Max Payne mi je već dosadio. Prešao sam ga bez šifri ,sa šiframa na 100 mogućih naćina tako da mi je već dosadno ga igrati. To mi je bila zakon igrica,ali čuo sam da je ENTER THE MATRIX bolji zbog gore navedenih stvarčica.
Kako za koga,nekome se sviđa nekome ne.
sorry, but jebiga... ocekivala sam puno vise od matrix igre...
da, to je to, nas matrix, al nakon nekog vremena cete skuzit da nesto debelo fali u svemu tome....
cekam laru, nadam se najboljem
Nisam glup da ne znam za to! Ali kako je igra "legalna" imala je mali problem da se računalo smrzne kad mjenjaš opcije i da sve komande ne rade ali srećom i sa ovim "leglnim" primjerkom koji se našao kod mene patch i novi c_r_a_c_k radi pa mogu korisiti sve tipke ali i dalje ih ne mogu mijenjati pa budem ja vratio tu igru svome frendu jer ionako nije niš posebno!
Rezolucija ti se namješta prije ulaska u igru kada ti se otvori prozor! Tamo možeš uključivati i isključivati različite opcije zavisno da li ti ih grafička podržava. Idi na ovu stranicu i potraži patch bez obzira imaš li orginal ili piratski cd(ako imaš piratski prvo instaliraj patch pa crack ili ako si već instalirao crack pa potom ideš patch morati češ još jednom ubaciti crack jer ti onaj stari neće prepoznati) jer donosi bolju grafiku i više opcija za podesiti!
Anđeo kaže: Enter The Matrix nije loš samo da skužim kako se zumira na snajperu i kako stati? Da li se on/ona baš uvijek mora kretati osim kad se zabiješ uza zid?
Kada uzmeš snajper (E) pritisni (3) za zoom in ili (4) za zoom out.
Imače trojka te baca u prvo lice kada ne držiš oružje.
Ne pričaj mi ništa, tek sam nedavno skužio čemu služi SHIFT!!! Nije mi jasno kako sam ovoliko dogurao bez njega..... uf