Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Društvo > Usamljena srca
Korisničko ime
Lozinka

Usamljena srca Lonely Hearts Club Band

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 04.08.2012., 20:34   #1
figarooo
Registrirani korisnik

Registracija: Aug 2012.
Izgubljen u mnogobrojnim svađama i prekidima

U vezi smo skoro 10 godina, od naše 16-e. Prve 3 godine je bila idila, nakon toga mogu reći da nam je veza postala prilično burna. Česte svađe i prekidi doveli su nas na rub živaca, a posebno burno je zadnje dvije godine. Razlozi za svađu zapravo i nisu uvijek bili "najbolji" no naši karakteri i temperament bi gotovo uvijek od "muhe napravili slona". L

Unatoč teškoj situaciji i provođenju "najboljih godina" u depresiji i tugi, ostajali smo vjerni i uvijek se vraćali jedno drugome. Za niti jedno nitko drugi nije postojao. Do prije mjesec dana.

Naime, kod zadnjeg prekida, ja sam odlučio izaći s jednom curom koja mi se svidila i fizički i karakterno. Na kraju sam ja odustao od nje. Onda sam odlučio pozvati na piće jednu poznanicu za koju sam znao da je "dobra cura". Ona je imala momka. Na kraju sam s još jednom izišao, ali od nje sam odustao. Nisam bio spreman s niti jednom ništa i s niti jednom ništa nije bilo, ni poljubac ni ništa.

Ne želim ispast bahat, ali moram napomenuti jer je važno za situaciju. Gotovo svako dnevno mi upadaju cure i praktički sad mogu zavrtiti nekoliko poziva, napisati nekoliko poruka i dobija bi od njih šta oću. Kažu mi da san zgodan i da žene "padaju" na mene. No nije mi do avantura.

E sada, kroz zadnjih mjesec-dva sam shvatio da mi fali moja cura, moja jedina i prava ljubav. No brine me to šta sam si dopustio razmišljati o vezi s nekim drugim, što svakodnevno "primjećujem" žene, što mi laska kada mi upadaju (prije baš i nije), što mi je zanimljivo koketirati s njima itd

Pa si mislim, fali li meni baš ONA ili mi fali NEKO? Jesam li ja naviknuo na nju, pa mi zbog toga fali? Zašto sam si dopustio izaći s nekim drugim iako volim NJU? Znači li to šta sam izišao s nekom drugom, da nije više fer da se vraćam NJOJ?

Puno pitanja na koje ne znam odgovoriti i s toga me čisto zanima mišljenje i komentar nekog neutralnog promatrača?

Hvala vam unaprijed
figarooo is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.08.2012., 00:58   #2
nemastovitaaa
Registrirani korisnik

Registracija: Apr 2012.
Pa očito je onda da ti fali ona, a ne netko, jer kažeš, mogao si imati bilo koju, ali na um ti je padala samo ta bivša. Možda će ispasti malo nepošteno vratiti se njoj nakon tih pokušaja "šaranja", ali mislim da je djelomično dobra stvar što si si to dopustio, jer si valjda koliko toliko shvatio do koga ti je istinski stalo.
nemastovitaaa is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.08.2012., 01:56   #3
Gorstak79
No Loitering

Gorstak79 Avatar

Registracija: Sep 2011.
Pošalji poruku preko Skype korisniku Gorstak79
puno pitanja, malo odgovora...ako razmisljas dok si vani na suncu, upotrijebi neki zastitni faktor
Old 05.08.2012., 02:03   #4
mahunarka
Registrirani korisnik

mahunarka Avatar

Registracija: Mar 2010.
Nakon deset godina u vezi mozak ti se navikne na partnera pa nije ni čudo da ti nedostaje, međutim i sam kažeš da su vaše svađe bile uvećane vašim karakterima što je vodilo u godine tuge i depresije. Nakon takvih uvjeta normalno je da ti je proradio nagon za drugim djevojkama i nebi se trebao osjećati krivim zbog toga.

