Natrag   Forum.hr > Društvo > Alternativa > Magija i mistika

Magija i mistika Od parapsihologije do metafizike

Odgovor
 
Tematski alati Opcije prikaza
Old 12.05.2017., 23:24   #1
Čišćenje i zaštita prostora

Ra - Čišćenje i zaštita prostora

Izvor ovih informacija je Ra, seanse 95 do 106. Lako je moguće da sam nešto i krivo shvatio i da prijevod ima nepreciznijih dijelova.

95.4 U ovom slučaju riječ je o useljenju u novi prostor/kuću u kojoj prije odnosi nisu bili baš harmonični, što je privuklo neke niže misaone oblike koje privlači takva negativna energija
Ra predlaže (nakon temeljitog fizičkog čišćenja):
  1. Soljenje i ritualno čišćenje sa posvećenom vodom (kakva se koristi u crkvama) svih okvira vrata i prozora kroz koje se može ući u prostorije, u kući i u vanjskim objektima. Sa solju povući neprekinutu ravnu crtu duž rubova/brtvi otvorenih vrata i prozora. Posvećenu vodu istresti pažljivo s prstiju duž rubova i brtvi otvorenih vrata i prozora i navlažiti sol.
  2. Objesiti prerezani češanj češnjaka u dijelove prostorija koje su zauzeli tamni entiteti, i naravno spavaće sobe, i s odgovarajućim riječima poželjeti sretan odlazak tim nižim astralnim bićima. Češnjak zadržati u prostorijama dvije noći, ukupno 36 sati. To bi trebalo pročistiti kuću do razine neutralne vibracije. Dobro je objesiti ih na prozore i vrata.
  3. Zatim od tog bića zatražiti da ubuduće bude ovoreno za vibracije harmonije, ljubavi i zahvalnosti koje će novi stanari ponuditi domu.
  4. Nakon 36-48 sati sol ritualno pomesti s djevičanskom metlom, i sa svakim zamahom metle pomesti i nesretne vibracije iz kuće.
  5. Češnjak bi na kraju izgleda trebalo spaliti.
Češnjak je odbojan service-to-self (negativnim) astralnim oblicima. Metla je najefikasnija ako je čista, to jest, nova, “djevičanska”. Navlažena sol absorbira neželjene (negativne) vibracije od kojih je zatraženo da se maknu u sol kada je soli dodana voda. Posvećena voda ima magičnu moć.

Predložene ritualne riječi blagoslova i sretnog odlaska bićima koja želimo maknuti iz prostora:
  • Pri polaganju soli možete ponavljati: “Slavimo Stvoritelja koji je soli dao moć da prijateljima kojima želimo sretan odlazak omogući pronalaženje novog doma.”
  • Pri prskanju vode možete reći: “Hvala Stvoritelju na daru vode. Preko nje Stvoritelj prolazi svojom rukom i pokreće provođenje svoje volje.”
  • Vješanje prerezanog češnjaka može biti popraćeno s riječima: “Slavimo Stvoritelja za dar češnjaka i blagoslovimo njegovu moć da prijateljima kojima želimo sretan odlazak ponudi strelicu koja im pokazuje put kojim mogu otići.”
  • Pri pometanju možemo reći “Slava Stvoritelju i hvala mu za duhovnu ćistoću ovog doma.”
  • Pri spaljivanju češnjaka možete reći: “Hvala Stvoritelju za dar duhovne čistoće našeg doma i zapečaćenje odlaska svih koji su kroz ovaj izlaz otišli kušajući ovu tvar.”
Kada je sve gotovo, taj prostor će u magijskom smislu biti djevičanski prostor.
Pomaže ako je okoliš održavan s ljubavi. Biljke, drveće i male životinje to osjećaju i uzvraćaju ljubav.
Tekst dalje ide u detalje oko istjerivanja negativnih misaonih oblika (niža astralna bića) iz okoliša pomoću obješenog češnjaka ili prošetavanjem s češnjakom.
LLSkylights is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.05.2017., 23:22   #2
Najbolje je još dobro i detaljno počistiti stan. (posebno podove i prozore)
MrZZ is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor


Tematski alati
Opcije prikaza

Kreni na podforum
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:08.