Ovako ,znam da već postoji tema o HTŠ-u i bodovni prag je 45 bodova , a ja ću imat 47-50 ja mislim da ću upast ,al tata me neš zajeb pa sam se zbediro pa šta mislite jel bi mogo upast ?Možete i malo napisat o školi ovdje i profesorima. HVALA (u Zagrebu)
a upadas sigurno jer su prosle god upali svi sa 46 bodova,al su na kraju dodali jos 1 razred pa su ubacili i one s 45 tak da upadas sigurno
skola je super ,meni je zanimljiva i dobra podloga za fax,profesori su super vecina al ima i iznimaka,predmeti su ti lagani al pov i mat su malo tezi
al sve u svemu super je
Ah, onda ću radije ići u ekonomsku školu, pa poslije na fakultet...
ja neznam koju je ta cura skolu zavrsila,al u zagrebu ti je htš super jer ti sve ide po gimn programu i super ti je za ic dalje na fax,tak da nezz sta ona prica
a upadas sigurno jer su prosle god upali svi sa 46 bodova,al su na kraju dodali jos 1 razred pa su ubacili i one s 45 tak da upadas sigurno
skola je super ,meni je zanimljiva i dobra podloga za fax,profesori su super vecina al ima i iznimaka,predmeti su ti lagani al pov i mat su malo tezi
al sve u svemu super je
jedno pitanje dali mogu upasti sa 45 do 47 bodova plzz
odgovor
Ovako ,znam da već postoji tema o HTŠ-u i bodovni prag je 45 bodova , a ja ću imat 47-50 ja mislim da ću upast ,al tata me neš zajeb pa sam se zbediro pa šta mislite jel bi mogo upast ?Možete i malo napisat o školi ovdje i profesorima. HVALA (u Zagrebu)
Ei ljudi . ovako .. sad na ljeto se upisujem u srednju .. i sad se dvoumim između ekonomske ili hoteljersko turisticke.. jer bi volila putovat po svijetu .. i takoo .. a OBOZAVAM SPANJOLSKI a tamo se on uci .. ali s ekonomskom je lakse upasti na faks . HELPPPP .
Ei ljudi . ovako .. sad na ljeto se upisujem u srednju .. i sad se dvoumim između ekonomske ili hoteljersko turisticke.. jer bi volila putovat po svijetu .. i takoo .. a OBOZAVAM SPANJOLSKI a tamo se on uci .. ali s ekonomskom je lakse upasti na faks . HELPPPP .
na faks ti je lakše upasti ako puno učiš, kakve su to gluposti, molim te. Uči i dobivaj dobre ocjene pa ćeš upasti na faks
Ma ja sam pitala dali se u hotelijersko turističku školu upisuju samo loši učenici, jer ja prolazim sa 5 sve razrede, i ne znam oću li ići u ekonomsku ili turisticku skolu..?
Neznam koja je boljaa, jer su meni obje skole dobre, aa imam jos samo 3 mjeseca za odlučit ((( ah.
A HTT u koju bi ja isla je u Opatiji
Prag za ekonomsku je 40 a za turističku je 36, pa mi se to čini nekako jadno za lošije učenike a ne odlikaše :O :/
nikad ne prosuđuj školu po bodovnom pragu. u gimnaziji se samo dobro nauči
štrebati, to je jedina njihova odlika koju im priznajem a sad što je tu znanje?
ja sam završena htšeovka, došla u nju sa 62 boda, nikad nisam požalila a sad sretno studiram na filozofskom.
škola je odlična pogotovo u zagrebu, puno se putuje, naučiš se raditi s ljudima i profesori su zakon, bar moji, starije generacije.
savjetujem da ne ideš u ekonomsku ako nisi sto posto da želiš to studirati, najviše je nezaposlenih ekonomista, i ovi s faksom nemaju šta raditi a gdje oni sa samo srednjom.
u turističkoj ćeš svašta naučiti, a poslije se može na puno fakulteta, jezici i hrvatski rade se po gimnazijskom programu što ti je najvažnije, jedino ako ne planiraš na farmaciju onda zajeb
i sretno!
kakve su to gluposti da poslije ove škole ne možeš na neki bolji faks???? pa imate državnu maturu i možete upast bilo gdje ako ju dobro napišete....
ja sam išla u ovu školu i svi smo se upisali na fakseve (tipa filozofski, politologija, učiteljski, turizam) osim njih 3 koji nisu uopće htjeli na faks.