btw...ja se zbog istih problema planiram baciti u kupnju GameCube-a.Trenutno financije škripe,ali trošak i nije puno velik.Konzola sa igrom se može nabaviti za oko 1450 kn + 200tinjak za memory card.Probao sam sam remake prvog dijela i mogu reći da bolje grafike nema.Izašli su još i 2 i 3 nastavak,a i novi koji se zove Zero,a radnja prati onu ekipu čiji srušeni helić sretneš u prvom dijelu.
Ja sam totalni frikovski ovisnik.. vec sa 6 puta za redom odigrala Resident Evil 3 na PSX-u u pokusaju da postignem sto bolje vrijeme... rekord mi je ( za sada 4h i 15 minuta... jesam li mtotalno ispalila na mozak? (pitanje za psihijatra)...
Ajme obožavam sve igre Resident evil
A filmovi su sranje!!
Uopce se ne sastoji od igre
U igri je Jill,Chris Redfild,Albert Wesker(on je u svim djelovima),Barry....
A u filmu je neka Alice nema veze sa igrom.
Ajde dobro u 2.dijelu je Jill ali opet ta Alice ipak ajde mogli su prvo ovako 1.pa3. dio resident evil
Pa onda 2.
Jer u 1-3 je Jill pa bi imalo veze a Albet Wesker je onaj koji ce Umbrelu podici na noge
U 2. dijelu je Leon S. Kennedy i u 4također
Pa su mogli tako prvo 1,3 pa onda 2,4 zajedno
kao 2. je u vrijeme 3. isto dok se još nije uništio Raccon city
Također se pojavljuje Ada Wong-
ima ko da zna di se može nabavit resident evil remake ) ja ga u zgbu nemrem nigdje nać ak neko možd ima da ga želi prodat mjenjat il nekaj molim vas javite il blog ostavite poruku pliz!! unaprijed fala!
__________________ The rage inside, you can feel it grow,The knife in your heart,
it begins to show, You run and you run
but can’t get away,From the agony of the pain
Možda filmovi nemaju veze s igrom, ali da je George Romero zaista napravio film kao što je prvotno planirano (scenarij je dostupan na netu), fanovi igre bi bili još više ljuti: Barry je bio crnac, Chris Redfield Indijanac, a Jill Valentine njegova djevojka. Bilo je još puno, puno ključnih izmjena, a sam scenarij je bio jako loš.
Možda filmovi nemaju veze s igrom, ali da je George Romero zaista napravio film kao što je prvotno planirano (scenarij je dostupan na netu), fanovi igre bi bili još više ljuti: Barry je bio crnac, Chris Redfield Indijanac, a Jill Valentine njegova djevojka. Bilo je još puno, puno ključnih izmjena, a sam scenarij je bio jako loš.
ja sam drukčije čula
no nvm...
ja najviše žalim zbog re:remake kaj ga nema za ps2,zato kaj sam se totalno zaljubila u onu grafiku
inače,još jedan resident manijak već kojih dobrih 10 godina,prva igra na jedinici mi je bila resident
E ljudi trebam pomoć.
Uhvatila me nostalgija pa igram RE3 na kompu igrao sam i prije i prešao al sad sam zapeo u bolnici s Carlosom tj. nesjećam se kako se ulazi u Raccon park jer moram tamo nešto s fontanom napravit za cjepivo za Jil.