i ja, i ja - odmah sam si je zgrabio s police i povikao MOJE!
Onda sam primjetio još milijun primjeraka na pultu
Nije loša, uvod je o povijesti formule 1 (nešto kao što naš Sepa piše ali puno lošije ), onda dio o velikim vozačima pa o momčadima i na kraju pregled legendarnih staza
Nisam želio otvarati novi topic, samo da obavijestim zainteresirane da se ova knjiga (prevedana na Hrvatski) http://www.amazon.com/gp/product/185...lance&n=283155
trenutačno u Rijeci može kupiti za 72kn.
Možda nekoga zanima.
bas sam pred kraj citanja flat out flat broke, knjiga je fenomenalna
smijao sam se cijelim putem od zgb do londona i natrag, ljudi me gledali ko da sam poremecen
Perry McCarthy: "Flat out, flat broke" - najzabavnija knjiga o F1 uopće. Zapravo, možda najzabavnija non-fiction knjiga uopće.
Uzeo sam to u obzir pri narucivanju
Inace, bas mi se svidja ova o Gillesu na prvi pogled... Knjiga je dobra jer je mogu i pokazat prijateljima kad navrate - ipak je ljepse pogledat slike nego citat tekst na brzinu
Ova o Gillesu je tvrdi uvez i one su skuplje, ali su i kvalitetnije napravljene sa vise slika... Cijena je zbog toga 19 funti (x10=kn), ali stalno su neka snizenja tako da je prava cijena knjige 30 funti...
Ova "Flat out..." je meki uvez i nekih 5 funti...
Problem je sta je dostava stotinjak kuna jer to stize iz Engleske...
Ako ne mozes doc do kreditne kartice, mozes narucit knjigu preko algoritma - www.algoritam.hr
Posaljes im ime knjige koju si nasa na amazonu i oni ce ti je nabavit...
Ovisi od knjige do knjige, očigledno.
Ja sam nalazio rijetke naslove jeftinije i, recimo, taj Fangio je bio puno jeftiniji nego na Amazonu.
Uvijek vrijedi usporediti, nema pravila.
Ovisi od knjige do knjige, očigledno.
Ja sam nalazio rijetke naslove jeftinije i, recimo, taj Fangio je bio puno jeftiniji nego na Amazonu.
Uvijek vrijedi usporediti, nema pravila.
Ma iznenadija san se kad san vidija da amazon prima visu ELECTRON, i nisan ima kad provjeravat ista, samo mi se zurilo sta prije dobit ove knjige!
bas sam pred kraj citanja flat out flat broke, knjiga je fenomenalna
smijao sam se cijelim putem od zgb do londona i natrag, ljudi me gledali ko da sam poremecen
Quote:
dmj kaže:
To je jedna od najzabavnijih knjiga bilo kojeg žanra, koje sam ikada pročitao.
Stvarno, jako dobra knjiga i nevjerojatan zivot.
Vi koji niste narucili, sta cekate?