iako sa malim zakašnjenjem…htio bih čestitati uspješan povratak u ring (makar i egzibicijski) mom učitelju i vječitom uzoru... našem najvećem i najuspješnijem borcu svih vremena...velikom, nenadmašnom i legendarnom Branku Cikatiću.
CHE-Guerrilla kaže: iako sa malim zakašnjenjem…htio bih čestitati uspješan povratak u ring (makar i egzibicijski) mom učitelju i vječitom uzoru... našem najvećem i najuspješnijem borcu svih vremena...velikom, nenadmašnom i legendarnom Branku Cikatiću.
Viš, baš mi palo na pamet neki dan što je s njime. Pokrenuo se razgovor neki dan i dotakli smo se reprezentativnih ljudi sa scene borilačkih i došli do Cikatića. Što je s njim, što radi?
Iz Tokija, Silvijo Škrlec:
Samo su sudačka naklonost prema Japancu Hirufomiju Kanayami i prosuđivanje da je meč bio izjednačen pokvarili dojam Cikatićevog boravka u Tokiju i njegova povratka, istina veteranskog, u ring. Sve ostalo zaslužilo je samo pohvale
Pogledajte na T-Comovoj stranici pod Sport, ima intersantnih članaka o njemu.
ovdje imate i par slika borbi..nažalost kod egzibicija je to tak...pogotovo kada se boriš protiv legendarnog i obožavanog domaćina...zvanično remi..ali svi se slažu da ga je Cikatić deklasirao
eisenfaust kaže: Viš, baš mi palo na pamet neki dan što je s njime. Pokrenuo se razgovor neki dan i dotakli smo se reprezentativnih ljudi sa scene borilačkih i došli do Cikatića. Što je s njim, što radi?
a eto najvjerojatnije će dobiti prava za K1 ...a inače "oporavlja" se i u svakodnevnom životu...ipak je tu prijateljstvo s Kerumom
Koje je on godište uopće? Treba volje da bi se čovjek ponovo podvrgnuo takvom režimu rada. Sjećam se da je svojevremeno i Marijan Beneš htio u ring boksati, ali mu nisu dozvolili. Bio je u dosta lošem stanju...
Iz Tokija, Silvijo Škrlec:
Samo su sudačka naklonost prema Japancu Hirufomiju Kanayami i prosuđivanje da je meč bio izjednačen pokvarili dojam Cikatićevog boravka u Tokiju i njegova povratka, istina veteranskog, u ring. Sve ostalo zaslužilo je samo pohvale
Svaka cast Cikaticu jer me zainteresirao za kontaktne borilacke sportove cak i MMA (poceo pratiti nakon njegove borbe s Kerrom) te je uistinu bio car, no ne sjecam se kada nije u igri bila "naklonost sudaca" kada ne pobijedi.
Ono, Cikatic je od '93. glavna zrtva sudaca u Japanu... Malo skromnosti ne steti.
Svaka čast Branku, on je legenda to definitivno stoji. Ali ne može se mjeriti s Mirkom po uspjehu, nikako. Već sada ne može jer je Mirko dignuo cijelu naciju na noge svojim pobjedama i uveo ultimate fight na naše televizore te je jedan od trojice najboljih boraca Pridea koji je mnogo atraktivniji od K1. Da ne govorim kakav će Mirko status imati kad dobije Fedora!
Typhoone kaže: Svaka čast Branku, on je legenda to definitivno stoji. Ali ne može se mjeriti s Mirkom po uspjehu, nikako. Već sada ne može jer je Mirko dignuo cijelu naciju na noge svojim pobjedama i uveo ultimate fight na naše televizore te je jedan od trojice najboljih boraca Pridea koji je mnogo atraktivniji od K1. Da ne govorim kakav će Mirko status imati kad dobije Fedora!
Meni je osobno Mirko takodjer puno drazi, ali mozda je to i zato sto sam bio mlad i neiskustan u borilackim vjestinama dok je trajala karijera od Branka.
U svakom slucaju obojica su vrhunski borci u svom segmentu.
Typhoone kaže: Svaka čast Branku, on je legenda to definitivno stoji. Ali ne može se mjeriti s Mirkom po uspjehu, nikako. Već sada ne može jer je Mirko dignuo cijelu naciju na noge svojim pobjedama i uveo ultimate fight na naše televizore te je jedan od trojice najboljih boraca Pridea koji je mnogo atraktivniji od K1. Da ne govorim kakav će Mirko status imati kad dobije Fedora!
K1 je broj jedan organizacija u svijetu sto se tice borilackih sportova ako izuzmemo cetiri velike boksacke. I financijski je jaca od PRIDE FC, a i popularnija u Japanu (jer je na free-to-air programima). Također, Cikatic ima titulu K1 prvaka te jos brojne u thai boksu i kickboksu... Filipovic je sto se tice samih titula dosta tanak.
Meni je isto Filipovic drazi (sto kao borac, sto kao osoba, barem ono sto iz medija mozes saznat), no reci da se ne moze mjeriti s Mirkom po uspjehu je malo podcjenjivacki i neargumentirano.
baš obrnuto Mirko se po uspjesima ne može mjeriti s Brankom..naravno ako je uspjeh osvajanje turinira a ne dizanje nacije dobrim marketingom...s druge strane i kao borac mi je Branko draži...a sada kojeg više cijenim kao čovjek..o tome se ne bih izjašnjavao..
Typhoone kaže: Može i upola kraća, ali opet će biti 100 uspješnija od Brankove!
Mirko LJUDINO!
možda za tebe...možda je za tebe i tvoja 1.000 puta uspješnija od Brankove ali mene samo zanimaju činjenice..a one su još uvijek itekako na Cikatićevoj strani
ovisi. Meni ne znače puno nekakve kickboxing titule. K-1 ajde, ali ni to više nešto. Više mi znači status 1.izazivača u Prideu nego recimo da Mirko sad osvoji K-1
A osim toga nije tajna kako se Cikatić ponio i šta je napravio u MMA ringu