Sa zadovoljstvom vas pozivamo da sudjelujete na tradicionalnom drugom međunarodnom „Rijeka Beach Rugby“ turniru. Turnir će se održati 30. lipnja 2012. na plaži Kantrida nedaleko od samog centra Rijeke. Teren se nalazi na plaži, nekoliko metara od mora, odmah ispod novoizgrađenog sportskog kompleksa „Bazeni Kantrida“. Kompleks već sada nudi niz sadržaja za rekreaciju, opuštanje i zabavu. Možemo reći da imamo sve potrebne sastojke za fantastičan vikend s odličnim suvenirom iz Rijeke - more, plaža, sunce, hrana, piće, dobra zabava i naravno, ragbi na pijesku.
U suradnji sa beach barom "My bar" kraj terena uz pregršt pića i dobre glazbe garantiramo dobru zabavu.
Ali naravno, tu neće ni nedostajati lošeg ragbijaškog humora.
Atraktivna inačica ragbija na pijesku gdje odmjeravaju snage četiri na četiri igrača uz pregršt lijepih poteza.
Za one koje se žele okušati u ragbiju na pijesku, za one koje se žele okušati u gledanju, a kasnije i za jedne i druge u izvannastavnim aktivnostima ovo je prava prilika.
Sportski dio programa trajat će do cca. 20:17. Započet će utakmicama od 15:05.
Vidimo se!
Evo ako netko planira na more sljedecu subotu a ne zna di ce, pozivam vas da nam se pridruzite, okupate, popijete pive po popularnim cijenama i pogledate atraktivan sport i zabavite se.
dali je kasno s 24god počet trenirat ragbi il bilo koji timski sport?
jesam smotan al ono htio bih probat
2 mjeseca borilačkih i obrambenih vještina me valjda natjeralo na nešto drugo
iako priznajem da me strah
sparing nisam ni radio praktički
no eto
no eto
nikad nije kasno za bavljenje sportom na nekoj rekreativnoj, pa čak i višoj amaterskoj razini. samo nemoj očekivat da ćeš u repku radi, budi uporan i to je to. ako i ne postigneš ništa, tijelo će ti bit zahvalno
no eto
probaj ragbi, to ti je najbolja igra koja postoji, i s 24 godine možeš igrat na amaterskoj razini bez problema, samo prvo moraš izbacit strah. u potpisu ti stoji da si iz Petrinje, skupi 10-15 momaka, obrati se za pomoć najbližem klubu (Sisak ili Zagreb) i osnujte svoj klub u Petrinji. ragbi se širi, u zadnjih nekoliko godina osnovano je nekoliko novih klubova, uglavnom po Dalmaciji ali bilo bi super da se proširi i malo po kontinentu!
probaj ragbi, to ti je najbolja igra koja postoji, i s 24 godine možeš igrat na amaterskoj razini bez problema, samo prvo moraš izbacit strah. u potpisu ti stoji da si iz Petrinje, skupi 10-15 momaka, obrati se za pomoć najbližem klubu (Sisak ili Zagreb) i osnujte svoj klub u Petrinji. ragbi se širi, u zadnjih nekoliko godina osnovano je nekoliko novih klubova, uglavnom po Dalmaciji ali bilo bi super da se proširi i malo po kontinentu!
a neznam radije bi u Sisak probao jer tam već ima klub odavno
u Petrinji to slabo kog zanima
a vidim da je Američki i Australski nogomet samo u ZG-u
šteta. neznam vidjet ću kak ću s ovim borilačkima imam sad pauzu nekakvu mjesec dana
a za taj strah,pa ono svi ga imaju kad je ragbi u pitanju
Ma frende, nema tu straha, to svi misle jer su pogledali stotine "rugby brutal hits" videa na youtube-u pa misli da se tu ubijamo.. Nakon par treninga nema više boli i pičiš k'o zmaj
Ja sam poceo trenirati sa 24 i mogu ti rec da je sport fenomenalan, i preporuke da se cim prije prikljucis treninzima neke ekipe. Kao sto gore pise, prvih par treninga kontakta imas neke bolove (ali nista strasno), nakon toga skuzis u cemo je bit i izgubis strah i igras bez problema...
i kako ti je bila dostavljena? na kućnu adresu ili?
kako si je preuzeo i platio? mene je strah neke prevare...
i kako ti je bila dostavljena? na kućnu adresu ili?
platiš karticom kojom se može kupovati preko interneta, to pitaj u banci. sve ti dođe na adresu koju napišeš kad kupuješ, ebay nije baš siguran jer te mogu privariti ali ako kupuješ na ovoj rugbystore stranici tu će ti sigurno doći, ne moraš se bojati! uvik računaj na cijenu koja je tamo još 10 funti za shipping (carinu, poštarinu)
Za par dana, točnije od 18. kolovoza počinje pa sve do 6. listopada kada završava, the Rugby Championship iliti popularnije skraćeno rečeno '4 nacije'. Do prošle godine turnir se zvao 3 nacije,a na njemu osim Novog Zelanda, Australije i Južne Afrike nastupa reprezentacija Argentine.
Mislim da ovo natjecanje zaslužuje pozornost jer na njemu sudjeluju prva, druga, treća i osma reprezentacija svijeta,a svakako je uz 6 nations možda i najveće godišnje ragbi natjecanje nakon svjetskog prvenstva.
Čeka nas 6 izvrsnih utakmica,a u prvom kolu se na ANZ stadionu u Sydneyu susreću Australija i Novi Zeland, čisti spektakl za ljubitelje ragbija. All Blacksi i Wallabiesi su prva i druga momčad svijeta.
Šteta što mi, kao ljubitelji ragbija, nećemo imati prilike ovo vidjeti na našim tv postajama kao sp na sptv-u.
inače the rugby championship će biti samo nasljednik kupa tri nacije tj. SANZAR (South Africa, New Zealand and Australia Rugby) tri nations kupa. 10 naslova ima Novi Zeland, dok po tri imaju Južna Afrika i ovogodišnji branitelj titule Australija.
Argentina nikada nije nikada pobjedila JAR i NZ međutim ostvarila je čak 4 pobjede protiv Australije, biti će zanimljivo vidjeti hoće li u ovim serijama dobiti ijednu ragbi reprezentaciju. Najveći domet LOS PUMASA je osvajanje 3. mjesta na SP-u 2007. godine.