Daske koje život znače! - Novi uradak Gitkine ekipe
Izgleda da nisu uspjeli naći ugovor sa nijednom televizijom pa će nam u `07 svoje nove uradke davat preko interneta
Momci su fenomenalni i stvarno me čudi kako im nitko od producenata sa HTV-a, RTL-a i NOVE-TV nije ponudio dobre ugovore. Ah, da...tamo se duhovitost mjeri količinom kretenluka, tipa Blitvarke iz "Po ure torture", idiotizmom iz "Zimmer fraja" ili urnebesno smiješnim gegovima iz "Dvornik-Adams family"
Go, momci...gledamo vas
Momci su fenomenalni i stvarno me čudi kako im nitko od producenata sa HTV-a, RTL-a i NOVE-TV nije ponudio dobre ugovore. Ah, da...tamo se duhovitost mjeri količinom kretenluka, tipa Blitvarke iz "Po ure torture", idiotizmom iz "Zimmer fraja" ili urnebesno smiješnim gegovima iz "Dvornik-Adams family"
Go, momci...gledamo vas
A jbg oni su momci "sa ulice" koji nemaju poznatog taticu da ih progura.... i eto kako mladi talenti propadaju...eh...
Ovo je jedina ekipa koja me uspjela nasmijat pošteno nakon TLN-a ( Top lista Nadrealista )
Go, momci...gledamo vas
Hvala na Drnišu..tog još nisam vidio. Inače, GITAK zakon!!! STALAK ZA RUKU FOREVER!!!
''Ali to nije moja bluza, to je portable televizor'' <-- LMAO (iz fux reklame)
ili
''Vi tu doma sjedite i jebe se vas'' <-- LMAOOOOOOOOOOOOO (iz psovanja, mare librum)
E al moja baba je godinama drzala lakat naslonjen na hladni mramor...i onda je umrla u 93. godini...prigazilo je auto... kraljevi!! normalno, iz splita ^^
E al moja baba je godinama drzala lakat naslonjen na hladni mramor...i onda je umrla u 93. godini...prigazilo je auto... kraljevi!! normalno, iz splita ^^
i onda ga nabodu mikrofonom u oko!!!
i nije hladan mramor nego je ''ladan kamen ili mramor'' <--
Koje su to legende!!!
Odlični su likovi, dobro glume (onaj lik što je odglumio redatelja u kazalištu je ), imaju dobre "specijalne efekte" (tipa one natpise kao u vijestima na tv, reklame, itd..), a fore su im zbilja fora.