Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Informatička tehnologija > Kompjutorske igre
Korisničko ime
Lozinka

Kompjutorske igre Kultura igranja i ponoćnog ratovanja konzolom i tastaturom. Podforum: Konzole

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 18.09.2009., 01:22   #1
el ninjo23
Registrirani korisnik

el ninjo23 Avatar

Registracija: Jul 2009.
Footballidentity--Online Manager

Igra je novi švedski projekt online menadžerske igre u kojoj možete preuzeti ulogu novinara, igrača, trenera ili pomoćnog trenera...Odabirom bilo koje od navedenih opcija preuzimate odgovorost da će te izvršavati ono što se od vas traži...Dakle kao igrač obvezujete se da će te prisustvovati timskim treninzima i utakmicama koje se odigravaju dva puta tjedno, način igranja utakmice možete vidjeti ovdje. Na treninge niste dužni dolaziti budući da možete izvršiti individualne treninge koje plaćate zarađenim novcem...Dok u ugovoru imate broj utakmica koje ste dužni odigrati tijekom sezone...
Kao novinar pišete izvještaje o utakmicama, intervjuirate igrače i menadžere (tj. druge korisnike)....
Igrao sam sva tri poznata online menadžera sokkera,hattrick i trophy, ali me ovaj posebno zaintrigirao, iako je još uvijek u beta fazi razvoja puno obećava. Probajte
el ninjo23 is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.12.2009., 00:34   #2
kickey
Spacer

Registracija: Nov 2009.
Pošalji poruku preko MSN korisniku kickey
Odlicna igra, cini mi se da nema hrvatske lige.
Ajmo ljudi!! Pravite klubove..

Necete se pokajati..
kickey is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.04.2010., 12:09   #3
kickey
Spacer

Trenutno nas 15ak igra u srpskoj ligi jer je hrvatska liga prazna (malo je hrvata registrirano na igri). Srbi oce da nas potjeraju ovo ono. Ljudi, ajde registrirajte se da stvorimo kvalitetnu hrvatsku ligu. Dok nema dovoljno igraca u hrvatskoj ligi, hrvatska ne moze da ima predstavnika u ligi prvaka.

Svaki tjedan svaka drzava u prosjeku dobije oko 30 novih igraca, a hrvatska nista.
Brazil je oborio rekord, u 1,5 dan su skupili 1231 novog igraca a prije toga su ukupno imali 1234 - znaci u dan i pol su duplirali broj igraca. Vjerojatno su bacili reklamu na TV ili ko zna gdje, svaka im cast....

www.footballidentity.com
kickey is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.04.2010., 13:09   #4
ramac
Registrirani korisnik

Registracija: Apr 2010.
Ukoliko odaberete:

Igrača:

Obvezujete se da će te prisustvovati timskim treninzima i utakmicama koje se odigravaju dva puta tjedno, način igranja utakmice možete vidjeti Tutorijal. Na timske treninge niste dužni dolaziti budući da možete izvršiti individualne treninge koje plaćate zarađenim novcem, dok u ugovoru imate broj utakmica koje ste dužni odigrati tijekom sezone... Svaki potez imate izbor sta zelite odigrati sto cu vam pokazati na nekoliko slika.

Managera:
Pretpostavljam da je jako mnogo vas bar jednom igralo Football manager, Championship manager, Dugout-online, i uglavnom se managerski posao svugdje svodi na isto, on odlucuje tko igra u prvom sastavu, kupuje i prodaje igrace, komunicira s timom i zapravo pokusava prokuziti igru protivnika i organizirati igru svog tima da sto bolje parira protivniku...

Novinara:
Pišete izvještaje o utakmicama, intervjuirate igrače i menadžere (tj. druge korisnike), uostalom svi znate koji je zapravo novinarski posao...

Mislim po meni ja ne mogu toliko docarti igru koliko se meni svidja pa bih preporucio svim ljubiteljima nogometa(kojih ovdje ima jako puno) da pokusaju mislim da ce vas jako puno ostati i nastaviti s igrom... Preporucio bih da svi pogledaju tutorijal na youtubeu, iako cak ni taj video ne docarava sve opcije koje pruza igra...

Ove dvije slike ispod previse uvecavaju post pa stoga ostavljam samo link na njih:

slika 1

slika 2

Igru mozete naci na ovom linku: footballidentity

Za kraj da vam kazem da je hrvatska liga otvorena prije par dana i da su trenutno jedina prijavljena momcad u njoj klub koji ima engleza za managera, stoga vas pozivam da se prikljucite igri i da ne dozvolimo da englezi vladaju nasom ligom, a uz igru se moze jako dobro zabaviti

Sto je potrebno za igru:

Za igru vam ne treba nista posebno, samo je potrebno imati instaliran web preglednik i flash player(koji vecina od vas vec ima instaliran)

