Dakle, ono što ovdje imamo je 35 minutni videoclip prezentacije nove Maxisove igre... Simse mrzim , Sim City sam volio... no ova igra je puno dublja. Igra bi se mogla opisati kao nekakva mješavina Populousa, Sim Cityja, Civilizationa, pa čak i Pacmana, Creaturesa, Star Controla...
Ovako rečeno čini se da nije riječ o posebno originalnoj igri, no prvo što upada u oči je vrlo intuitivan engine i brojne mogućnosti editiranja, načini igranja... općenito čini se da su svi najbolji elementi iz prijespomenutih igara elemeti uspješno objedinjeni na dosad neviđen način
Ako imate DSL, pogledajte clip s komentarima Willa Wrighta na nekoj konferenciji game developera... isplati se barem pogledati jer bi ovo mogla biti jedna od najboljih igara ikad
Ste čuli za ovu novu igru? Mogućnost doslovnog početka stvaranja života u obliku onih DNK -a ili kako se već zove, mogućnost stvaranja raznih oblika pomoću editora, tisuće planeta. Cure imaju Sims serijal, a mi muški ćemo imati Spore.
Zašt ne postoji igra u kojoj si kamen i moraš se namjestit ljudima da se spotaknu na tebe i padnu i razbiju glavu i posvuda frca krv i komadići lubanje?
...Zašt ne postoji igra u kojoj si kamen i moraš se namjestit ljudima da se spotaknu na tebe i padnu i razbiju glavu i posvuda frca krv i komadići lubanje?[/QUOTE]
Ma niste skužili poantu. Zar nitko od vas nije maštao o tome da postane novi Dr. Moreau? Umjesto da stvorite otok nakaza, sada možete stvoriti cijeli planet monstruma, nakaza, izroda, čudovišta. Tko kaže da biologija nije zabavna?
...Zašt ne postoji igra u kojoj si kamen i moraš se namjestit ljudima da se spotaknu na tebe i padnu i razbiju glavu i posvuda frca krv i komadići lubanje?
Ma niste skužili poantu. Zar nitko od vas nije maštao o tome da postane novi Dr. Moreau? Umjesto da stvorite otok nakaza, sada možete stvoriti cijeli planet monstruma, nakaza, izroda, čudovišta. Tko kaže da biologija nije zabavna?
Od bakterije do Hitlera.
Kada sam vidio šta Wright misli napraviti, nisam mogao vjerovati. I sada me drži nevjerica da bi mogao ostvariti ono što je obećao. Naime, planira ponuditi perzistentan online svijet, u kojem bi ljudi imali vlastitu planetu te bi pronalazili druge igrače i interaktirali s njima. Ali taj "svijet" je pravi pravcati virtualni svemir. To je nešto ogromno. Pogledajte trailere i video snimke igre i vidjet ćete o čemu govorim. Ako to uspije, svaka mu dala..
Ste čuli za ovu novu igru? Mogućnost doslovnog početka stvaranja života u obliku onih DNK -a ili kako se već zove, mogućnost stvaranja raznih oblika pomoću editora, tisuće planeta. Cure imaju Sims serijal, a mi muški ćemo imati Spore.
...KAJ...A DI TO IMA...AKO IMA UOPĆE ??..tek bu izašlo ili kaj??
p.s. Takva igra je stvarno "monumentalan" pothvat...