Hrvatska je, sto se tice informatike jedna od najzaostalijih zemalja regije. Sto se tice obrazovanosti i strucnosti hrvatskih korisnika racunala, takodjer smo pri dnu svake ljestvice. Tako da i podatak o jako velikoj upotrebi FireFoxa u Hrvatskoj govori zapravo o nestrucnosti i neobrazovanosti nasih ljudi, koji umjesto superiornog browsera, IE-a koriste njemu potpuno inferiorni FireFox, i to samo zato sto open source fanatici na sva usta "trube" kako je FireFox "cool" a IE "sucks"! Hrvatska je zaostala zemlja, a koristenje FireFoxa u tako velikom broju, u odnosu na druge zemlje to samo potvrdjuje!
math_baby
"Open source is an intellectual-property destroyer. I'm an American, I believe in the American Way. I worry if the government encourages open source and I don't think we've done enough education of policymakers to understand the threat."" -Jim Allchin, Microsoft operating system chief
ti uspijevas u meni istovremeno izazvati osjecaj srece, sazaljenja i bijesa
Ponosim se time, to je zaista rijedak dar! I usput, puno srece na MIT-u -- tamo se nalazi jedan moj dragi Znanstvenik s kojim sam jako uzivala u sexu, kao ni sa kim drugim! Nazalost, on je morao otici... i tako su meni ostala tek sjecanja.
math_baby
"Open source is an intellectual-property destroyer. I'm an American, I believe in the American Way. I worry if the government encourages open source and I don't think we've done enough education of policymakers to understand the threat."" -Jim Allchin, Microsoft operating system chief
Ponosim se time, to je zaista rijedak dar! I usput, puno srece na MIT-u -- tamo se nalazi jedan moj dragi Znanstvenik s kojim sam jako uzivala u sexu, kao ni sa kim drugim! Nazalost, on je morao otici... i tako su meni ostala tek sjecanja.
Sto je, Milky? Imas nekih problema pa opet postas zato da bi urbi et orbi pokazao da si protiv math_baby a za FJBG? Ne moras se toliko truditi! Pokazao si to vec puno puta. FJBG-ovci su te prihvatili. Postao si moderator. Ne moras se vise truditi.
math_baby
I usput, puno srece na MIT-u -- tamo se nalazi jedan moj dragi Znanstvenik s kojim sam jako uzivala u sexu, kao ni sa kim drugim! Nazalost, on je morao otici... i tako su meni ostala tek sjecanja.
No Idea samo naprijed. Iskoristi dok se nudi..
Reče Bariole i odjedri na novi tab.
__________________ I like Bill Gates. He's a very sexy man.
Superioran je u dvjema stvarima. Po broju virusa i spyvera koji uspije instalirati na sistem. Te broju bajtova nepoznata sadržaja koja uputi u Redmond.
Reče Bariole i odjuri na drugi podforum
Da vratimo topic na pravi kolosjek.. Evo iz ove male zemljice dolazi 28% hitova Firefoxom. Naš ponos.
U kojoj je to mjeri vaša zasluga? I što učiniti da to bude 95%?
Eto ja sam već dugo u fazi da baš svakome tko me zamoli za uslugu "čišćenja" stroja bez pitanja stavljam Firefox i uklanjam svaki trag IE-u do kojega mogu doć. Bez pitanja "Želiš li?", već samo naređujem "Koristi ovo!!" Neki u početku negoduju, ali ja sam nemilostiv. Nitko od njih se još nije vratio na IE, te se čišćenja nisu više ponavljala..
Dakle moje doprinos je jedno 20-30 korisnika firefoxa + plus još jedno 500+ hitova dnevno samo sa mog računala..
Hrvatska je, sto se tice informatike jedna od najzaostalijih zemalja regije. Sto se tice obrazovanosti i strucnosti hrvatskih korisnika racunala, takodjer smo pri dnu svake ljestvice. Tako da i podatak o jako velikoj upotrebi FireFoxa u Hrvatskoj govori zapravo o nestrucnosti i neobrazovanosti nasih ljudi, koji umjesto superiornog browsera, IE-a koriste njemu potpuno inferiorni FireFox, i to samo zato sto open source fanatici na sva usta "trube" kako je FireFox "cool" a IE "sucks"! Hrvatska je zaostala zemlja, a koristenje FireFoxa u tako velikom broju, u odnosu na druge zemlje to samo potvrdjuje!