GlazbeniciPjevači, (kant)autori, skladatelji, DJ-evi, tekstopisci, instrumentalisti, teen instant zvjezdice..., svi oni koji se bave glazbom, ili barem to misle.
jel postoji jos netko stariji od 20 god a da slusa nirvanu, ili je to toliko out da te treba biti sram sto ti je kurt cobain jedan od najdrazih ljudi....ja stvarno ne kuzim....
blah...ma uglavnom ako ti netko govori i pljuje po tebi jer si preko 20 godina i slušaš nirvanu on nema pojma...i seljačina je...mislim pitaj ti njega šta on sluša....samo ti slušaj što ti voliš za ostale te zaboli kurac
bah, otvorite radije emtivi adriju mozd kao i ja (ter neki drugi forunasi takodjer) naletite na spot slovenske grupe, pazi sad:
anavrin
jesenka, zelimo znati vise
[23:47][foka] A jadni Vedran ne zna, da za razliku od njega i njegovih koji upotrebljavaju izričito muškiće, nakaradno sam staromodan i još uvijek volim samo djevojke, pijem whiskey i da se volim što češće slatko smijati budalama! To su moji poroci, duhom siromašni Siniša i Vedrane!
[23:51][foka] TO SU I MOJI POROCI! ZAKON!
[23:52][truliy] voliš samo djevojke? :D
a. da. prihaja anavrin je nešto što ti se u vidu naljepnice smiješilo s unutarnje strane vrata u wc-ima na faxu. to je sve što znam.
Jesen živi u medijskoj blokadi.
ma pitala sam vas to zato jer mi je prosli vikend zaletio lik koji je reko da ne zna nikog ko jos slusa nirvanu....kad sam pokazala prstom na sebe, sam me bljedo pogledal i osal ca.....
okej, iskreno, ne slusam je ni ja....al to je jedini bend koji je u meni pobudio milijarde milijona osjecaja i koji me natjerao da neki k**c promjenim, kolko god to glupo zvucalo...i makar ih pustim mozda jednom u 2 mjeseca ne mogu rec da ne slusam nirvanu, ne mogu i NE ZELIM jer niko na mene nije imo toliki utjecaj ko cobain, makar je to bilo davno.....
Sta te briga sta neki klinac misli o tvom izboru glazbe? Cinjenica je da je nirvana jedan od najvecih rock bendova, a to sto neki kreten misli da je uncool slusati nesto sto je uvjetno "mainstream", a bez da prihvaca stvarnu kvalitetu glazbe, to je njegov problem.