koji vam je rekord u ovoj igri u bountyu i tim stvarima?
meni bounty 50 milijuna, najvise su me tjerali oko 10 min ja mislim
Neznam moram provjeriti ali je jako puno, osim tog a vise igram circuite, sprinte i speedtrape, posebno me facsinira staza world loop, najduza i najteza staza u mw, sprint duzine 27 km, mislim da ste ga vjerojatno i vozili http://www.youtube.com/watch?v=X0t_dM_Vv4k
Halo! Imam problem. Svaki put kad pokrenem instalaciju za NFS:MW piše mi da moram instalirat directx , a ja to već imam instalirano - instaliravao sam od kad mi to piše.
koji vam je rekord u ovoj igri u bountyu i tim stvarima?
meni bounty 50 milijuna, najvise su me tjerali oko 10 min ja mislim
10 minuta??? To ti je jaaaaaaaaaako slabo...nisam dugo igro taj mw al se sjećam da sam znao i duže od pola sata bježat pandurima i onda bi mi dosadilo pa bi se sakrio tam kod stadiona i to je to.
Fidel: Zovi one babe vračare s nove i rtl-a pa nek ti kažu di je auto
1.Neznam zasto ali mi auto uvjek skrece malo uljevo htio ja to ili ne.Jednostavno kad pokusam vozit pravo on krene lijevi i tako ga moram balansirat non-stop desnom streicom.
2.Kada zelim igrati s volanom(genius racing wheel 3 8 button) pri igranju one x i y axis rade no na nacin koji ja to ne zelim.y axise su postavljene da mjenjaju brzine a button 1 i button 2 da mi ubrzavaju odnosno koce.Kada odem u options te pokusam to promjenuti jednostavno mi nece prihvatiti pokrete volana, tj. prihvaca mi samo buttone
1.Neznam zasto ali mi auto uvjek skrece malo uljevo htio ja to ili ne.Jednostavno kad pokusam vozit pravo on krene lijevi i tako ga moram balansirat non-stop desnom streicom.
2.Kada zelim igrati s volanom(genius racing wheel 3 8 button) pri igranju one x i y axis rade no na nacin koji ja to ne zelim.y axise su postavljene da mjenjaju brzine a button 1 i button 2 da mi ubrzavaju odnosno koce.Kada odem u options te pokusam to promjenuti jednostavno mi nece prihvatiti pokrete volana, tj. prihvaca mi samo buttone
Molim pomoc i brzo odg!
ovo što ti ljevo skreče je i meni bio problem na playstationu, ali nakon nekog vremena se privikneša pa ti izgleda normalno....
ovo za volan jesi možda probao konfigurirati u control panel postavkama, jesi instalirao drivere priložene uz volan?????
Molim pomoc i brzo odg!
Za ovo prvo iskreno neznam. Sjećam se da mi se takav sličan problem dogodio jednom s NFSU2. Sve je radilo OK i onda je jednog dana skretanje otišlo kvragu. Mislim da sam reinstairao igricu i da je nakon toga opet sve bilo OK. Probaj potražiti na netu. Sigurno nisi jedini s tim problemom.
Ovo drugo nebi trebao biti problem. Ako je volan relativno nov (moj je racimo star oko 2 godine) onda driveri vjerojatno nisu problem. Odi u postavke kontrola. Tamo će ti pisati keyboard controls (ili tako nešto) i lista svih kontrola. Klikni na strelicu pokraj tog natpisa i ući ćeš u listu kontrola za volan (koji naravno treba biti prištekan). I tamo onda možeš promjeniti što hoćeš.
NFS most wanted sam presao 2,3 puta ali sad napokon svacam da je igra uzasna,igra nije nimalo realna (auta prevele okrecu,policije su smotane i prelako ih se unisti,a na vasem autu nemaa nikakve stete.RADIJE ZAIGRAJTE Grid ili NFS Shift.