ma super je, po meni je grafika malo bolja nego u undergroundu 2...zna li tko stranicu sa koje se moze skinuti cijela igra? ali ne neki torrent nego obicno...
Ruske kaže: ma super je, po meni je grafika malo bolja nego u undergroundu 2...zna li tko stranicu sa koje se moze skinuti cijela igra? ali ne neki torrent nego obicno...
Dobio sam jučer, ali izgubio volju kad sam vidio Alcohol i one programčiće.U zadnje vrijeme nisam ništa igrao pa mi se nije dalo igrati s tim.Ajde ako se nekom da nek mi objasni kako.
Brazil kaže: Dobio sam jučer, ali izgubio volju kad sam vidio Alcohol i one programčiće.U zadnje vrijeme nisam ništa igrao pa mi se nije dalo igrati s tim.Ajde ako se nekom da nek mi objasni kako.
samo ucitaš sliku od igre u alkohol i to je to
instalacija sama krene...
Sinoć sam instalirao i malo odigrao.Grafika je OK, utrke su po danu što mi se sviđa.Osjećaj vožnje tipičan za NFS.Priča na početku je u redu, ali nekako mi se čini da je pomak od Undergounda premal.
porše je legendaran, još uvjek ga znam zašpilat.
I na underground 1 je bilo ok riješeneo, muka je tražit utrke po gradu(se može kao u underground 2 preko mape ulazit u trke?).