Uspjesnu i veselu nedjelju zeli vam vas Ramac

Pozdrav iz oblacnog Splita...
ramac is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Old 05.06.2010., 22:08   #5
Hammers
Registrirani korisnik

Browser igra: Football identity

Naime o čemu je riječ? Riječ je o jednoj super browser igri za ljubitelje menedžerskih igara stim da u ovoj flash igri možete biti menadžer koji vodi klub sa igračima a ti igrači su real osobe jer prethodno kada se registrujete izaberete šta želite da budete a osim što možete biti menadžer i igrač tu je i posao novinara..pa da krenemo:

Ponešto o igri:

Igra je novi švedski projekat online menadžerske igre u kojoj možete preuzeti ulogu novinara, igrača, trenera ili pomoćnog trenera...Odabirom bilo koje od navedenih opcija preuzimate odgovorost da ćete izvršavati ono što se od vas traži...
Po mojoj proceni ideja igranja je jedinstvena jer se sprovodi kao igra na poteze u kojoj se 11 različitih ljudi svojom igrom pokušava uklopiti u što bolji tim... Igrao sam jako mnogo online igrica, manadžera, strategija ali mi je ova igra posebna jer zahteva jako dobar timski i manadžerski rad, te iako je još uvek u beta fazi razvoja, po meni jako puno obećava.

Ukoliko odaberete:

Igrača:

Obvezujete se da ćete prisustvovati timskim treninzima (iako ne morate ali suština timskog treninga je da vi kao igrač brže napredujete) i utakmicama koje se odigravaju dva puta u sedam dana, način igranja utakmice možete vidjeti na ovom video tutorijalu. Na timske treninge niste dužni dolaziti budući da možete izvršiti individualne treninge koje plaćate zarađenim novcem, dok u ugovoru imate broj utakmica koje ste dužni odigrati tokom sezone... U svakom potezu (krugu) imate izbor sta želite da odigrate.

Za vrijeme kada se igraju utakmice na vašem profilu (ili kako se tamo zove "characteru") se otvara link tako da klikom na njega vam se otvara novi prozor u kojem se dešava sve ono najbitnije a to je utakmica...znači od vas a tako i ostalih pojedinaca koji također igraju sa vama zavisi da li će vaš klub imati dobre rezultate ili ne...

Manadžera:

Pretpostavljam da je jako mnogo vas bar jednom igralo Football manager, Championship manager, Dugout-online, i uglavnom se manadžerski posao svugdje svodi na isto, on odlučuje ko igra u prvom timu, kupuje i prodaje igrače, komunicira s timom i zapravo pokušava provaliti igru protivnika i organizovati igru svog tima da što bolje parira protivniku...

Novinara:

Pišete izveštaje o utakmicama, intervjuišete igrače i menadžere (tj. druge korisnike), uostalom svi znate koji je zapravo novinarski posao...

Mislim, igra se toliko ne može dočarati koliko se meni svidja pa bih preporučio svim ljubiteljima fudbala/nogometa (kojih ovde ima jako puno) da pokušaju mislim da će vas jako puno ostati i nastaviti s igrom... Preporučio bih da svi pogledaju tutorijal na youtubeu, iako čak ni taj video ne dočarava sve opcije koje pruža igra...

Molim sve zainteresovane da se jave ovdje ili meni na pp. Nemojte praviti profile dok se ne dogovorimo, samo se javite ukoliko ste zainteresovani. Naravno nek se javljaju samo oni strpljivi koji će biti aktivni. Inače utakmice se igraju ponedjljkom i četvrtkom u večersnjim satima(20.30) Hvala!!!
Hammers is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.06.2010., 10:41   #6
maxtor
Registrirani korisnik

Registracija: Aug 2009.
Football identity

Ovo sam samo c/p s nekog drugog foruma
Football Identity je novi švedski projekt online menadžerske igre u kojoj možete preuzeti ulogu novinara, igrača, trenera ili pomoćnog trenera...Odabirom bilo koje od navedenih opcija preuzimate odgovorost da će te izvršavati ono što se od vas traži...
Po mojoj procjeni ideja igranja je jedinstvena jer se provodi kao igra na poteze u kojoj 11 razlicitih ljudi svojom igrom pokusava uklopiti u sto bolji tim... Igrao sam jako mnogo online igica, managera, strategija ali mi je ova igra posebna jer zahtjeva jako dobar timski i managerski rad,te iako je još uvijek u beta fazi razvoja po meni jako puno obećava.

Ukoliko odaberete:

Igrača:

Obvezujete se da će te prisustvovati timskim treninzima i utakmicama koje se odigravaju dva puta tjedno, način igranja utakmice možete vidjeti na sljedecem linku: Tutorijal: http://www.youtube.com/watch?v=OEj0mQV2e-M. Na timske treninge niste dužni dolaziti budući da možete izvršiti individualne treninge koje plaćate zarađenim novcem, dok u ugovoru imate broj utakmica koje ste dužni odigrati tijekom sezone... Svaki potez imate izbor sta zelite odigrati sto cu vam pokazati na nekoliko slika.

