Ja sam se neko vrijeme jebo sa jeftinim karticama, pa to nikak nije htjelo radit kak bi trebalo. Na kraju sam uzeo Hauppauge WinTV PVR-150, u ono doba nekih 800 kn i moram priznat da bi to bilo daleko jeftinije rješenje da sam uzeo na početku priče. Više mi vrijede živci i vrijeme od parsto kuna.
Ja sam se neko vrijeme jebo sa jeftinim karticama, pa to nikak nije htjelo radit kak bi trebalo. Na kraju sam uzeo Hauppauge WinTV PVR-150, u ono doba nekih 800 kn i moram priznat da bi to bilo daleko jeftinije rješenje da sam uzeo na početku priče. Više mi vrijede živci i vrijeme od parsto kuna.
Koilke fajlove radi to pri snimanju
Jel se to kasnije mora još kompresirat ili?
Imam cca 60 GB slobodnih za tu namjenu
KJolko cca materijala mogu spržit na to?
Ja snimam u mpeg2 formatu.
Ako to želim ostavit pretvorim u divx sa gk.
i to ti je to.
meni oko 1 sat snimljenog videa zauzme oko 2,2gb pa kontaj.jedan film u prosjeku oko 5- 5,5gb.
marconi kaže: Ja snimam u mpeg2 formatu.
i to ti je to.
meni oko 1 sat snimljenog videa zauzme oko 2,2gb pa kontaj.jedan film u prosjeku oko 5- 5,5gb.
marconi kaže: Ja snimam u mpeg2 formatu.
i to ti je to.
Odlična kartica.ima čak i firewire ulaz.cijena joj je prošle godine bila oko 500kn ako se ne varam.mislim da je u vidiu proglašena kao grand prix izbor
Equilibrium kaže: Moja preporuka je da uzmeš nešto sa hardverskom MPEG2 kompresijom, da ti stroj ne iskašljava krv dok piše fajl na disk.
Ha, ha
Problem s tv karticama je da je cijelo to tržišt još uvijek mutna voda i da većini njih najveći problem predstavljaju katastrofalno loši drajveri. Bolje je uzeti običnu karticu jer jednostavno imaš više opcija. Ako možeš uzmu Hauppauge ili nešto bolje.
Snimaj s HuffYuv-om, cca 200mega po minuti u dvd rezi HuffYuv je lossless kompresija koja daje najbolji omjer između veličine i kvalitete.
Sad ne znam da li će tvoja kanta biti dovoljna za snimanje u full rezi bez gubitka frejmova ali ja sam uspio K6 533 s 96 mega rama natjerati na 512*384 u huffyuvu pa bi vjerojatno radilo na tvom piceku. Probaj se dogovoriti da možeš vratiti kartušu ak ne šljaka pa probaj.
I ne laži, ovakve teme se postaju svako malo
Ne da mi se često radit divixe – doduše rijetko bi i zadržal neč od toga
Čisto da imam za snimit stvari koje ne stignem pogledat i poslije – delete
Dakle ti misliš da bi i ova od 250 kn mogla funkcionirat
I ja bi s tim bio zadovoljan