Mislim da bi si trebao dati još vremena za prebolijevanje i dejtanje pa onda vidjet što želiš sa bivšom ako će te još uvijek zanimati. Dva mjeseca je premalo vremena da bi se mogao podsvjesno odvojiti od veze u kojoj si bio, pogotovo ako je ta veza bila puna prekida.
S druge strane, ako si siguran da je ona prava djevojka za tebe, nazovi ju i popričajte, možda ona baš čeka da joj se vratiš.
mahunarka is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Old 05.08.2012., 03:25   #5
prepametni
Registrirani korisnik

prepametni Avatar

Registracija: Jul 2012.
Imam istu situaciju ko ti, dva puta po previse godina veze, a premlad sam.

Razvio sam neki osjecaj "zajednistva", bitno mi je imam NEKOG, premda volim NJU iako nam ne ide bas dobro, jako turbulentno, znam sam sebe nazvat emocionalno osakacenim zbog duzine veza i straha od samoce
prepametni is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.08.2012., 12:46   #6
Perl
Registrirani korisnik

Registracija: Aug 2008.
Očito vam baš i nisu cvjetale ruže u toj vezi. Sasvim je razumljivo da ti ona fali nakon 10 godina veze, to je i navika, bilo je sigurno i krasnih trenutaka. Kao osoba koja je bila u jako lošoj vezi u tim mladim godinama, mogu ti reći da ti mogu nedostajati i osobe koje su ti radile svaša ružnog.

That said, to ne znači da bi se trebao vraćati onome što je generalno bilo loše, i pretvorilo se u mučenje i depresiju. Očito te zanimaju druge stvari, želiš nešto novo i drugačije, i ok je to priznati.

Sada te jedino koči strah od nepoznatog, jer u životu nema garancije da ćeš naći nešto lijepo ili bolje od onoga što si imao.
Perl is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.08.2012., 13:08   #7
aljehin
US korpus

aljehin Avatar

Registracija: Sep 2010.
Fali ti netko, zato zajedništvo (brak) kao zajednica neće propasti kako mnogi misle.
Kao što vidiš nakon perioda velike bliskosti normalno je da ti dejtovi ne daju sastifakciju jer očekuješ povezivanje na dubljoj razini.
Sa druge strane stara veza vam je očito pružala više neugode nego ugode i ne žali za odlukom o raskidu.
Bez temeljitog rada na komunikaciji obično nema šanse za nastavkom.

Probaj sa periodom samoće, dejtaj samo cure koje ti se JAKO JAKO sviđaju, ne samo izgledom, neg' i karakterom.
Old 05.08.2012., 19:05   #8
LittleDreamer
Registrirani korisnik

LittleDreamer Avatar

Registracija: Nov 2011.
ja osobno mislim da si malo prenaglio sa time da odmah ides na druge cure. 10 godina nije malo,vjerujem da ti ona fali.

treba proci određeno vrijeme da se skuliras, to sam upravo naucio od ljudi ovdje na forumu jer je i meni trebala pomoc. i imaju pravo.
Old 05.08.2012., 20:37   #9
Dweeb
Abnormal brain owner

Dweeb Avatar

Registracija: May 2012.
Quote:
figarooo kaže: Pogledaj post
U vezi smo 10 godina
Pretjerano. Ubuduće to skrati na mjesec dana
Old 06.08.2012., 15:55   #10
bijelapahuljica
Registrirani korisnik

Registracija: Jul 2012.
triba se svatit ko ti je najvazniji u zivotu i nikad od nje odustat! moj decko je od mene odustao a tako i puno njih, al nasla sam jednog koji cim sam ga vidila odma mi je prirasta srcu i bas mi ga je zao sta je i on dozivljama te iste stvari ako i ja (((( sve govori u ovoj pjesmici http://www.youtube.com/watch?v=x6e-HcIl6K4&feature=plcp
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja