Usisivač je zakon, imala sam prilike raditi sa njime, a imaju ga moja mama i teta - stariju verziju. Čula sam da sada postoji neka nova verzija. Inače, njih dvije mi ne znaju reći ni približno cijenu, osim da je jako skup.
i ja, vrijedno radim s njim već 6 godina.
ne znam zašto misliš da je zakon , usisavač je sranje, usisava jednako dobro kao i svi drugi, pere jako loše (imam i onaj nastavak za prat tepihe).
Ne sjećam se cijene al znam da je bilo užasno puno, mogla sam kupit živog mravojeda za te pare, em bi usisavao em bi djeca o prirodi učila
Tija kaže: i ja, vrijedno radim s njim već 6 godina.
ne znam zašto misliš da je zakon , usisavač je sranje, usisava jednako dobro kao i svi drugi, pere jako loše (imam i onaj nastavak za prat tepihe).
Ne sjećam se cijene al znam da je bilo užasno puno, mogla sam kupit živog mravojeda za te pare, em bi usisavao em bi djeca o prirodi učila
magic kaže: Prava zhena znat ce da se takve i slichne informacije dobiju na podforumu Stanovanje
Neće, ako ne visi cijeli dan po forumu, a mislila sam, kako je ovo "ženski kutak" da bi moglo biti najviše onih koji bi tako nešto znali. Ali hvala na informaciji, zapamtit ću za drugi put.
Tija:
možda zato što sam, osim sa njime, radila sa raznim grozotama od usisivača, koji uglavnom naprave više štete nego koristi, i užasno su teški za korištenje (ne klize lijepo po tepihu i sl.).
Što se pranja tepiha tiče, tu nemam iskustva.
Tamo gdje sam prije živjela, izbacila sam sve tepihe (alergija na prašinu), ali sada ne živim u svojem stanu, a ima puno puno tepiha....
Ja znam za gradimira, i imam onaj Kirby ali niko to ne koristi, zapravo divili smo mu se dok je stajao tek sklopljen na pola sobe, sve sa prikljuccima, ali kako smo u par sekundi shvatili da to cudo ima i svoju namjenu, spremljen je u ormar.
A sto si radila s time kako-se-ono-zvase usisavacem? Cuo sam da je i Gorenje sasvim ok...
But here I am in prison, here I am with ball and chain, yeah