Managera:
Pretpostavljam da je jako mnogo vas bar jednom igralo Football manager, Championship manager, Dugout-online, i uglavnom se managerski posao svugdje svodi na isto, on odlucuje tko igra u prvom sastavu, kupuje i prodaje igrace, komunicira s timom i zapravo pokusava prokuziti igru protivnika i organizirati igru svog tima da sto bolje parira protivniku...

Novinara:
Pišete izvještaje o utakmicama, intervjuirate igrače i menadžere (tj. druge korisnike), uostalom svi znate koji je zapravo novinarski posao...

Preporucio bih da svi pogledaju tutorijal na youtubeu, iako cak ni taj video ne docarava sve opcije koje pruza igra...

Evo ispod link slike s par opcija pa pogledajte:

http://img91.imageshack.us/img91/579...ikazopcija.png

Igru mozete naci na ovom linku: http://footballidentity.com

Uglavnom hrvatska liga trenutno ima samo jedan klub i da bi se osnovao novi klub treba da dođe 1 vratar,4 obrambena igrača,5 veznjaka i 3 napadača. Ako se odlučite registrirati najbolje bi bilo da budete obrambeni jer tih najviše nedostaje, a kada se registrirate dođite na ovaj forum kako bi mogli pronaći klub za koji ćete igrati ili trenirati.
maxtor is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.06.2010., 15:09   #7
Odin335
The glory of Old Trafford

Odin335 Avatar

Registracija: Aug 2007.
Pošalji poruku preko ICQ korisniku Odin335
I sta kad se registriras, ko igrac, cekas ugovor od nekoga ili?!?

"U životu sam mnogo novca potrošio na alkohol, lijepe žene i brze automobile. Ostatak sam spiskao na gluposti." - George Best
Odin335 is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.06.2010., 23:04   #8
maxtor
Registrirani korisnik

imaš na forumu dio gdje možeš staviti svoj oglas da tražiš klub i naravno treniraj svaki dan
maxtor is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.07.2010., 13:27   #9
Hammers
Registrirani korisnik

Zar je moguće da niko nema zainteresovan
Hammers is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.07.2010., 14:15   #10
Deadwalker
BACK !

Deadwalker Avatar

Registracija: Jan 2010.
Ima zainteresiranih samo je*e registracija užasno.Sve ispunim kako treba kliknem Create User i...ništa,samo stoji tako.
Deadwalker is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.07.2010., 14:58   #11
Prcko000
Registrirani korisnik

Registracija: Jul 2010.
Ja sam valjda tolikor retardiran, bas kako Deadwalker kaze....sve zivo ispunim...i da idem kliknuti ''Create User'' i nista se ne dogada...molim nekoga da mi kaze u cemu je problem, jel nesta ne napravim dobro ili ? :S
Prcko000 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.07.2010., 20:50   #12
maxtor
Registrirani korisnik

kakav browser koristite? Probajte s Google chrome-om
maxtor is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.07.2010., 02:25   #13
Hammers
Registrirani korisnik

Quote:
Deadwalker kaže: Pogledaj post
Ima zainteresiranih samo je*e registracija užasno.Sve ispunim kako treba kliknem Create User i...ništa,samo stoji tako.
Jel još uvijek imaš problem, jesi li se reg.
Hammers is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.07.2010., 23:41   #14
Hammers
Registrirani korisnik

Traže se 100% aktivni igrači, koji mogu obećati da će raditi redovno treninge i da će biti skoro svaku tekmu. Tekme se igraju ponedjeljkom i četvrtkom u 20.30 Zainteresovani nek se jave i nek ne prave svoj karakter na igrici dok se ne dogovrimo oko toga koju će poziciju uzeti
Hvala
Hammers is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.08.2010., 00:11   #15
JötunnHøllm
melodeath....

JötunnHøllm Avatar

Registracija: Aug 2010.
cuo sma bas za ovo danas....nekako mi to malo glupo djeluje a vidim da ju svi hvale... :S
JötunnHøllm is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.08.2010., 16:37   #16
maxtor
Registrirani korisnik

Quote:
JötunnHøllm kaže: Pogledaj post
cuo sma bas za ovo danas....nekako mi to malo glupo djeluje a vidim da ju svi hvale... :S
a vrlo je jednostavno. Ako si igrač igraš utakmice,a ako si trener vodiš momčad. Jednostavno i zanimljivo
maxtor is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.09.2010., 15:42   #17
kickey
Spacer

Koristite Google Chrome web preglednik jer na njemu ova igra radi bez greske dok na drugima nekad malo steka.
kickey is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.02.2011., 22:32   #18
Thomas9
Registrirani korisnik

Thomas9 Avatar

Registracija: Feb 2011.
bump!
oživimo ovu temu!
Thomas9 is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.04.2011., 12:47   #19