Unbelivable, našao motorolu L6,koju T-mobile Hr prodaje za 1198 kn,za 69 funti (750kn) kod Orange UK.
No problem je di ju dekodirati!?
U plavom oglasniku ima svakakvih oglasa,dekodiranje već za 50kn,no kako znati koji od njih ti neće uzeti neki novi dio i ugraditi svoj stari i sl.
Pomoć,molim...
Ovako
Prvo mobiteli se ne dekodiraju tako da se dijelovi vade i stavljaju drugi ( nekad davno dok sam se bavio s time bilo je 2 - 3 modela koji su se dekodirali na princip da se u sam mobitel ugrađivao čip ( PIC 12C508 ) - obično sagem i mitsubishi trium i mars ) u zadnjih par godina SVI ama baš svi modeli se otkodiravaju ili preko računala ili preko KeyClipa ( sav software za otkodiravanje određenog modela se nalazi u tom keyclipu ) ovo zadnje je preskupo jer sama izvedba i cijena clipa je prevelika
na pm sam ti poslao brojeve telefona i kontakt osobe pa ti odluči kome ideš za njih dvoje garantiram da su ok i korektni a i jedni od najboljih u svom poslu ( od toga žive ) ovisno u kojem dijelu grada živiš i u kojem gradu kontakti su za zagreb
Pozdrav
Quote:
Constatinopol kaže:
Unbelivable, našao motorolu L6,koju T-mobile Hr prodaje za 1198 kn,za 69 funti (750kn) kod Orange UK.
No problem je di ju dekodirati!?
U plavom oglasniku ima svakakvih oglasa,dekodiranje već za 50kn,no kako znati koji od njih ti neće uzeti neki novi dio i ugraditi svoj stari i sl.
Pomoć,molim...
__________________ And I hate your country, And I hate your world, I hate your Gods people who breed on earth who breathe on,
Over to the other side, I'm caught stepping out, Over to the other side,
I'm gonna recreate a religious experience to tear my fucking heart out...
Znam,vidio sam! L6 u UK je snižena sa 69 na 59 funti (600-injak kuna). U HR je još uvijek 1198 kn. Koji lopovi!
BTW,budući da je L6 toliko jeftin,mislim da i nije baš kvalitetan mob,pa odustajem od kupnje,makar i za 600 kuna (gl.razlog 10 mb memorije)
stvar je ovakva,na motoroli L6 se unlock radi preko test pointa,a to znači da se mobitel mora rastaviti i doči do matične ploče,na ploči se skida komadić punktiranog lima da bi se mogao spojiti test point,kad se to napravi sve je gotovo za par sekundi,naravno za to je potrebna odgovarajuča oprema,i gubi se tvornička garancija,to je ukratko to,ako nekom nešto bude trebalo nek se javi na 091/8855-924,ja imam servis mobitela software-hardvare,oprema itd.
Hi ljudi. Kupula sam mob u VIP-u, a sad bi stavila u nj tele2 karticu. Jel zna netko gdje da odnesem na dekodiranje? Radi se o Nokiji 6131. Zahvaljujem