Dobro, koji k***c me sad zajebavate!? Ja svuda hvalim forum kako se uvijek nađe neko da ti odgovori ozbiljno i bez zajebancije, a samo me pljuvate! Tako mi i treba.
Ima usisivača koji se lagano kreću, ili, da budem preciznija, koje je lagano gurati po tepihu (na to sam mislila kad sam rekla da klize), a ima i onih kod kojih se sav oznojiš da usišeš tepih 3x3m2.
I btw, VOLIM usisavati. I peglati. A i prati suđe, kad smo već kod toga. Ima neko nešto protiv?
bubica kaže: Dobro, koji k***c me sad zajebavate!? Ja svuda hvalim forum kako se uvijek nađe neko da ti odgovori ozbiljno i bez zajebancije, a samo me pljuvate! Tako mi i treba.
Ima usisivača koji se lagano kreću, ili, da budem preciznija, koje je lagano gurati po tepihu (na to sam mislila kad sam rekla da klize), a ima i onih kod kojih se sav oznojiš da usišeš tepih 3x3m2.
I btw, VOLIM usisavati. I peglati. A i prati suđe, kad smo već kod toga. Ima neko nešto protiv?
mi doma imamo usisavač stariji od mene na koji sam ja u napadu kreativnosti nacrtala ljubičasti cvjetić. težak je, ružan je, bučan je, al ima ljubičast cvjetić.
alexxx kaže: mi doma imamo usisavač stariji od mene na koji sam ja u napadu kreativnosti nacrtala ljubičasti cvjetić. težak je, ružan je, bučan je, al ima ljubičast cvjetić.
jel to onaj usisivač koji je ima veliku štangu, nepomičnu visine cca 160 cm sa vrećom koja se sastrane kvači i kabelom koji se kači za kuku gore i dole na štapu?
chiquita kaže: jel to onaj usisivač koji je ima veliku štangu, nepomičnu visine cca 160 cm sa vrećom koja se sastrane kvači i kabelom koji se kači za kuku gore i dole na štapu?
Časna riječ Koristila sam ga valjda tri godine u roditeljskom domu, iščašila rame na gnjusobi tada još vjerujuć da ima razloga. Nema A imamo i alergičare u kući, nije im se pogoršalo kad smo prešli na prekrasan lagani s velikom snagom usisavač.
a što fali eljektroluksu?
usisa mačku i psa odjedanput, tih, klizi ima sve što modernog ljenčugi od domačice poput mene treba.
dobro, ja bi onaj koji piči sam po stanu ali preveć para košta.
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body, but rather to skid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming "Wow, what a Ride!"
Silajn kaže: Časna riječ Koristila sam ga valjda tri godine u roditeljskom domu, iščašila rame na gnjusobi tada još vjerujuć da ima razloga. Nema A imamo i alergičare u kući, nije im se pogoršalo kad smo prešli na prekrasan lagani s velikom snagom usisavač.
Imala ja prekrasan, lagani, s velikom snagom...blabla...usisavac i iscasila i rame i kicmu pokusavajuci psece dlake usisati s tepiha. Nece kad vuces lagano, pa pritisnes malo, pa opet nece, pa pritisnes jace i tako te na kraju sve boli, a ni stange nemres poslije rastaviti jer si ih pritiskajuci previse nabio jednu u drugu...
Zajebi.