JB ROMova, sa 150 MB slobodnog RAMa i gotovo bez laga i 3G bi trebao raditi...ova dva ROMa su dosta podigla prašinu tamo na XDA
jedna obavijest za sve koji ne prate XDA forum i za one koji nisu informirani: CM7 Alpha 9 za naš mobitel je na pragu i lansiran je novi JB ROM koji bi trebao biti najučinkovitiji od svi JB ROMova, sa 150 MB slobodnog RAMa i gotovo bez laga i 3G bi trebao raditi...ova dva ROMa su dosta podigla prašinu tamo na XDA
Imaš u postavkama, možda pod Backup & reset, Factory reset- no ne znam kako je točno na tvom mobitelu.
Ali, sigurno negdje u postavkama imaš opciju Factory reset.
Ako nikako ne nalaziš- možeš i ovako.
Naravno, backupiraj sve što ti je bitno prije resetiranja.
Imaš u postavkama, možda pod Backup & reset, Factory reset- no ne znam kako je točno na tvom mobitelu.
Ali, sigurno negdje u postavkama imaš opciju Factory reset.
Ako nikako ne nalaziš- možeš i ovako.
Naravno, backupiraj sve što ti je bitno prije resetiranja.
Jel moram vaditi sim karticu kad restartiram ili je sve na njoj sigurno?
mjesec dana sam na PuruKisadHYBRID v2.4 i radi čist OK
a ne radi GPS (Navigon se ruši kad nađe satelite i proračuna putanju)
i ne radi prijenos interneta preko USB kabla sa moba na komp (samo se ugasi mob)
tak da se vraćam na TELE2 rom, osim ak ne nanjušim kaj drugo
kako sam stavlja novi rom sada da se prijavim u gmail triba neka domena i neki posluzitelj.... nego to sam sredia kad uprem dalje pise mi da:
Postavljanje se ne moze dovrsiti
Ovaj posluzitelj zahtijeva sigurmnosne znacajke koje vas telefon ne podrzava
Moze pomoc
Imam samsung galaxy 3 I5800 ..i zanima me ima li nešto da mi nekoče igre..u svakoj igri mi koči..i kada sam prije resetirao mobitel..i samo jednu igru instaliro..isto je kočilo..root-an mi je mob..ali to nema veze..el zna ko nešto kako da mi nekoči ili nešto?? Hvala
pregazilo ga vrijeme, svakom novom nadogradnjom bilo kojeg programa je sve sporiji,
što je i logično, jer se programi usavršavaju za novije modele i sve su glomazniji.
zato, bez nadogradnji i dok radi - radi
to je isto, kao da bi na prastari PC 486DX išli staviti XP+Office 97 - vlekolo bi se ko magla,
ako bi se uopće moglo instalirati - vjerojatno nebi