sad sam krenul pisat post za jedinicu i skužil da se radi o dvojci.
dvojku sam prešel jednom, al garantiram da znam fore koje znate i vi koji ste više puta prešli.
nije mi zanimljivo igrat dok znam kaj se događa (još pogotovo RPGa na kojem se prića bitno ne mjenja).
Lokacija: Churning sea of Absu, place of weeping death (Kaštel Sućurac)
Quote:
Black Revenger kaže: kolko? s kojil likovima?
Jedinicu završio sa:
Paladinom, multiclass fighter/rogueom, multiclassanim fighter clericom, dual classanim rogue fighterom, clericom, fighterom, wizardom, rangerom. Ergo, nekih osam puta sam je prešao. Još sam nekoliko puta i počinjao, ali nisam završio.
Dvojku sa:
Undead Hunter, Inquisitor, archer, čisti fighter, dula classed kensai mage, berserker, wild mage, wizard evoker, wizard bez specijalizacije, cleric....mislim da je to to....vjerojatno sam i zaboravio ponekog lika
Za divno čudo, ove dvije igre su jedine koje sam ovoliko puta prešao.
P.S.:
NPC-jeve sam više manje sve provrtio kroz party, jedino Edwina nisam mogao nikako probaviti.
Lokacija: Churning sea of Absu, place of weeping death (Kaštel Sućurac)
Quote:
Black Revenger kaže: kvaliteta
Je, ne rade više takve. Čak ni Planescape: Torment koji mi je bolji od BG serijala nisam prešao toliko puta, a ima razlika ovisno o načinu prelaženja. Izgleda da su ovi iz black islea stavili nešto jako adiktivno u BG seijal.
Čak ni Planescape: Torment koji mi je bolji od BG serijala nisam prešao toliko puta, a ima razlika ovisno o načinu prelaženja. Izgleda da su ovi iz black islea stavili nešto jako adiktivno u BG seijal.
Imam level drain na tri lika i to na najvažnijem (thief/mage) i sad ne mogu ništa jer ne mogu ni castat spellove ni otvarati zaključana vrata i slično.
Imam level drain na tri lika i to na najvažnijem (thief/mage) i sad ne mogu ništa jer ne mogu ni castat spellove ni otvarati zaključana vrata i slično.
Šta da radim, šta šta?
ima neka magija kod clericka za to, a imaš to i u templu.
Arathorn kaže: NPC-jeve sam više manje sve provrtio kroz party, jedino Edwina nisam mogao nikako probaviti.
IGRAJ NANOVO!
Nemaš pojma što si propustio... Edwin je fantastičan, svi oni cinično-sarkastični komentari... a još kad nađe jedan dio od Nether scrollsa i pročita ga... pizdarije na kvadrat... za umrt...
Nemaš pojma što si propustio... Edwin je fantastičan, svi oni cinično-sarkastični komentari... a još kad nađe jedan dio od Nether scrollsa i pročita ga... pizdarije na kvadrat... za umrt...
oOo, pa to je moj cjenjeni suborac
ot:
ni ja nikad nisam imal edwina u ekipi, valjda zato jer sam u jedinici uvijek imal dajnaher, a on ju je htjel ubit. i još je evil angialment, a ja sam dobričina
Cthulhu kaže: mr. goodie, goodie... ja san uvik chaotic neutral i ne smijem bit predobar da mi moja draga viconia ne da nogu... zahtjevne se te menzoberanke...
anyway, standardna ekipa u bg1 mi je bila: ajantis, kivan, xan, coran(dok ga ne nađem najčešće imoen, il ak sam lopov netko drugi) i branwen
a u bg2: imoen/yoshimo, minsc, edwin, viconia i valygar
nikad nisam imal skoro ni jdnog like iz te tvoje ekipe. imaš čudan ukus
moje standardne:
bg1- ja (fighter), minsc, imoen, dajnaher, branwen i coran (nekad prije sam vodil jahieru).
bg2- ja (fighter), minsc, anomen (dobar je jer je dual clacc kojem rste samo cleric. treba mu zapisat obje knjige wisdoma i o bavit onaj quest da ga prime u paladine), nalia, jahiera (ona je super ja dvojci, samo joj treba nabavit onaj belt kaj daje strenght) i aerie (ona enska mage/cleric). to mi je baš super ekipa
a na throne of bahle mjesto aerie si uzmem sarevoka.
Ma u dvojci je naj lude bit sorcerer, mozes sa spelovima proc sam bez problema sve djelove gdje je dopusteno koristit magiju. Sto se npc-ova tice lud je onaj paladin sto ceka u sewersima, aerie edwin i viconia
Popcorn player kaže: Ma u dvojci je naj lude bit sorcerer, mozes sa spelovima proc sam bez problema sve djelove gdje je dopusteno koristit magiju. Sto se npc-ova tice lud je onaj paladin sto ceka u sewersima, aerie edwin i viconia
dobro je biti mage kad kreces od level 9, malo teze je igrat smageom od level 1.
dobar je onaj paladin. treba mu dati neki belt of strenght i kazumira i onda razara.
Cthulhu kaže: mislin da je najjači powergamerski lik fighter koji na 9. nivou dual-classira u mađioničara. katica za sve.
revenđeru, drugu bi ti pismu piva da te strefi viconia devir s crom faeyrom...
crom što?
meni su super likovi mage/tief super kombinacija. ne moras vodit posebno lopova, a ovaj još puca magije. i moze koristit short bow. ak slucajno nemoze maknut neki trap il nešt popiješ potion i to je to. to mi je jako dobra kombinacija, jako funkcionalna je.
crom faeyr, kod cromwella spojiš hammer of thunderbolts, belt of frost giant strength i gauntlets of ogre strength, mislim. dobiješ +5 hammer koji diže snagu na 25, s njim je viconia skoro nepobjediva.
Cthulhu kaže: crom faeyr, kod cromwella spojiš hammer of thunderbolts, belt of frost giant strength i gauntlets of ogre strength, mislim. dobiješ +5 hammer koji diže snagu na 25, s njim je viconia skoro nepobjediva.
uuuuu, dobro je. al garantiram ti da bi anomen s njim bil bolji mada nije loš ni s flailom of ages .
ja na dvojci uvjek koristim 2 sjekire (ili mogu stavit onu za gađanjea ak treba- sekundarno oržje), minsc two handed sword (liacor ) i luk, anomen taj flail i pračku, aerie pračku + neki dobar štit, nalia onaj luk kaj daje 1 extra napad (ili tak nešt), a jahiera onaj otrovni club 3+ i pračku.
Kiki kaže: Ja ne kuzim koji si ti lik kad ti je baldurova kapija u banani?
Jebo me sve, ako to nije najbolja igra IKAD, u vjeke vjekova .
Nego....ja sam opet nesto zasrala....osla sam tamo borit se u ono...znmas ono ispod crkvi....di je onaj kult...pa sam zabunom ubila onog starca sto mi je trebo dat nasto i sad mi ne mre dat i ne mrem uc i ubit cudoviste.
A zaboravila sam sejvat.
Sta sad?????
Da ponovo igram il da zaboravim na taj quest?????
Ne mogu vjerovat kako sam omasila. Glup sam ko noc.
To se dosta lako sredi ... samo dodji do kultista i kreni klati sve po redu.Čim napadneš šefa pojavi se Unseeing Eye,zakolješ ga i quest je gotov,onda mu zakolješ rodbinu,prijatelje i sljedbenike just for the fun of it i reportaš u Radiant Hart
Bed je da tako ne možeš ući u tunele gdje imaš par finih itema
gauntles of dex (daš ih paladinu)