dado_master kaže: Ja nempogu nikako naci link za download. Pokusao sam i na download. comu ali nista se ne dogadja, kad kliknem na link za download nece zapoceti...
Na službenim stranicama Battlefielda 2 pojavila se vijest kako je prva 1.01 zakrpa već u pripremi i riješit će probleme na koje se igrači najviše žale. Kao prva stavka navodi se poboljšanje pretraživača servera koji je trenutno užasno spor (ali UŽASNO) i bugovit, pa primjerice 2/3 servera prikazuje sa pingom 0 što je dakako nemoguće.
Drugi prepravci omogućuju vezanje tipki uz određene akcije (bindanje), budući da je trenutno nemoguće vezati par tipki uz neku radnju niti tu radnju dodijeliti drugim, pristupačnijim tipkama, a igrači kojima se igra rušila nakon što su vezali kretanje uz lijevu tipku miša više ne bi smjeli imati problema. Iako nije poznato kada će zakrpa biti dostupna, nadamo se da će se to desiti što prije.
Izvor: bug.hr
Edit: prema izvoru "Gamestar.de", Patch ce izici tijekom 7. mjeseca.
zezi kaže: Zahtjevi: 1024 MB ram, procesor >2000 Mhz, grafulja 128 mb
Nisam siguran jeli to preporucena konfiguracija ili minimalna?
Machine:
- Operating System
Windows XP (32 Bit Version)
- CPU
Battlefield 2 supports the following processors:
Intel Pentium 4
Intel Xeon
Intel Pentium Extreme Edition
Intel Celeron D
AMD Athlon XP
AMD Athlon 64
AMD Athlon 64-FX
AMD Sempron processor
- Minimum Specification:
CPU: 1.7 Ghz
RAM: 512 Mb
Video Card: NVidia GeForce FX 5700, ATI Radeon 8500 or ATI Radeon 9500
with 128 Mb of RAM (jos bolje 6600GT)
- Recommended Specification:
CPU: 2.4 Ghz
RAM: 1 Gb
Video Card with at least 256 Mb of RAM (znaci npr. 6800GT i vise, no i na recommend settings-ima je i jedna 6600GT sasvim dovoljna)
Dakle, 1GB RAM memorije je stvarno minimalno obvezno, cak se za BF 2 savjetuje i 1,5 do 2GB RAM memorije, jer koliko sam procitao, stime se smanjuje "loading" vrijeme za jos kojih 20-30sec, naspram 1GB. No sve zavisi, od PC System-a do PC System-a. Izgleda dakle, da su ovo najvaznije dvije komponente: RAM memorija i jaka graficka karta.
VAZNO: GeForce Ti-4200 neradi NIKAKO sa Battlefield 2! Svugdje pise i stoposto je potvrdjeno.
Dodali su zapovjednu liniju - pa je tako naglasak stavljen na sqad play, a ne svako-na-svoju-stranu.
Ima dosta urbanog fajta ( npr. mapa Strike at Karakand ).
Posebno su me dojmile dinamičke sjena na vozilima ( umjesto da vozilo baca sjenu samo na tlo ) i specularno osvjetljenje na objektima.
Glupo je jedino da ne možeš startati multiplayer server sa botovima, a singleplayer mape su samo za 16 igrača ( i ima ih premalo ).
dajte mi preporucite koju novu graficku da kupim ako zbog toga ne radi.. ne nesto preskupo, ne mora bit najbolja, samo da mi rade igre kao battlefield 2, za neku solidnu cjenu!!!